Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از اینسایدر، ‌ طوفان بزرگ اقیانوس اطلس که باد و امواج شدید را به سمت ساحل شرقی هدایت می‌کرد باعث تعویق سفر چهار خدمه ماموریت کرو-۳ شد.

ناسا در روز شنبه اعلام کرد که قرار بود این موشک که "پایداری"(Endurance) نام دارد همزمان با مراسم هالووین در روز یکشنبه بر فراز آسمان فلوریدا به پرواز دربیاید اما اکنون این پرواز به روز چهارشنبه موکول شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناسا و اسپیس‌ایکس، روز چهارشنبه، سوم نوامبر، ساعت ۱:۱۰ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی(۸:۴۰ به وقت تهران) را برای انجام این ماموریت در نظر گرفته‌اند.

طوفانی که باعث لغو این سفر شد، شمال شرقی ایالات متحده آمریکا را در بر گرفته است.

این آژانس فضایی افزود: انتظار می‌رود شرایط جوی در روز سوم نوامبر برای انجام این ماموریت بهبود یابد.

«کایلا بارون» فضانورد ماموریت کرو-۳ شد

موشک شرکت اسپیس‌ایکس که بنیانگذار آن ایلان ماسک است، فضانوردان ناسا را برای یک سفر شش ماهه به ایستگاه فضایی بین‌المللی خواهد برد. در میان این خدمه فضانوردان آژانس فضایی اروپا و ژاپن نیز حضور دارند.

در این ماموریت که کرو-۳ نام دارد فضانوردان ناسا "راجا چاری" فرمانده، "توماس مارشبورن" خلبان و "کایلا بارون" متخصص ماموریت و "ماتیاس ماورر" از آژانس فضایی اروپا حضور خواهند داشت.

اگر همه‌چیز طبق برنامه پیش برود، موشک "پایداری" در  روز چهارشنبه از پایگاه فضایی کندی به فضا خواهد رفت و فضانوردان پیش از رسیدن به ایستگاه فضایی ۲۴ ساعت را در فضا خواهند گذراند.

پس از آن فضانوردان کپسول فضایی «کرو دراگون» و سایر فضانوردان ایستگاه فضایی پیش از باز کردن دریچه کپسول فضایی، به مدت دو ساعت به انجام فرآیند چک کردن نشتی می‌پردازند.

در نهایت فضانوردان وارد ایستگاه فضایی خواهند شد. در حال حاضر هفت نفر در این ایستگاه مستقر هستند که به استقبال فضانوردان کرو-۳ خواهند رفت.

طی چندین هفته پس از رسیدن فضانوردان کرو-۳ به ایستگاه فضایی، خدمه ماموریت کرو-۲ به زمین بازخواهند گشت. زمان دقیق این سفر هنوز اعلام نشده است.

کد خبر 634994 برچسب‌ها ناسا اسپیس‌ ایکس - فضا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ناسا اسپیس ایکس فضا ایستگاه فضایی ماموریت کرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۸۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!

ایتنا - چین در آستانه تحقق یک رکورد بی‌سابقه در عرصه اکتشافات فضایی قرار گرفته است.
بر اساس اظهارات یکی از دانشمندان برجسته این کشور، چین احتمالاً اولین کشور جهان خواهد بود که موفق به آوردن نمونه‌هایی از خاک مریخ به زمین می‌شود.

وو وایرن، عضو آکادمی مهندسی چین و چهره شناخته شده در سازمان ملی فضایی این کشور، اعلام کرد که چین در سال ۲۰۳۰ میلادی طی ماموریت "تیانون ۳" با هدف اکتشاف مریخ، اولین نمونه‌های خاک سیاره سرخ را به زمین خواهد آورد.

این ادعا نشان از تلاش و برنامه‌ریزی دقیق چینی‌ها برای پیشی گرفتن از رقبای فضایی مانند آمریکا، روسیه و کشورهای اروپایی در کسب این دستاورد تاریخ‌ساز علمی دارد.

وایرن در اظهاراتی اضافه کرد: "با وجود پیشرفت کنونی پروژه‌های اکتشاف مریخ سایر کشورها، انتظار می‌رود چین اولین کشوری باشد که ماموریت آوردن نمونه از مریخ را با موفقیت انجام دهد."

بر اساس برنامه پیش‌بینی شده، کاوشگر رباتیک "تیانون ۳" متشکل از چهار بخش فرودگر، صعودکننده، مدارگرد و ماژول ورود مجدد خواهد بود. این کاوشگر در دو پرواز با موشک‌های سنگین حامل به فضا پرتاب خواهد شد.

 

پس از اجرای مانورهای لازم در مسیر زمین به مریخ و ورود به مدار سیاره سرخ، کاوشگر بر روی سطح آن فرود خواهد آمد و نمونه‌هایی از خاک مریخی را درون یک ظرف فلزی جمع‌آوری و سپس به قسمت صعودکننده منتقل می‌کند.

در مرحله بعدی، نمونه‌ها پس از قرارگیری در مدار مریخ به بخش مدارگر و ماژول ورود مجدد که در همان مسیر زمین به مریخ حرکت می‌کنند، منتقل شده و نهایتاً به زمین فرستاده می‌شوند.

موفقیت این ماموریت بزرگ که ترکیبی از چالش‌های علمی و مهندسی بی‌سابقه است، می‌تواند اطلاعات با ارزشی را در اختیار دانشمندان قرار دهد. آنها با مطالعه این نمونه‌ها، می‌توانند به جستجوی آثار زیستی در مریخ بپردازند، از زمین‌شناسی و ساختار درونی این سیاره بیشتر بیاموزند و چرخه جوی آن را بهتر درک کنند.

با این وجود، انجام چنین مأموریت دشوار و پرهزینه‌ای قطعاً نیازمند سطح بالایی از مهارت‌های فنی و قدرت پردازش داده‌های پیچیده خواهد بود.

دیگر خبرها

  • فضانوردان چینی پس از ۶ ماه به زمین بازگشتند
  • چرا حضور مجدد انسان در ماه سخت است؟
  • ۳ فضانورد چینی به زمین بازگشتند
  • فضانوردان چین به زمین بازگشتند
  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری
  • (ویدئو) خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی (فیلم)