Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرداری پلزن چک برای حمایت از تحصیل کودکان محروم در دوران کرونا، طرح اهدای کامپیوترهای دست دوم را در پیش گرفته است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، تا سال گذشته، اکثر دانش‌آموزان برای مطالعه و انجام تکالیف خود نیازی به دسترسی به فناوری نداشتند. با این حال، شیوع بیماری کرونا همه چیز را تغییر داد؛ مدارس سراسر جهان در جستجوی راه‌هایی ایمن برای حضور دانش آموزان به روش‌های مختلفی روی آوردند اما تاکنون تنها آموزش از راه دور بهترین گزینه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال باید این واقعیت را در نظر داشت که با وجود مؤثر بودن آموزش آنلاین، ابزار اولیه آن یعنی "کامپیوتر" مانعی است که بسیاری از خانواده‌های کم درآمد قادر به تهیه آن نیستند. علاوه بر این، والدینی که روی خرید رایانه سرمایه گذاری کرده‌اند ممکن است نتوانند از پس سایر هزینه‌های تحصیلی فرزندشان بر بیایند. با در نظر گرفتن اهمیت این موضوع، شهرداری پلزن چک تصمیم به اهدای رایانه برای کمک به خانواده‌های کم درآمد گرفت.

شهردار پلزن در مورد این تصمیم توضیح داد که اگرچه برخی از والدین می‌توانند برای فرزند خود کامپیوتر بخرند، اما اگر چند فرزند داشته باشند ممکن است نتوانند این کار را انجام دهند. علاوه بر این، خود والدین نیز مجبور شده‌اند به فناوری تکیه کنند زیرا آن‌ها نیز در طول همه‌گیری مجبور به دورکاری هستند.

به همین دلیل شهرداری اعلام کرده است که از این پس ۱۰ها رایانه مستعمل اما کاملاً کاربردی را به خانواده‌های محروم اهدا می‌کند. برای انتخاب کودکانی که نیاز به حمایت دارند، شهرداری از مدیران مدارس کمک گرفته است. این اقدام با استقبال خوبی از سوی مدیران مواجه شد، زیرا آنها معتقدند این حرکت بشردوستانه برای پیشرفت بیشتر دانش آموزان و همچنین تقویت روحیه آن‌ها بسیار مهم است.

این اولین بار نیست که شهر چک اقدامات مشخصی را برای حمایت از آموزش کودکانی خانواده‌های محروم انجام می‌دهد. در ابتدای سال تحصیلی نیز ۲۰۰ دانش‌آموز کلاس اولی از ۱۵۰ خانواده کوله پشتی، لوازم‌التحریر و سایر وسایل مدرسه را از طرف شهرداری دریافت کردند. با چنین اقداماتی، شهر پلزن ثابت کرده است که در جهت ایجاد جامعه‌ای برابر و عادلانه پیشتاز است.

کد خبر 532123

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانش اموزان محروم شهرداری های جهان دانش آموزان بی بضاعت پلزن چک شهرهای جهان کرونا و تحصیل آموزش از راه دور شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۷۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، دبیر اجرایی سیزدهمین کنگره روانشناسی کودک و نوجوانان گفت: از ابتدای تولد، کودکان و شیرخواران لازم است تحت نظر مراکز خدمات جامع سلامت بهداشتی، ارزیابی رشد و تکامل دریافت نمایند تا در صورت بروز اولین فاکتور‌های نگران کننده، خانواده به کارشناسان متخصص در این حوزه ارجاع داده شوند.

دکتر فاطمه محرری با اشاره به اینکه ۴ تا ۷ اردیبهشت ماه سیزدهمین کنگره روانپزشکی کودک و نوجوان در شهر مشهد برگزار شد، افزود: برخی از کودکان رشد و تکامل طبیعی را ندارند، به موقع صحبت نمی‌کنند و راه نمی‌روند و توانمندی‌های ارتباطی و اجتماعی متناسب با سن ندارند لازم است برای این کودکان به سرعت مداخلات تشخیصی و درمانی انجام گیرد.

وی گفت: شناسایی و درمان به موقع این اختلالات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است برخی از کودکان از اولین مراحل رشد دچار نقص هستند و برخی در سنین بالاتر شاهد کاهش توانمندی تکاملی آنها هستیم که برای هر دو گروه باید درمان‌های مورد نیاز در نظر گرفته شود. 

دکتر محرری با اشاره به اینکه از جمله اختلالات عصبی تکاملی می‌توان به اختلال طیف اوتیسم و اختلال بیش فعالی و نقص توجه اشاره نمود تصریح کرد: متاسفانه در سال‌های اخیر شاهد رشد بیماران طیف اوتیسم هستیم، علاوه براین براساس ارزیابی‌های صورت گرفته ۵ تا ۱۰ درصد کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی و نقص توجه هستند و در شهر مشهد این امار به ۱۰ درصد می‌رسد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: کودکان دچار اختلال بیش فعالی عملکرد تحصیلی، شناختی، عاطفی و اجتماعی مناسبی ندارند، بدلیل توجه و تمرکز ناکافی افت عملکرد تحصیلی داشته، در روابط بین فردی کنترل تکانه ندارند و از صبر و حوصله کمی برخوردارند که این موضوع می‌تواند باعث نگرانی خانواده شود.

دکتر محرری با اشاره به اینکه اختلال اوتیسم بیشتر کودکان پسر را درگیر می‌کند، اما اگر کودک دختری به این اختلال دچار شود شدت بیماری اش بیش از پسران است، اظهار کرد: در این کودکان تماس چشمی، خنده اجتماعی و ارتباط کودک با والد کمرنگ است و از همان ابتدا والدین با این علائم هشدار دهنده روبرو می‌شوند، اما در برخی از کودکان بعد از دو سالگی کودک دچار افت عملکرد می‌شود.

وی با تاکید براینکه مهمترین علت مراجعه والدین به مراکز درمانی عدم گفتار کودک است این در حالی است که پس از بررسی‌های بیشتر تشخیص اوتیسم برای کودک گذاشته می‌شود و درمان‌های متناسب با شرایط کودک برای او در نظر گرفته می‌شود، اظهار کرد: کودکان طیف اوتیسم ضعف در حوزه‌های ارتباطی و اجتماعی داشته، علائق محدود و رفتار‌های کلیشه‌ای و تکراری دارند، بنابراین برای این کودکان درمان‌های مختلفی مانند گفتار درمانی، مشاوره و آموزش‌های ویژه، بازی درمانی، کار درمان ذهنی و حرکتی توصیه می‌شود.

دکتر محرری با بیان اینکه همکاران متخصص کودکان و نوزادان در حوزه اختلالات عصبی تکاملی مسلط هستند و اکثر خانواده‌ها در قدم اول با متخصص اطفال مشکل کودک را در میان می‌گذارند و در صورت لزوم به سایر کارشناسان ارجاع می‌شوند، ابراز کرد: در اختلالات خفیف شروع با دارو درمانی نیست، اما اگر در معاینه کودک شاهد اختلالاتی در خواب، پرخاشگری یا صدمه زدن به خود و دیگران باشیم، درمان‌های دارویی نیز برای کودک توصیه می‌گردد که هیچ گونه خطری برای سلامتی کودکان ندارند و اعتیاد آور نیست.

وی تاکید کرد: خانواده‌ها باید علائم هشدار دهنده را بشناسند و به موقع برای درمان مراجعه کنند تا از پیامد‌های نامناسب بعدی جلوگیری شود و کودک بتواند حضور موثری در اجتماع داشته باشد.

دیگر خبرها

  • وضعیت غمناک دانش‌ آموزانی که به‌ دلیل سیل و تخریب جاده ها به کنکور نرسیدند
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • اجرای طرح خانواده میزبان در فارس