Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و جانشین وزیر در طرح هدایت گفت: نزدیک به ۳۰ درصد دانش‌آموزان کشور به وسایل هوشمند ارتباطی و یا شبکه اینترنتی برای اتصال به شاد دسترسی ندارند.

به گزارش ایرنا از سازمان آموزش و پرورش استثنایی؛ سیدجواد حسینی درباره ملاک‌های توزیع وسایل هوشمند آموزشی بین دانش‌آموزان کم‌برخوردار افزود: تاکنون در راستای طرح هدایت بیش از ۳۶۰ هزار تبلت و گوشی هوشمند به دانش‌آموزان محروم کشور اهدا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: نزدیک به ۳۰ درصد دانش‌آموزان کشور به وسایل هوشمند ارتباطی و یا شبکه اینترنتی برای اتصال به شاد دسترسی ندارند و از سال گذشته طرح هدایت با هدف مشارکت خیرین، نهادها و دستگاههای اجرایی در تامین این تجهیزات برای دانش‌آموزان محروم در وزارت آموزش و پرورش اجرایی شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: از زمان شروع اجرای طرح هدایت، بسیاری از نهادها، دستگاههای اجرایی، موسسات خیریه و افراد خیر و نیکوکار با اهدای تبلت یا گوشی هوشمند، بخشی از نیازهای دانش‌آموزان محروم در کشور را برآورده کرده‌اند.

حسینی به بیان اولویت های توزیع این تجهیزات بین دانش‌آموزان پرداخت و گفت: دانش‌آموزان تحت پوشش نهادهای حمایتی، دانش‌آموزانی که خانواده‌های آنان به دلیل فقر مالی توانایی تامین تبلت را ندارند، دانش‌آموزان نیازمند مناطقی که مدارس آنان امکان آموزش‌های حضوری را ندارند، دانش‌آموزان نیازمند پایه‌های چهارم، پنجم و ششم در مناطق محروم، عشایری، روستایی و حاشیه شهرها، دانش آموزان نیازمند در خانواده های با جمعیت دانش آموزی بیشتر، دانش آموزان نیازمندی که هم کلاس های آنان وسایل هوشمند آموزشی دارند و دانش آموزان نیازمند در مدارس پرجمعیت در اولویت دریافت تجهیزات هوشمند آموزشی قرار دارند.

وی تصریح کرد: تنها ملاک های توزیع تبلت و وسایل هوشمند آموزشی فقط موارد گفته شده است مگر اینکه خود موسسه خیریه یا خیر اهدای تبلت به دانش آموزان نیازمند خاصی را تعیین کرده باشد.

جانشین وزیر در طرح هدایت با بیان اینکه در سال جاری از سوی مجلس ۵۰۰ میلیارد تومان جهت خرید تجهیزات هوشمند آموزشی اختصاص یافته است اظهار داشت: در گام اول ۱۷۰ میلیارد تومان از این اعتبار از سوی سازمان نوسازی مدارس به حساب استان ها جهت خرید گوشی و هوشمند و تبلت برای دانش آموزان محروم واریز شده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه با تاکید بر اینکه وزارت آموزش و پرورش از مشارکت همه خیرین و نهادهای خیریه ای استقبال می‌کند تاکید کرد: در چند روز اخیر نهاد خیریه ای «مجمع جهانی سادات» که در حوزه سادات محروم فعالیت دارد طی نامه ای به آموزش و پرورش اعلام کرده به تمامی دانش آموزان سادات محروم که تجهیزات هوشمند ندارند تبلت اهدا خواهد کرد.

وی افزود: وزارت آموزش و پرورش هم طی نامه ای به استان ها تقاضای ارسال لیست دانش آموزان سادات محروم را کرده است تا توسط این موسسه خیریه به آنان تبلت اهدا شود.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۰۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن

ایسنا/همدان فرماندار رزن از پیش بینی ۵۲ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه عمرانی آموزش و پرورش این شهرستان در سال جاری خبر داد.

علی اصغر غفاری آثار پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در شورای آموزش و پرورش این شهرستان، اظهار کرد:برای حوزه آموزش و پروش شهرستان رزن اعتباری افزون بر ۵۲ میلیارد تومان در حوزه عمرانی پیش بینی شده که این میزان اعتبار برای ساخت مدارس فاطمیه رزن و  مدرسه روستای ملابداغ و سایر پروژه‌های حوزه آموزش و پرورش هزینه خواهد شد و باید در این رابطه نوسازی مدارس پیگیری تخصیص اعتبارات پیش بینی شده  برای تکمیل این پروژه ها را داشته باشد.

وی در ادامه افزود: در شهرستان رزن  از رشته های مختلف تحصیلی تعداد ۱۰۴۱ نفر  در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ شرکت کرده‌اند که در این رابطه ۱۴۰ نفر عوامل اجرایی فرایند برگزاری آزمون سراسری شهرستان را بر عهده دارند.

غفاری آثار با اشاره به در پیش رو بودن هفته تجلیل از مقام شامخ معلم گفت: با توجه به عملکرد بسیار خوب معلمان  در حوزه تعلیم و تربیت شهرستان، حتما مسئولین همکاری لازم را با آموزش و پرورش برای هرچه بهتر برگزار شدن هفته تجلیل از مقام شامخ معلم داشته باشند.

وی  در ادامه خواستار نگاه ویژه آموزش و پرورش نسبت به حرفه و  مهارت آموزی دانش آموزان شد و تصریح کرد: بازدید دانش آموزان رزنی از واحدهای موجود شهرک صنعتی رزن از نقش موثری در آشنایی  آنان با حرفه های مختلف و هدایت آنان به سمت مهارت و حرفه آموزی برخوردار خواهد بود.

وی  همچنین با تاکید بر ارتقاء سواد رسانه‌ای دانش آموزان توسط آموزش و پرورش گفت: آموزش سواد رسانه‌ای توسط آموزش و پرورش به دانش آموزان تاثیر بسزایی در آشنایی این قشر مهم جامعه با واقعیت های فضای مجازی و استفاده صحیح آنان از این فضا دارد.

امام جمعه رزن هم در این جلسه با بیان اینکه آموزش و پرورش جزو ارکان اصلی هر جامعه است که بقاء، دوام و پیشرفت آن به کیفیت تعلیم و تربیت بستگی دارد، اظهار کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب و حاصل خون شهدا، تحول عظیم در نظام آموزشی و دستگاه تعلیم و تربیت بود که باید با توجه به آموزه‌های دینی، معنوی و تربیتی، این مهم حفظ شود.

حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر منصوری افزود: تربیت نسل آینده انقلاب و سکان‌داران نظام اسلامی توسط جامعه فرهیخته فرهنگیان در آموزش و پرورش رقم می‌خورد و در همین رابطه مدارس، اساس و پایه تزکیه و تعلیم هستند.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان رزن هم از برگزاری امتحان نهایی برای سه پایه متوسطه نظری با ۱۲۰۰ نفر  دانش آموز خبر داد و گفت: برای برگزاری هر چه بهتر آزمون نهایی نیازمند حمایت بیشتر مسئولین هستیم.

پرویز علی بنده لو افزود: با تلاش های دانش آموزان و همت فرهنگیان شهرستان رزن، این شهرستان از بین  ۷۲۸ منطقه و شهرستان در کشور رتبه  ۲۶ کشور و اول استانی در قبولی امتحانات نهایی و میانگین نمرات را در سال گذشته کسب کرده است.

وی خاطرنشان‌کرد: در هفته معلم، مسئولین در مدارس حاضر شده و از زحمات معلمان عزیز تجلیل خواهند کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد