Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، علی‌رضا کاکاوند امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: قبل از انقلاب متولی تأمین آب در بعضی از روستاها وزارت بهداشت بود، در اوایل انقلاب به جهاد سازندگی در واحد مهندسی بهداشت آب داده شد و در دهه هشتاد به وزارت نیرو در قالب شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی واگذار شد.

وی ادامه داد: بنا به دلایلی در چند سال گذشته بحث یکپارچه‌سازی شرکت آب و فاضلاب روستایی و شهری مطرح شده که این دو شرکت در اسفند سال ۹۸ در استان یکپارچه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با اشاره به بحث خشکسالی بی‌سابقه در این استان، گفت: در سال آبی گذشته (از ابتدای مهرماه سال ۹۹ تا پایان شهریورماه ۱۴۰۰) از نظر کاهش بارندگی استان اول کشور بودیم که بخش عظیمی از منابع آبی روستاها (چشمه‌ها و چاه‌ها) یا کاملا خشک شدند و یا کاهش چشمگیری داشتند.

وی اضافه کرد: حدود ۲ هزار و ۶۰۰ روستا در استان داریم که تقریبا یک‌هزار و ۹۰۰ روستا از این تعداد زیر پوشش آب و فاضلاب هستند و حدود یک‌هزار و ۴۳۴ روستا جمعیت بالای ۲۰ خانوار دارند.

کاکاوند تصریح کرد: در سال مالی ۱۴۰۰ آبرسانی به ۴۶۰ روستا را در برنامه داریم که کار اجرایی ۲۰۰ روستا شروع شده و تا دهه فجر ۱۰۰ روستا از این تعداد از آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند.

وی در پایان، گفت: اوضاع آب در کشور خوب نیست با یک خشکسالی کم سابقه مواجهه شده‌ایم و از آن‌جا که منابع تامین آب منابع پایداری نیستند و این خشکسالی هم ممکن است ادامه داشته باشد، ضرورت دارد که قدر آب را بدانیم و از آن درست مصرف کنیم.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: روستا کرمانشاه آب مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه فارس فارس کرمانشاه کاهش بارندگی سال مالی آبرسانی 460 روستا آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۶۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: آب شرب ۹۰درصد روستاهای مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان وصل شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هاشم امینی اظهار کرد: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامدهای سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روزهای آینده مشکل آب شرب این روستاها نیز برطرف خواهد شد.

وی افزود: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که همچنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

امینی ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تأمین شده است.

کد خبر 748016

دیگر خبرها

  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد
  • افتتاح ۴ طرح عمرانی در شهرستان کیار
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد