Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@07:45:33 GMT

کمک تلفن همراه به خودمراقبتی بیماران دیالیزی

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۴۷۶۸۱

کمک تلفن همراه به خودمراقبتی بیماران دیالیزی

پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی زابل امکان استفاده از تلفن همراه برای کمک به خودمراقبتی بیماران دیالیزی را بررسی کردند.

به گزارش ایمنا، کاربرد فناوری‌های نوین در بخش بهداشت و درمان کشورهای مختلف، مزایای بسیاری به دنبال دارد. فناوری تلفن همراه در ترکیب با تخصص‌های پزشکی امکان جدیدی به نام سلامت همراه را معرفی کرده که فرصت‌های جدیدی برای سلامت بیماران ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی زابل با انجام یک مطالعه سطح آگاهی بیماران و مراکز دیالیز شهرستان زابل را جهت به‌کارگیری موبایل در خود مراقبتی بیماران دیالیزی ارزیابی کردند.

این مطالعه کاربردی در مرکز دیالیز شهرستان زابل در سال ۹۸-۱۳۹۷ انجام گرفت و بررسی‌های آن نشان داد اگر مدیران مراکز از به کارگیری موبایل برای خود مراقبتی بیماران دیالیزی حمایت کنند و تمام مسائل مربوط به آن را بررسی و مشکلات را برطرف کنند، می‌توان از مزایای به‌کارگیری موبایل در خود مراقبتی در مواردی مانند تسهیل روند درمان و مراقبت، پیگیری درمان در شهر خود، کاهش مسافرت، دسترسی بهتر به خدمات در مناطق محروم و کاهش هزینه‌ها بهره برد.

نتایج این پروژه تحقیقاتی با عنوان «امکان‌سنجی به‌کارگیری موبایل در خودمراقبتی بیماران دیالیزی در شهرستان زابل در سال ۹۸-۱۳۹۷» در پایگاه نتایج پژوهش‌های سلامت کشور منتشر شده و نرگس نجاتی و سمانه سراوانی اول؛ پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی زابل در انجام آن مشارکت داشتند.

منبع: ایسنا

کد خبر 532283

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دیالیز خودمراقبتی تلفن همراه تازه های تکنولوژی تازه های پزشکی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیماران دیالیزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۷۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می‌کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.

خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.

بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.

اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه‌ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام‌های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه‌جا می‌شود که البته روزانه بر قیمت خط‌های رند هم افزوده می‌شود در حالی‌که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره‌های گران قیمت‌تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

دیگر خبرها

  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد
  • وارسی گوشی موبایل همسر باعث قتل شد
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد