Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حسین ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه در زمینه تولید شیر در استان مشکلی نداریم، گفت: روزانه بیش از چهار هزار تن تولید شیر خام در استان داریم که مازاد بر نیاز استان است و بیشتر از نصف این مقدار یا باید به استان های دیگر صادر شود و یا خشک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به منظور تنظیم قیمت شیر در استان اصفهان و خرید حمایتی از دامدار، از تعدادی از کارخانه های تولید شیر خشک خواستیم که شیر را به قیمت شش هزار و ۴٠٠ تومان از دامدار خریداری کرده، خشک کنند و اگر بازار داخلی نیاز ندارد اجازه صادرات می دهیم و در عوض برای صادرات عوارضی از کارخانه نمی گیریم.

ایراندوست با بیان اینکه اگر این کارخانه‌ ها از تاریخ ١٠ مرداد اسناد و مدارکی نشان دهند که نشان دهد از دامدار شیر را به قیمت شش هزار و ۴٠٠ تومان خریده باشند ما تائیدیه صادرات بدون عوارض برایشان صادر می کنیم، بیان کرد: اگر کارخانه داران قصد صادرات شیر خشک داشته باشند به ازای هر کیلو شیر خشک باید ١۶ هزار تومان عوارض بدهند.

وی افزود: به گاوداری هایی که حالت صنعتی و بازارگاهی دارد به ازای هر رأس دام روزی دو کیلو و ٧٠٠ گرم ذرت، یک کیلو و ۴٠٠ گرم جو و یک کیلو و ٣٠٠ گرم سویا به‌عنوان نهاده می دهیم، علوفه ای که گاوداران از بازار آزاد تهیه می کنند مقداری گرانتر ولی در دسترس تر است یا از استان های دیگر خریداری می کنند.

حسین ایراندوست در خصوص مشکلات دامداران اذعان کرد: دامداران مشکل نقدینگی دارند و اغلب نمی توانند نهاده را از ما به موقع خریداری کنند و این موضوع برایشان دردسر ساز است چرا که پول شیری که به صنایع لبنی می فروشند را با تاخیر دریافت می کنند.

این مقام مسئول تصریح کرد: در حال حاضر گاوداران در حال خرید علوفه ذرت هستند که از نظر نقدینگی تحت فشار هستند و از طرف دیگر بازار کشش خرید گوساله های پرواری آنان را ندارد که این موضوع نیز مصرف نهاده را در گاوداری بالا برده و نقدینگی دامدار نیز بلوکه می شود.

ایراندوست با بیان اینکه با شرکت پشتیبانی امور دام صحبت کردیم که در این زمینه ورود کرده و گوشت مازاد را خریداری کند تا مشکلات گاوداران نیز حل شود، ادامه داد: در زمینه قیمت گوشت این گوساله ها جلسه کارشناسی گذاشته شده و منتظر نظر کارشناسان به منظور تنظیم قیمت بازار هستیم تا قیمت خرید مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه با مشخص شدن قیمت گوشت و خریداری گوساله های پرواری کمی از مشکلات دامدار حل می شود و نیاز به علوفه گاوداری نیز کم می شود، افزود: در زمینه صادرات شیر خشک مشکلی وجود ندارد و کارخانه هایی که شیر خشک صادر می کنند مجوز صادرات دارند.

حسین ایراندوست گفت: کارخانه هایی که به ازای هرکیلو شیر خشک ١۶ هزار تومان عوارض صادراتی می دهند، کشورهای هدف نیز باید پتانسیل خرید شیر خشکشان را داشته باشند و در این مورد شاید میل به خرید کشور هدف تغییر کرده باشد ولی کارخانه هایی که عوارض پرداخت نمی کنند صادرات راحت تری دارند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان بیان داشت: ما مسئولیت خرید و تولید شیر خشک را به کارخانه های لبنی شیر خشک سپردیم و دیگر جهاد کشاورزی شیر یا شیر خشک را خریداری نمی کند فقط اگر بازار داخلی نیاز داشته باشد این کارخانه ها شیر یا شیر خشک را به بازار عرضه می کنند و اگر نیاز نباشد آن را صادر می کنند.

انتهای پیام/ص

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شیر خام جهاد کشاورزی استان اصفهان تولید شیر شیر خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۰۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت پیاز کاهشی می‌شود

به گزارش قدس آنلاین، اکبر یاوری با بیان اینکه به دلیل بارندگی‌های شدید در مناطق جنوبی کشور از جمله جنوب کرمان اجازه برداشت پیاز چند روزی به کشاورزان داده نشد، اظهار کرد: همین موضوع باعث شد که قیمت پیاز افزایشی شود.

وی افزود: اما در حال حاضر قیمت پیاز روند کاهشی به خود گرفته است و با گرم‌تر شدن هوا و به دست آمدن پیازهای شهرستان‌های دیگر قیمت‌ها باز هم کاهشی خواهد شد.

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران تصریح کرد: در حال حاضر قیمت عمده فروشی پیاز دزفول در میدان مرکزی میوه و تره بار کیلویی ۱۰ تا ۱۴ هزار تومان و پیاز جیرفت نیز ۱۷ تا ۲۴ هزار تومان است.

وی در پایان گفت: روزانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن پیاز به تهران وارد می‌شود. مصرف تهران نیز  حدود ۲۵۰ تن است. این یعنی روزانه حدود ۱۰۰ تن نیز پیاز مازاد در تهران داریم.

گفتنی است؛ حدود دو هفته‌ای می‌شود که قیمت پیاز در برخی مناطق افزایش یافته و بعضا به کیلویی بیش از ۳۰ هزار تومان و در برخی مناطق تا ۴۰ هزار تومان هم رسیده بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • خرید بیش از ۵۹۴ هزار تن گندم و کلزا در خوزستان
  • قیمت پیاز کاهشی می‌شود؟
  • قیمت پیاز کاهشی می‌شود