Web Analytics Made Easy - Statcounter

شمار مبتلایان به کرونا در ترکیه در بازه زمانی ۲۴ ساعته، به زیر ۳۰ هزار نفر رسیده اما شمار تلفات جانی، همچنان بالای ۲۰۰ نفر است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، شمار مبتلایان به کرونا در ترکیه نسبت به هفته های اخیر کاهش پیدا کرده اما شمار تلفات، هنوز هم بالای 200 نفر در شبانه روز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان و روزنامه نگاران معتقدند که توجه و اعتنای بسیاری از گروه های سنی و اجتماعی نسبت به مراعات فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک کاهش پیدا کرده و علاوه بر این، هنوز هم برخی از شهروندان ترکیه، حاضر نیستند برای تزریق واکسن مراجعه کند.

فخرالدین کوجا وزیر بهداشت ترکیه، آخرین وضعیت شیوع کرونا و مبارزه با این ویروس را به شکل زیر اعلام کرد:

شمار مبتلایان در بازه زمانی 24 ساعت 23 هزار و 96 نفر.

شمار تلفات در 24 ساعت 203 نفر.

همچنین آمار نهایی مربوط به واکسیناسیون نیز به این شرح است:

شمار کل واکسن های تزریق شده در ترکیه: 116 میلیون و 200 هزار دوز.

درصد تزریق بر اساس دوز اول: 89.23 درصد از شهروندان بالای 18 سال جمعیت 84 میلیونی ترکیه.

درصد تزریق بر اساس هر دو دوز اول و دوم: 78.32 درصد.

نقشه بالا نشان می دهد که از مجموع 81 استان ترکیه، تنها 1 استان از حیث تزریق هر دو دوز واکسن در رده قرمز مانده که استان مرزی شانلی اورفا است. 10 استان در رده نارنجی هستند، اما دیگر استان ها در رده های زرد و آبی هستند و شرایط ایده آل این است که به زودی در دو مقطع، ابتدا همه استان های نارنجی و قرمز زرد شوند و در مقطع بعدی، کل استان ها آبی شوند. به این معنی که بالای 75 درصد از جمعیت بالای 18 سال، هر دو دوز واکسن را تزریق کنند.

یکی از نکات مبهم در مورد واکسیناسیون در ترکیه، این است که هنوز تکلیف رده سنی کودکان و نوجوانان برای واکسیناسیون روشن نشده و همچنین مشخص نیست که دوز سوم، برای کدام گروه ها در نظر گرفته خواهد شد.

مقایسه تلفات کرونا و زلزله

وزیر بهداشت ترکیه آمار تلفات کرونا را با زلزله مقایسه کرده و نوشته است:«همه ما، می دانیم که زلزله، یک حادثه پیش بینی نشده و غیرمترقبه با تلفات سنگین است. اما برای یادآوری و مقایسه می گویم، در زلزله مهیب ازمیر در سال 2020 میلادی، تنها 117 نفر از هموطنان ما جان خود را از دست دادند. اما تنها در روز گذشته، شمار تلفات 24 ساعته کرونا به 203 نفر رسید. می دانم همه شما می گویید که این دو وضعیت با همدیگر قابل مقایسه نیستند. حرف من این است، زلزله خبر نمی کند و راهکارهای ما برای کاهش تلفات، محدود هستند. اما درمورد کرونا چنین نیست. با بها دادن به واکسیناسیون و حفظ پروتکل های بهداشتی می توان تلفات را پایین آورد.»

کرونا و اقتصاد

یکی از انتقادات مداوم احزاب مخالف اردوغان، این است که در دوران کرونا، دولت به اقشار فقیر و کم درآمد یاری نرسانده و میلیونها کارگر و افراد فقیر، ناچار شده اند برای امرار معاش، حتی در شرایطی که شیوع ویروس در سطحی بسیار گسترده و خطرناک بوده، به کار و فعالیت خود ادامه دهند.

این در حالی است که احزاب پیشنهاد کرده بودند که دولت، به این افراد، حقوق معادل بیمه بیکاری پرداخت کند.

در همین حال، به این اشاره شده که دست به دست هم دادن کرونا و بحران اقتصادی و ندانم کاری های تیم اقتصادی دولت اردوغان، عرصه را بر مردم تنگ کرده است.

اعمال محدودیت های گسترده تبعات و هزینه های سنگینی دارد و در همین حال، رها کردن امور به حال خود و ازدحام در اماکن عمومی، فضاهای تفریحی – ورزشی، وسایل نقلیه عمومی و دیگر فضاها، منجر به شیوع گسترده تر کرونا می شود. در نتیجه راه رفتن بر لبه تیغ و تحلیل ابعاد متناقض این موضوع، دولت و افکار عمومی را با چالش های جدی مواجه کرده است.

با آن که وزارت بهداشت ملی ترکیه هزینه های تبلیغاتی و رسانه ای گسترده ای برای تاکید بر مزیت های تزریق واکسن پرداخت کرده، اما هنوز هم دو مشکل اساسی وجود دارد:

1. فعالیت برخی چهره ها و کارشناسان واکسن ستیز و مخالف واکسیناسیون، با هیچ نوع مانع حقوقی و قانونی بازدارنده روبرو نیست.

2. احزاب و نهادهای مدنی و عمومی، به منظور تشویق شهروندان به تزریق واکسن، کار خاصی انجام نمی دهند.

تداوم شیوع کرونا در ترکیه، همراه شده با تبلیغات سیاسی گسترده دولت اردوغان در مورد واکسن ملی تولید ترکیه که به نام ترکُواکس مشهور شده است.

واکسن تولیدی ترکیه در حال طی کردن آخرین مرحله فاز سوم آزمایش است، اما ظاهراً دانشمندان و کارشناسان ترکیه در این مورد مواجهه محتاطانه ای دارند. در شرایطی که تامین واکسن های مشهور جهانی برای خود ترکیه و حتی کشورهای فقیر آفریقایی نیز نسبتاً آسان شده، اما شواهد نشان می دهد که ترکیه قصد دارد واکسن ملی خود را در آینده ای نزدیک، به کشورهای فقیر اهدا کند و از آن، استفاده سیاسی به عمل آورد.

تعطیلات و کرونا

فرصت چندانی به آغاز تعطیلات فصلی مدارس نمانده و زمانی که مدارس تعطیل شوند، بازهم سفرهای میلیونی مسافران از کلانشهرهای بزرگ استانبول، آنکارا و دیگر استان های غربی، به سمت شرق، جنوب شرقی، آناتولی و استانهای ساحل دریای سیاه آغاز خواهد شد و چنین چیزی به معنی فراهم آوردن نقل و انتقال مجدد ویروس با جمعیت بالا است.

در همین حال، از آنجایی که ترکیه در تنگنای اقتصادی قرار گرفته و برای تامین منابع ارزی مشکل دارد، اعمال محدودیت های گسترده و منع آمد و رفت، تبعات و پیامدهایی دارد که تحمل آن، برای دولت اردوغان دشوار خواهد بود. در نتیجه مدیریت مبارزه با کرونا و تداوم عملیات واکسیناسیون، برای این کشور، یک اولویت حیاتی است.

افزایش ابتلا و تلفات کرونا در ترکیه

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ترکیه ویروس کرونا ترکیه کرونا در ترکیه شمار تلفات استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۹۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکات اصلاحی و ورزشی چطور به بهبود مشکلات جسمانی کمک می‌کند؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، با توجه به دلایل متعدد و پیشرفت تکنـولوژی و عدم آشنــایی به تأثیر حرکات بدنی صحیح، انسان امروزی دچار کم یا بی حرکتی شده است تا جایی که دچار ضعف، سستی و بیماری‌های گوناگون گردیده است و از نظر جسمانی باعث شده توانایی انـجام خیـلی کارهارا نداشته باشد و به لحاظ شکل ظاهری دچـار ناهنجاری شده است.

عامل اصلی خیلی از بیماری‌ها فقدان فعالیت‌های بدنی است و همچنین استفاده نا صحیح از عضلات که سبب شکل گیری و ضعف وناتوانی شده و منجر به ناهنجاری‌های اندام‌های فوقانی وتحتانی می‌گردد و باعث تغییر شکل وضعیت بدنی و اندام انسان می‌شود.

این ضعـف وناتـوانی نه تنها شکـل ظاهری را تغییــر داده بلکه یکی از عوامل انزوا و افسـردگی است، در ضـمن باعث فشار بر روی مفـاصل زانـو، کمـر و آرتروز زودرس است. در جامعه کنونی بسیاری از نوجوانان، جوانان و بزرگسالان از ناهنجاری‌های قامتی رنج می‌برند: داشتن شانه‌ای افتاده، زانویی پرانتزی، سر به جلو و...

تصمیم داریم در یک سلسله نوشتار به مبحث حرکت اصلاحی و هر جلسه یک عارضه اسکلتی-عضلانی بر اساس منابع و کتب علمی بپردازیم:

موضوعات مورد بحث در حرکات اصلاحی:

*بررسی ضعف‌ها و ناهنجاری‌های اکتسابی دستگاه استخوانی، عضلانی و مفصلی افراد است. 

*این ناهنجاری‌ها عموما در اثر عادات حرکتی نامناسب، فقر حرکتی، شرایط نامناسب محیطی و با مشخصه‌های تدریجی بودن، بویژه در دوران کودکی و سنین رشد اتفاق می‌افتد.

*این ناهنجاری‌ها هنوز شدید نیستند که به جراح سپرده شوند لذا با حرکات اصلاحی و درمانی قابل اصلاح می‌باشند.

*به زبان دیگر موضوع حرکات اصلاحی تعادل ساختار فیزیکی بدن یا همان وضعیت بدنی (قامت) است.

تغییرات وضعیت بدنی

در دوران جنینی ستون فقرات فقط یک انحنا دارد که از سر شروع می‌شود و تا ناحیه خاجی ادامه می‌یابد. در دوران نوزادی دو خمیدگی عمده (هر دو انحنا در ناحیه سینه و خاجی به طرف جلو). با حرکات سر و گردن نوزاد در حدود ۶ ماهگی انحنای گردنی (انحنای سوم) شکل می‌گیرد (تحدب به جلو). با شروع نشستن و چهار دست و پا رفتن انحنای کمری (انحنای خفیف چهارم) ظاهر می‌شود (تحدب به جلو). (به دلیل بزرگی کبد و بالا بودن مرکز ثقل کودک برای ایستادن و راه رفتن حالت نا پایداری دارد. برای جبران این حالت یک خمیدگی شدید کمری –لوردوز- برای حفظ تعادل ایجاد می‌کند). در اولیل راه رفتن و ایستادن پا‌های کودک حالت پرانتزی دارد این تا ۱۸ ماهگی ادامه داشته و به تدریج در حدود ۳.۵-۳ سالگی با یک حالت ضربدری ادامه می‌یابد. این حالت در حدود ۷-۶ سالگی از بین می‌رود.

وضعیت بدنی

قرار گرفتن بخش‌های مختلف بدن به ترتیب نسبی به منظور انجام یک فعالیت خاص
   همچنین:
*یعنی ترکیب ساختار مفاصل بدن در هر لحظه از زمان
*یعنی ارتباط قسمت‌های مختلف بدن نسبت به خط ثقل
*یعنی ترتیب قرار گرفتن صحیح و متناسب اجزای بدن
*اثر کارآیی مکانیکی بر سیستم عصبی عضلانی در وضعیت قائم (ارتوپدی)

* از نظر تیپ شناسی:

قرار گرفتن بدن به این ترتیب است که سر در حالت مستقیم، نگاه به طرف جلو، ران کاملا صاف، زانو‌ها نسبت به ران‌ها در زاویه صحیح، انگشتان پا در حالت مستقیم و پاشنه‌ها نیز در یک امتداد قرار داشته باشند. 

خط فرضی ثقل

خطی است که از مرکز ثقل بدن می‌گذرد و بر مرکز سطح اتکا که معمولا در میان دو پا است عمود می‌شود. به هر میزانی که این خط از نزدیک یا مرکز ثقل بگذرد بدن در حالت تعادل خواهد بود.    عبور خط فرضی ثقل را در بدن می‌توان از سه نما بررسی کرد. نحوه قرارگیری بخش‌های مختلف اسکلت آدمی نسبت به این خط؛ شاخص اصلی تشخیص ناهنجاری‌ها در حرکات اصلاحی است.


وضعیت بدنی استاندارد/ مطلوب/ بهینه در نمای جانبی
 

وضعیت استاندارد در نمای قدامی و خلفی

دکتر میثم اللهمرادی
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
مربی رسمی فدراسیون جهانی بدنسازی و پرورش اندام IFBB

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • حرکات اصلاحی و ورزشی چطور به بهبود مشکلات جسمانی کمک می‌کند؟
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • به فکر تلفات تصادفات در جاده تایباد ـ خواف باشید
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان