Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، فرهاد رفیعی مدیر جهاد کشاورزی شهرکرد پیش بینی کرد: امسال ۴۶ هزار تن سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی این شهرستان برداشت شود.

او افزود: امسال یک هزار و ۱۵۰ هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت محصول سیب‌زمینی رفته است که چالشتر با ۳۲۰ هکتار بیشترین سطح زیر کشت را در شهرستان شهرکرد دارا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

پیش بینی برداشت ۱۵ هزار تن چغندر قند از مزارع شهرکرد

رفیعی متوسط عملکرد سیب‌زمینی را در شهرستان ۴۰ تن درهکتار اعلام کرد و گفت: مهمترین ارقام کشت شده اگریا، اسپیریت، جلی، سانته، چلنجر و مارفونا می‌باشند.

او ادامه داد: کشت ارقام اصلاح شده با سازگاری بهتر با آب و خاک منطقه، کشت ارقام میان‌رس و زودرس که تعداد دور آبیاری کمتری نیاز دارند، افزایش بهره‌وری آب در تولید محصول، استفاده مناسب از کود‌های دامی، شیمیایی و ریزمغذی‌ها، مبارزه به موقع با آفات و بیماری‌ها و کنترل علف‌های هرز از جمله مواردی است که باید در زراعت سیب‌زمینی به آن توجه داشت.

رفیعی در پایان گفت: با توجه به حجم محصول تولیدی در زمان برداشت برای جلوگیری از فاسد شدن محصول و تنظیم بازار و افزایش درآمد کشاورزان، توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و تجهیز انبار‌های فنی و سردخانه از اهمیت شایانی برخوردار است.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اراضی کشاورزی محصول سیب زمینی سیب زمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۱۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، در کشت جو به صورت قصیل، وقتی دانه جو از مرحله شیری وارد مرحله خمیری می‌شود، محصول برداشت و به ۲ صورت تازه و یا خرد و سیلو شده به مصرف دام می‌رسد.

حسین کوه خضری، رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه با توجه به منابع محدود آبی در استان نیازمند تغییر روش کشت محصولات کشاورزی هستیم، گفت: کاهش میزان آبدهی و برداشت زودتر محصول، حذف علف‌های هرز و افزایش کیفیت علوفه دامی از مزایای برداشت جو به صورت قصیل است.

وی با بیان اینکه امسال دو هزار تن محصول جو در استان به این صورت در استان برداشت می‌شود، افزود: پیش بینی می‌کنیم سال آینده ۱۰ درصد از زمین‌های زیر کشت محصول جو به صورت قصیل برداشت شود.

در حال حاضر ۲۳ هزار هکتار از مزارع استان زیر کشت محصول جو قرار دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • پیش بینی برداشت بیش از سه هزار تن انگور امسال از تاکستانهای مهاباد
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • برداشت توت فرنگی رامیان+تصاویر