Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهور ناجا گفت:سیستم نوبت دهی اینترنتی از برج ۹ تاکنون بیش از ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نوبت به مردم داده است.

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران نوشت: سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا در حاشیه بازدید از مرکز شماره گذاری چیتگر  اظهار کرد:در سال ۹۹ ما بیش از ۵۲ میلیون خدمت به مردم در حوزه راهور ارائه کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از خدماتی که پلیس راهور انجام می‌دهد شماره گذاری است و سالانه ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار شماره گذاری در کشور انجام می‌شود. بخشی از این شماره گذاری در خودرو‌ها و موتور سیکلت‌های نو پلاک و بخشی هم انتقال است.

وی ادامه داد: از سال ۸۴ تولید پلاک‌ها وابستگی خارجی داشته و توسط کشور آلمان و لهستان انجام می‌شد. تقریبا برای هر دستگاهی ۸۰ هزار یورو هزینه می‌کردیم. با تلاشی که توسط متخصصین جوان انجام شد، اولین دستگاه تولید پلاک صددرصد ایرانی متکی بر دانش و بدون مهندسی معکوس ساخته شد. این دستگاه در مرکز چیتگر استفاده شد و بعد از انجام مراحل آزمایشی، به اندازه کافی در اختیار سراسر کشور قرار خواهیم داد.

سردار هادیانفر گفت: این دستگاه نقش بسیار مهمی در سرعت نقل و انتقال دارد و دیگر نیازی به پست کردن نیست و کار هر شهر در همان جا انجام می‌شود. امروز به بهانه این دستگاه، از این مرکز بازدید کردیم و متوجه شدیم که مردم رضایت مندی خوبی از آن داشتند. هرچند که ۲ ماه و نیم تعطیلی داشتیم و بعد از آن هم با ۵۰ درصد ظرفیت، فعالیت انجام شد که باعث شد کمی عقب ماندگی داشته باشیم.

وی افزود:سیستم نوبت دهی اینترنتی از برج ۹ تاکنون بیش از ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نوبت به مردم داده است. در صددرصد استان‌ها این سامانه فعال است و در ۹۰ درصد استان‌ها به خوبی کار می‌کند. ۱۰ درصد از شهر‌ها بین ۳ تا ۴ روز عقب ماندگی دارند که امروز ابلاغ کردیم تا همکاران با سرعت بیشتری کار را انجام دهند.

رئیس پلیس راهور ناجا درباره سند رسمی خوردو‌ها گفت: مردم بسیاری از شناخته شدن برگه سبز به عنوان سند رسمی تشکر کردند. برگه سبز هزینه و زمان را برای مردم کاهش خواهد داد که موضوع مهمی است.

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: راهور تعویض پلاک

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: راهور تعویض پلاک شماره گذاری پلیس راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۸۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران

رئیس پلیس فتای فراجا مازندران با اشاره به انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری از مسدود کردن ۳۵ میلیارد ریال وجوه حاصل از برداشت‌های غیر مجاز اینترنتی با اقدام به موقع مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتای این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار وحید مجید، عصر امروز_ یک‌شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در ستاد فرماندهی انتظامی مازندران با بیان اینکه پلیس فتای استان از پلیس‌های دارای رتبه در حوزه کشف جرایم سایبری بین استان‌های کشور است، اظهار کرد: پلیس فتای مازندران در سال گذشته موفق به کسب رتبه دوم شده است که جا دارد از تلاش‌های و زحمات فرمانده انتظامی و رئیس پلیس فتای استان قدردانی کنم.

وی با بیان اینکه به دلیل ضریب بالای نفوذ اینترنت در این استان و دریافت خدمات بالای سایبری شهروندان، طبیعتاً مجرمان اینترنتی در این حوزه فعالیت بیشتری دارند، افزود: پلیس فتای مازندران با جرایم مختلفی در این حوزه نسبت به سایر استان‌ها مواجه است.

رئیس پلیس فتای فراجا مازندران با اشاره بر کلاهبرداری اینترنتی بر بازارهای آنلاین، برداشت‌های اینترنتی غیرمجاز، مزاحمت‌های اینترنتی، دسترسی به اطلاعات افراد و قمار و شرط بندی اینترنتی را از اولویت‌های جرایم سایبری در مازندران عنوان و مطرح کرد: ۲۰ باند در حوزه‌های مختلف جرایم سایبری در مازندران منهدم شد که ۳۵ میلیارد ریال از وجوه مردم که از سوی مجرمان سایبری به صورت غیرمجاز برداشت شده بود با اقدام به موقع مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتای مازندران مسدود شد.

مجید با اشاره به اینکه در حوزه طرح نور اقدامات قابل ملاحظه‌ای داشته‌ایم، گفت: تقریباً ۹ هزار و ۸۳۵ تار نما و صفحه را که دارای تأثیر منفی در حوزه امنیت اخلاقی مردم بوده و در انتشار تصاویر نامربوط و محتواهای غیرمتعارف فعالیت داشته، رصد و مورد پایش قرار دادیم.

وی ادامه داد: با تمرکز عملیاتی روی سه هزار و ۸۴۲ مورد و انطباق آن با جرم انگاری بالغ بر ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی با استفاده از کاربران هوشمندی که در این حوزه داشته ایم و اعلام به فتای مراکز استان اقدام شد.

رئیس پلیس فتای فراجا مازندران همچنین از برخورد قضائی و عملیاتی با یک‌هزار مورد از این صفحات و تارنماها و حذف محتواها خبر داد و خاطرنشان گرد: در این حوزه با همکاری شهروندان اقدامات خوبی صورت گرفته است.

کد خبر 750868

دیگر خبرها

  • جواد نکونام: تعویض‌های ریسکی انجام دادیم/ کار استقلال سخت‌تر شد
  • نصب ۳۵ هزار پلاک‌ آبی هوشمند در منطقه ۵ اصفهان
  • ارتباط مستقیم فرمانده انتظامی استان با مردم
  • بهترین سایت سفارش آنلاین کتاب در ایران
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • مراقبت‌های ضروری بعد از تعویض مفصل زانو + فیلم
  • ظرفیت تصفیه خانه‌های آب کرج ۶۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت
  • پلیس تهران: اتوبان خرازی باز شد/ این بزرگراه همچنان مسدود است
  • اتوبان شهید خرازی بازگشایی شد/ بزرگراه اردستانی همچنان مسدود است
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟