Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سعید مهدوی ظهر یکشنبه در نشست خبری با اشاره به آغاز فراخوان دومین جشنواره استانی رسانه‌ای حبیب ویژه تولیدات رسانه‌ای تشکل‌های دینی و فعالان رسانه‌ای گیلان، اظهار کرد: این جشنواره با بهره گیری از دو چهره قرآنی «حبیب نجار» و «حبیب بن مظاهر» به ابتکار اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان از سال گذشته راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هدف اصلی این جشنواره نمایش کارکردهای فرهنگی، اجتماعی و تبلیغی تشکل‌های دینی، هیئت‌های مذهبی و مساجد است، افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب که امروز افرادی همانند شهید آوینی باید زحمات و تلاش‌های مجموعه‌های دینی و گروه‌های مردمی در مواجهه با موضوعات مختلف را به نمایش بگذارد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان در ادامه با اشاره به اینکه امروز جنگ، جنگ روایت‌ها است و بیش از هر زمان دیگری رسانه تأثیرگذار است، گفت: در سال گذشته شاهد ثمرات خوب برگزاری جشنواره حبیب بودیم امسال نیز به دنبال ارتقای کیفیت آثار تولیدی هستیم.

برگزاری دومین جشنواره حبیب در چهار محور

وی با بیان اینکه جشنواره حبیب در چهار محور تعظیم شعائر دینی، خدمات اجتماعی تشکل‌های دینی، تولید آثار در حوزه جمعیت و خانواده و مسجد و امام محله برگزار می‌شود، اضافه کرد: آثار باید در قالب مستند، فیلم کوتاه، کلیپ و نماهنگ و به مدت حداکثر ۲۳ دقیقه تولید شود.

حجت الاسلام مهدوی با اشاره به اینکه در بخش تولید آثار با موضوع جمعیت و خانواده علاوه بر تشکل‌های دینی و هیئت‌های مذهبی، هنرمندان مستقل نیز می‌توانندآثار تولیدی خود را ارسال کنند، ادامه داد: متأسفانه امروز با بحران جمعیت در سطح کشور به ویژه استان گیلان مواجه هستیم و جشنواره حبیب نگاه ویژه‌ای به این موضوع داشته است.

وی با بیان اینکه آثار در دو بخش فنی و محتوایی داوری می‌شود، گفت: شرکت کنندگان می‌توانند آثار خود را به صورت لوح فشرده، ارسال به ادارات شهرستانی تبلیغات اسلامی و ارسال لینک ویدئو به سایت سازمان و یا از طریق شماره تلفن ۰۹۲۰۲۳۱۷۰۱۱ از طریق پیام رسان واتس آپ ارسال کنند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان مهلت ارسال آثار به این جشنواره را تا پایان دی ماه امسال عنوان و تصریح کرد: آثار تولید شده باید مربوط به دو سال اخیر باشد و آثاری که سال گذشته در جشنواره حبیب شرکت کرده‌اند مجاز به شرکت در این دوره نمی‌باشند.

وی همچنین با بیان اینکه آثار بعد از ارسال امکان تغییر ندارد، بیان کرد: محدودیتی برای تعداد آثار ارسالی تعیین نشده و شرکت کنندگان می‌تواند در هر محور به هر تعداد اثر ارسال کنند.

حجت الاسلام مهدوی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۶۰۰ اثر از ۱۵۰ تشکل دینی و مذهبی ارسال شده بود، افزود: انتظار می‌رود امسال شاهد افزایش تعداد آثار ارسالی باشیم.

رشد و ارتقای بسیج رسانه‌های مردمی برای مقابله با تهاجم فرهنگی

وی با بیان اینکه برای ارتقای کیفیت آثار تولیدی اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان اقدام به برگزاری دوره آموزشی کرده است، اضافه کرد: این دوره آموزشی با عنوان «هنر و رسانه» در موضوعات ایده یابی، تولید اثر با موضوع ازدواج و جمعیت، انتقال تجربیات، تولید، پیش تولید، سوژه یابی، کارگردانی، تصویر و تدوین برگزار از نیمه دوم آبان ماه تا نیمه اول آذر ماه برگزار می‌شود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان هدف از برگزاری جشنواره حبیب را رشد و ارتقای بسیج رسانه مردمی در تقابل با تهاجم فرهنگی برشمرد و افزود: امروز رسانه‌ها درگیر وقت خود را امور سطحی، درگیریهای جناحی و حزبی و شخصی کرده‌اند.

وی تأکید کرد: جشنواره حبیب با بهره گیری از دو چهره قرآنی و دینی به دنبال معرفی الگو و جهت‌دهی برای مبارزه و مجاهدت رسانه‌ای و تبلیغی در برابر دشمن است.

حجت الاسلام مهدوی با بیان اینکه امروز جوانان هیئتی باید حضور فعالی در فضای مجازی برای جنگ رسانه‌ای در برابر تهاجم فرهنگی داشته باشند، تصریح کرد: طی سال‌های گذشته به واسطه دعواهای سیاسی و باندی، مسئولان گیلان از بحران پیری در این استان غافل مانده‌اند حتی برخی از مسئولان نیز با رفتارهای خود زمینه پیر تر شدن استان را فراهم کردند باید به صورت جدی و با استفاده از ظرفیت‌های رسانه در این زمینه ورود کنیم.

وی با بیان اینکه دشمن از رسانه برای مسخ شدن هویت دینی، سیاسی، ملی و اجتماعی ما استفاده را کرده اما جبهه انقلابی و تشکل‌های دینی از ظرفیت رسانه برای دفاع از هویت دینی و ملی خود زیاد استفاده نمی‌کنند، اضافه کرد: امروز بحران جمعیت بسیار حائز اهمیت است علاقه‌مندان به آینده ایران و گیلان باید به این موضوع ورود کنند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به اینکه آسیب‌های ناشی از کرونا کمتر از تهاجم فرهنگی است که مادران ما را نشانه گرفته است، گفت: رسانه حبیب به دنبال زمینه سازی برای بیان مشکلات و تلاش برای حل آن است جوانان اصیل انقلابی باید وارد این موضوع شوند.

در پایان این نشست پوستر دومین جشنواره استانی رسانه‌ای حبیب ویژه تولیدات رسانه‌ای تشکل‌های دینی و فعالان رسانه‌ای گیلان رونمایی شد.

کد خبر 5340237

منبع: مهر

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی گیلان سعید مهدوی جشنواره حبیب ویروس کرونا بنزین جایگاه سوخت بوشهر پمپ بنزین خطبه های نماز جمعه آمار کرونا کرمانشاه قوه قضاییه گرگان عکس استانها ایلام واکسن کرونا اردبیل مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان تشکل های دینی تهاجم فرهنگی جشنواره حبیب حجت الاسلام آثار تولید سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۷۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی

دبیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) از آغاز فعالیت نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان خبر داد و گفت: در این جشنواره سعی شده با هدف استفاده از ابزار مؤثر فیلم در راستای توسعه معارف دینی، اخلاقی و انسانی به شناسایی و فعال‌سازی استعدادهای جوان نیز در استان‌های مختلف بپردازیم. او همچنین از ساخت فیلمی مرتبط با فرهنگ رضوی خبر داد.

به گزارش ایسنا، فرهاد قائمیان -دبیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع)- در نشست خبری نخستین جشنواره بین‌المللی «فیلم دینی رضوان» که در سازمان سینمایی سوره برگزار شد با بیان اینکه پشتوانه و حمایت‌های شما اهالی رسانه همیشه برای ما ارزشمند بوده و هست، اظهار کرد: امیدواریم با کمک و نقش‌آفرینی شما اهالی رسانه بتوانیم یکی از معتبرترین جشنواره‌های کشور را برگزار کنیم.

وی با اشاره به اینکه نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان فعالیت خود را از امروز ۱۰ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌کند، افزود: بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) با مشارکت سازمان سینمایی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان سینمایی سوره مهر حوزه هنری به مناسبت دهه کرامت این جشنواره را در قالب‌های داستانی، مستند و پویانمایی در دو بخش فیلم‌های دینی و ویژه رضوی به صورت رقابتی برگزار می‌کند.

شناسایی استعدادهای جوان در حوزه فیلم‌سازی

دبیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) در ادامه به فراز و نشیب‌های برگزاری این جشنواره در سال‌ها گذشته اشاره کرد و گفت: امسال با هدف استفاده از ابزار مؤثر فیلم در راستای توسعه معارف دینی، اخلاقی و انسانی تلاش شده تا به شناسایی و فعال‌سازی استعدادهای جوان نیز در استان‌های مختلف بپردازیم.

وی تأکید کرد: در بخش ویژه رضوی نیز به دنبال اشاعه فرهنگ منور رضوی، در سطح جامعه از طریق گسترش فعالیت‌های فرهنگی و هنری به‌خصوص فیلم هستیم که در این راستا تلاش شده تولید فیلم در استان‌ها با حمایت بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) صورت بگیرد.

برگزاری کارگاه آموزشی در مشهد

قائمیان از برگزاری کارگاه حضوری سه‌روزه در مشهد از تاریخ ۲۵ الی ۳۰ تیرماه جاری خبر داد و ابراز کرد: جهت توسعه گفتمان جشنواره فیلم دینی (بخش ویژه رضوی) کارگاه‌های آموزشی با حضور اساتید مطرح ملی برگزار می‌شود که متقاضیان شرکت از استان‌های دیگر نیز می‌توانند به صورت آنلاین در این کارگاه‌ها شرکت کنند.

ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت فرهنگ رضوی

وی از تولید یک فیلم‌نامه بر اساس کتاب «از عشق‌آباد تا عشق‌آباد» خبر داد و عنوان کرد:  در جلسه اخیر دبیران جشنواره‌های امام رضا(ع) با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اعلام شد که تولید  یک فیلم سینمایی با محوریت فرهنگ رضوی را آغاز کنیم که احتمالاً اسم آن را به «عشق‌آباد»  تغییر دهیم.

دبیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) اضافه کرد: این فیلم‌نامه نیز در راستای فرهنگ امام رضا(ع) است که امیدواریم تا سال آینده با توجه به بزرگی و تاریخی بودنش ساخته شود، در این صورت می‌توانیم بگوییم جشنواره‌های امام رضا(ع) به اهداف والای خود رسیده است.

برگزاری اختتامیه جشنواره در آبان ماه جاری

وی زمان اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم دینی رضوان را ۱۶ و ۱۷ آبان ماه اعلام کرد و گفت: البته زمان اختتامیه بخش بین‌الملل اردیبهشت‌ماه سال آینده خواهد بود که در آن فیلم‌سازان از کشورها و ادیان مختلف حضور خواهند داشت؛ امیدواریم در بخش بین‌الملل نیز بتوانیم در کنار یکدیگر شاهد تماشا و حضور تمام انسان‌هایی باشیم که به معارف دینی علاقه‌مند هستند.

توسعه معارف دینی در دنیای مدرن

محمدحسین لطیفی -دبیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع)- نیز در این نشست اظهار کرد: بسیار خوشحالم که این سعادت نصیب من شده است تا در کنار سایر دوستان بتوانیم مسیری را در حوزه معرفی و توسعه معارف دینی و رضوی آغاز کنیم که انتها نداشته باشد و تا سال‌ها ادامه پیدا کند، آن‌هم در جهان پرهیاهوی امروز که جای خالی دین به‌خوبی احساس می‌شود.

وی ادامه داد: امروز انسان‌ها در جریان زندگی روزمره تحت آماجی قرار دارند که تلاش بسیاری برای دین زدایی دارند، غافل از اینکه هستی آرامش خود را از قلب‌هایی می‌گیرد که با تمام مشکلات و فشارها متوسل و متوکل به یک جریان معنوی هستند.

ضرورت اثرگذاری معنوی در تولیدات سینمایی

دبیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) با بیان اینکه هدف از این جشنواره می‌تواند تولید آثار سینمایی باشد که تماشاگر با دیدن آن‌ها با خود بگوید «چقدر حالم خوب شد» و اثرگذاری روحی و معنوی برای مخاطب خود داشته باشد، تصریح کرد: در حقیقت اگرچه فیلم‌ها با رویکردهای مختلفی ساخته می‌شوند اما اگر به‌خوبی محتواهای آن‌ها را بررسی کنیم متوجه گسترده بودن سینمای دینی خواهیم شد که نمایانگر مفاهیمی همچون محبت، ایثار و گذشت است.

وی افزود: بنابراین علی‌رغم گستردگی سینمای دین هدف اساسی ما از برگزاری جشنواره فیلم دینی رضوی توجه خاص و ویژه‌تر به مباحث و معارف دینی است.

ضرورت اطلاع‌رسانی گسترده

لطیفی با مخاطب قرار دادن اهالی رسانه به نقش مهم آن‌ها در اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع اخبار اشاره و خاطرنشان کرد: در این امر مهم و خطیر ما نیاز به حمایت تمام عزیزان رسانه‌ای داریم تا فراخوان این جشنواره به‌تمامی کسانی که علاقه‌مند به حضور هستند، برسد و کسی جا نماند.

وی برگزاری جشنواره فیلم دینی رضوی را فرصتی دانست تا فیلم اولی‌ها و فیلم‌سازان جوان بتوانند با حمایت انجمن سینمای جوان شهر و استان خود به تولید آثار فاخری در حوزه دین بپردازند، گفت: به همین منظور ما قالب فیلم را کوتاه در نظر گرفتیم و ساخت فیلم‌های داستانی بلند را در محورهای جشنواره قرار ندادیم.

دبیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) با اشاره به حضور تمام ادیان آسمانی در بخش بین‌الملل این جشنواره اظهار کرد: امیدواریم این فعالیت موجب شود تا مبحث «انسان به‌علاوه خدا» بیشتر در سطح تولیدات سینمایی و زندگی روزمره افراد نهادینه شود. در بخش ویژه رضوی نیز که به صورت خاص به فرهنگ رضوی پرداخته خواهد شد، به دنبال این امر هستیم تا زمینه آشنایی و اُنس با آیین، مسلک و معارف امام رضا (علیه‌السلام) را بیش‌ازپیش گسترش دهیم.

توقف جشنواره فیلم رضوی در سال ۹۸

در ادامه این نشست سید جواد رفاهی -مشاور راهبردی مدیر عامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) و مسئول دبیرخانه جشنواره‌ها- با اشاره به تاریخچه برگزاری فیلم رضوی اظهار کرد: نخستین دوره این جشنواره سال ۸۳ در مشهد مقدس شروع شد که با تمام فراز و نشیب‌های بسیاری که داشت سال ۹۸ در گلستان آخرین دوره خود را برگزار کرد.

وی افزود: به دلیل اینکه اکثر فیلم‌های تولیدی و دریافتی دبیرخانه جشنواره با موضوعات و محتواهایی غیر از معارف رضوی ساخته شده بود که ارتباطی با فرهنگ رضوی نداشتند، جشنواره فیلم رضوی از سال ۹۹ تا امسال متوقف شد. در همین راستا به این نتیجه رسیدیم که جشنواره فیلم دینی رضوان را برگزار کنیم تا محتوای تولیدات سینمایی به صورت دقیق و ویژه مباحث دینی و معارف رضوی را پوشش دهند.

بخش ایده تا فیلم ویژه نسل جوان

مشاور راهبردی مدیر عامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) با بیان اینکه «فیلم اولی‌ها»، «فیلم‌سازی با موبایل» و «ایده تا فیلم (سراج)» سه بخش مهم جشنواره فیلم دینی رضوی هستند، عنوان کرد: هدف از بخش ایده تا فیلم (سراج) کشف و پرورش استعدادهای جوان است لذا نویسندگان و کارگردانان جوان (متولدین سال ۷۰ به بعد) می‌توانند ایده‌های خود را در قالب حداقل یک پاراگراف (۴خط) و حداکثر یک صفحه طبق جدول زمان‌بندی اعلام شده به دبیرخانه ارسال کنند.

بارگذاری فراخوان رسمی جشنواره در سایت شمس توس

سعید زمانی -معاون ترویج و جریان سازی بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع)- نیز در این نشست با بیان اینکه از امروز ۱۰ اردیبهشت‌ماه جاری فراخوان رسمی جشنواره در بستر سایت شمس توس بارگذاری می‌شود، گفت: تمام علاقه‌مندان می‌توانند با مطالعه محورهای این فراخوان در زمینه موردعلاقه خود ثبت‌نام کنند.

وی با اشاره به سازمان‌ها و نهادهای همکاری کننده در این رویداد بین‌المللی تصریح کرد: مجموعه‌هایی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان سینمایی سوره، موسسه آفرینش‌های هنری استان قدس رضوی، مرکز ارتباطات و رسانه استان قدس رضوی، سازمان اوقاف و امور خیریه و صداوسیمای جمهوری اسلامی در تعامل با بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) هستند.

گفتنی است در پایان این نشست با حضور اهالی رسانه از پوستر جشنواره فیلم دینی رضوی رونمایی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد
  • جنبه طنزپردازی را بالا ببریم
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی
  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه
  • نشست خبری اولین جشنواره بین المللی فیلم دینی رضوان
  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی