Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس مقتدایی خوراسگانی با اشاره به اینکه تقویت خودباوری عمومی در ابعاد مختلف یک وظیفه عمومی به حساب می‌آید تأکید کرد که این مهم یکی از اصلی‌ترین وظایف صداوسیما است و باید آن را مورد توجه قرار دهد.

عباس مقتدایی خوراسگانی نماینده مردم اصفهان و ورزنه در مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: تقویت خودباوری عمومی کشور به عنوان یک موضوع مهم در همه ابعاد اعم از علم، فناوری، عرصه‌های مدیریتی، فنی، تکنولوژیک، هنری و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. یک وظیفه عمومی است که صداوسیما باید در همه رده‌های تصمیم‌گیری، برنامه‌سازی، تجزیه، تحلیل و... مورد توجه قرار دهد.

مقتدایی خاطرنشان کرد: صداوسیما توسعه رویکردهای نظام اسلامی را در داخل و خارج از کشور باید در اولویت‌های اصلی خود قرار دهد تا به حد بالاتری از دیپلماسی عمومی و فرهنگی دست پیدا کنیم. همچنین رسانه ملی که یک مرجع مهم خبری به حساب می‌آید، باید به عنوان منبع اصلی خبر و محتوا در این زمینه فعالیت‌های قابل توجه و سازنده‌ای داشته باشد و این موضوع را به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی مورد توجه قرار دهد.

نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در پایان اظهاراتش تأکید کرد: صداوسیما که باید یک دانشگاه عمومی برای جامعه باشد لازم است با دغدغه، توسعه حکمرانی دینی و دستیابی به حد بالاتری از رفاه، برادری، عدالت و برابری در جامعه را در برنامه‌های خود قرار دهد تا با بضاعتی که این رسانه دارد نقش خود را در تحقق این اهداف به خوبی ایفا کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نماینده مردم مجلس شورای اسلامی کمیسیون امنیت ملی نظام اسلامی رسانه ملی کمیسیون امنیت ملی سیاست خارجی جامعه اصفهان رسانه ملی فناوری کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی صداوسیما پیمان جبلی قرار دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۲۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • موج حمایتها از طرح نور | ۳۲ دستگاه متولی حجاب، از فراجا دفاع کنند
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است
  • شناخت دشمن نیاز به تقویت بصیرت انقلابی دارد
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • ماموریت موفق رسانه ملی در روایت اول وعده صادق
  • ابعاد مختلف عملیات «وعده صادق» برای نسل جوان تبیین شود
  • قهرمانان، رسانه گویای هویت ملی ایران‌اند