Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،  آیت‌الله لطف‌الله دژکام امام جمعه شیراز در نشست مشترک با اعضای اتاق فکر شورای فرهنگ عمومی استان فارس، گفت: اجرایی کردن سند نقشه مهندسی فرهنگی استان فارس را باید با توسل به ذات اقدس الهی پیش ببریم در غیر این صورت بدون توسل و توکل کاری از پیش نمی‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه در کار فرهنگی در راستای اهداف انقلاب اسلامی، اشتباه می‌کند هرکس که فکر کند بدون توسل و اخلاص، تنها با تکیه بر برنامه‌ریزی و فکر و توان خودش می‌تواند کاری از پیش ببرد، گفت: فرآیند مدیریت فرهنگی که بحث امروز ما هست یک مسئله مهم آن این است که توکل و توسل کجای آن قرار می‌گیرد؟ شما باید با توکل آغاز کنید و با توکل و توسل ادامه دهید.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه هر وقت توکل و توسل نباشد شما در تحقق اهداف خود موفق نخواهید بود، افزود: ممکن است بسیار کار کنید، اما این راه که می‌روید شما را به نتیجه مطلوب نمی‌رساند. ما اگر خودمان از این نقطه آغاز نکنیم و به دیگران هم نگوییم که از این نقطه شروع کنند فرآیند ناقصی را دامن زده‌ایم و انقلاب اسلامی انقلاب معنویت و انقلاب توجه به عوامل غیب است و اگر کار را فقط محدود به مدیریت فرهنگی خود کنیم نباید باورمان شود که موفق خواهیم بود.

دژکام تصریح کرد: ما یک فرآیندی به نام مدیریت فرهنگی استان فارس در مقابل خود داریم که از طراحی، برنامه‌ریزی و تدوین راهبرد شروع شده تا برسد به اجرایی و عملیاتی شدن آن و در یک قسمت آن که تدوین نقشه راه بوده موفق بودیم و سند استانی به دست رئیس‌جمهور رونمایی شد، اما این پایان یک مقطع کار بود و آغاز مقطع بعدی اجرای سند است.

او با طرح این سوال که ادارات و سازمان‌های فرهنگی استان، فعالان فرهنگی استان و هرکس که دلسوز فرهنگ این جامعه است برای عملیاتی کردن این سند، باید از کجا کارش را آغاز و به کجا ختم کند؟ گفت: پاسخ به این پرسش و اینکه سهم سازمان‌ها و ارگان‌ها و فعالان فرهنگی مردمی به درستی و دقیق تبیین شود، وظیفه اتاق فکر است. ما در اتاق فکر باید به فکر کمبود‌های فاز اجرایی سند نقشه مهندسی فرهنگی باشیم.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه باید گفتمان‌سازی، پیگیری و مطالبه‌گری درباره این سند به نحو احسن اتفاق بیفتد و جامعه نخبگانی استان، مدیران استان و نهایتا بدنه کارشناسی استان دقیقا نسبت به این سند توجیه و همراه شوند، عنوان کرد: باید در ادارات فرهنگی، برای کارشناسان و مدیران کارگاه آموزشی برگزار شود و آن‌ها به درستی نسبت به اهداف سند توجیه و همراه شوند. این چگونگی هماهنگ شدن و همسو شدن با اهداف سند مهندسی فرهنگی توسط ادارات و نیز همراه کردن نخبگان، تشکل‌های مردمی و فعالان فرهنگی با این سند، بزرگترین کاری است که اتاق فکر در مقطع کنونی باید دنبال کند.

او افزود: امیدواریم مدیران فرهنگی که در دولت جدید در استان فارس منصوب می‌شوند، کسانی باشند که در حقیقت دغدغه بهبود وضعیت فرهنگی و نیز اجرای نقشه مهندسی فرهنگی استان فارس را داشته باشند.

نماینده، ولی فقیه در استان فارس درباره نظارت بر اجرای این سند نیز بیان کرد: باید شبکه مناسبی برای نظارت این مسئله داشته باشیم که چگونگی تحقق اهداف این سند و اقداماتی که باید صورت گیرد، مشخص شود، این‌ها همه مسائلی است که باید اتاق فکر شورای فرهنگ عمومی به آن پاسخ دهد تا خود شورای فرهنگ عمومی استان بتواند آن را دنبال کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امام جمعه شیراز اجرای نقشه مهندسی فرهنگی دغدغه مدیران فارس نقشه مهندسی فرهنگی فرهنگی استان استان فارس اتاق فکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۱۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی

به گزارش قدس آنلاین، پیام باقری افزود: در سالی که به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده و نیز دیداری که فعالان اقتصادی با مقام معظم رهبری داشتند و با توجه به توصیه ایشان که برای تحقق رشد اقتصادی از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود، طبیعتا برای رسیدن به رشد ۸درصدی اقتصادی باید از همه ظرفیت‌هایی که در کشور و در همه بخش‌ها وجود دارد، چه داخلی و چه خارجی، استفاده کرد.

وی ادامه داد: یکی از این حوزه‌هایی که می‌تواند این هدف را محقق کند و باید مورد توجه قرار بگیرد، صادرات خدمات فنی و مهندسی است.

این فعال صنعت برق ایران خاطرنشان کرد: موضوع صادرات غیرنفتی که صدور خدمات فنی و مهندسی بخشی از آن است و ظرفیت‌های خوبی در این زمینه در کشور وجود دارد.

باقری گفت: توانمندی زیادی در صدور خدمات فنی و مهندسی هم در بخش شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و هم مهندسان و متخصصان و مشاوران بسیار قوی وجود دارد که سال‌ها است این موضوع توسط این‌ها در حال انجام است.

وی ادامه داد: این موضوع در صنعت برق که از پیشگامان و پرچم داران صدور خدمات فنی و مهندسی است، خیلی بیشتر است.

عضو اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: صدور خدمات فنی و مهندسی می‌تواند ارزآوری و ثروت آفرینی خوبی برای کشور داشته باشد، ضمن آنکه یک صادرات پایدار به جهت ارتباطی که با کشور مقصد دارد، است.

باقری خاطرنشان کرد: پروژه و طرحی که صادر می‌شود، سال‌های برای خدمات پس از فروش و پشتیبانی‌های لازم و تامین نیازها، نیازمند ارتباط است.

وی گفت: علاوه بر آن صدور خدمات فنی و مهندسی فرصت بسیار مناسبی ایجاد می‌کند که کالاهای ساخت داخل بتواند در بازار کشورهای مقصد به فروش برسد.

رئیس هیات مدیره سندیکای صنعت برق ایران ادامه داد: اکنون نیازهای زیادی در کشورهای منطقه برای خدمات فنی و مهندسی کشورمان وجود دارد.

باقری به طرحی که اخیرا در کشور سریلانکا با حضور رئیس جمهور کشورمان به بهره برداری رسید، اشاره و بیان کرد: طرح اومااویا که به دست متخصصان ایرانی در سریلانکا به بهره‌برداری رسید را می توان نمونه‌ای از توان داخلی برای صدور خدمات فنی و مهندسی برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: این طرح از افتخارات مهندسان ایرانی است که خیلی هم تاثیر گذار در روند اقتصاد سریلانکا و زندگی و معیشت مردم به خصوص بخش کشاورزی و تامین برق است که به دست مهندسان ایرانی انجام شد.

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: بنابراین صدور خدمات فنی و مهندسی در سالی که به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری شده یک الزام است که باید به آن پرداخته شود.

باقری ادامه داد: باید مسیرها برای فعالان این بخش هموار شود و دولت باید مسیر را هموار و موانع را بردارد.

وی تاکید کرد: باید حمایت‌ها در این زمینه شکل گیرد و منابع به سمت بخش‌های مولد هدایت شود؛ زیرا صدور خدمات فنی و مهندسی هم اشتغال زایی بالایی دارد و هم کمک به خلق ثروت می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • اتمام مرحله اجرای نقشه مسیر فیبرنوری در شهرکرد
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • استقبال از «آن برد» غافلگیر کننده بود/ دغدغه همیشگی «مهاجرت»
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی
  • با تاج جلسه فوری برگزار می کنیم/ مسائل فرهنگی باید دغدغه‌ باشد
  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی