Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی، فضای مجازی در جلسه اخیر برخی از مفاد آیین نامه داخلی کمیسیون را تصویب کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، سومین جلسه کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی، فضای مجازی  روز گذشته برگزار شد که در این جلسه مفادی از آیین‌نامه داخلی کمیسیون به تصویب اعضا رسید که در ادامه مشروح مصوبات را می‌خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای کمیسیون مشترک در این جلسه با ماده 5 آیین نامه مبنی بر اینکه جلسات هیأت رئیسه کمیسیون به منظور تبادل نظر و اخذ تصمیمات در مورد جلسات کمیسیون و تنظیم دستور هفتگی با توافق اکثریت اعضای هیأت رئیسه تشکیل شود، موافقت کردند.

ماده 6 آیین نامه داخلی نیز مورد موافقت قرار گرفت که بر اساس آن رئیس  و نواب رئیس، اداره جلسات کمیسیون، امضا و ارسال تمامی دعوتنامه‌ها، مکاتبات اداری و مصوبات کمیسیون را برعهده دارند.

طبق ماده 7 هم، هیأت رئیسه کمیسیون موظفند دستگاه‌های اجرایی و سایر ذینفعان مرتبط با طرح را به منظور الزام حضور دائمی در جلسات کمیسیون تعیین کند. نمایندگان دستگاه‌های مربوطه موظفند با اختیار تام در جلسات به طور مستمر حضور یابند.

اعضای کمیسیون در این جلسه ماده 8 را نیز به تصویب رساندند  که طبق آن دبیران کمیسیون مسئولیت حضور و غیاب اعضای کمیسیون، تعیین نوبت و پایش زمان اظهارنظر برای هریک از اعضاء یا مدعوین، قرائت متن مواد و تبصره‌ها برای رأی گیری، ثبت مصوبات و سایر موارد مندرج در این آیین‌نامه را بر عهده دارند. همچنین بر اساس تبصره این ماده مصوبات روزانه کمیسیون پس از تأیید یکی از دبیران کمیسیون به تشخیص رئیس کمیسیون توسط سخنگوی کمیسیون از طریق رسانه‌ها به اطلاع مردم می‌رسد.

ماده 9 آیین نامه داخلی کمیسیون حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی، فضای مجازی نیز از سوی اعضای کمیسیون مصوب شد بر اساس آن، دعوت از مدعوین پس از تأیید هیات رئیسه کمیسیون و با امضای رئیس یا یکی از نواب رئیس انجام می‌شود.

اعضای کمیسیون همچنین در این جلسه با ماده 11 نیز موافقت کردند که طبق آن اسامی حاضران و غایبان هر جلسه در ابتدای همان جلسه توسط یکی از دبیران اعلام و گزارش آن به هیأت رئیسه مجلس اعلام می شود. نمایندگانی که 3 جلسه رسمی متوالی یا 5 جلسه رسمی متناوب غایب غیرموجه باشند، از عضویت در کمیسیون مستعفی شناخته میشوند و مراتب جهت طی مراحل معرفی عضو جدید از کمیسیون مرتبط، به هیأت رئیسه مجلس منعکس می‌شود.

نمایندگان علاوه بر این ماده 12آیین نامه داخلی این کمیسیون را تصویب کردند که در آن آمده است: با تصمیم هیات رئیسه کمیسیون، کمیته با کمیته‌های فرعی لازم با دارا بودن یک رئیس، دو نائب رئیس و یک دبیر تشکیل می‌شود. همچنین بر اساس تبصره این ماده مصوبات کمیته در صورت تصویب در کمیسیون، ملاک اعتبار است.

ماده 13 آیین نامه داخلی کمیسیون حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی، فضای مجازی مورد بررسی و تصویب قرار گرفت که براساس آن هیأت رئیسه کمیسیون رأسا یا به پیشنهاد سه نفر از نمایندگان موظف است از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها، نمایندگان دستگاه‌های دولتی مرتبط، نمایندگان بخش خصوصی، اصناف، اتاق‌ها، مجامع صنفی و سایر بخش‌های ذی نفع که به نوعی با موضوع طرح ارتباط دارند، حسب مورد و مطابق با موضوع مورد بحث دعوت به عمل آورد.

نمایندگان با ماده 14 آیین نامه داخلی کمیسیون مشترک حمایت از کاربران در فضای مجازی موافقت کردند که بر اساس آن رئیس جلسه می‌تواند در ابتدای هر جلسه به مدت پانزده دقیقه نظرات خود را در خصوص طرح  و مطالب مربوط و موضوعات آن مطرح کند.

انتهای‌پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی آیین نامه داخلی کمیسیون اعضای کمیسیون کمیسیون مشترک رئیسه کمیسیون هیأت رئیسه فضای مجازی اساس آن بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۳۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت پلیس فتای قم بر فضای مجازی همزمان با اجرای طرح نور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، سرهنگ فرزادپور، رئیس پلیس فتای قم در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: با اجرای طرح نور از ۲۵ فروردین هرگونه اقدامی که منجر به جریحه‌دار شدن عفت عمومی شود از مصادیق رعایت نکردن عفاف و حجاب به شمار می آید.

رئیس پلیس فتای استان گفت: از زمان اجرای این طرح بیش از ۵۰۰ صفحه در پیام رسان‌های داخلی و خارجی که متعلق به افراد مشهور، کسب و کارهای خانگی و اصناف بوده بررسی شده است.

سرهنگ فرزادپور بیان داشت: در پی این رصد نزدیک به ۱۵۰ نفر از صاحبان صفحات مجازی از سوی پلیس تذکر دریافت کرده و برای تکرار نکردن جرم خود متعهد شدند.

وی مصادیق رعایت نکردن عفت عمومی در بستر فضای مجازی را «نداشتن پوشش مناسب»، «استفاده از کلام و موسیقی‌های مبتذل»، «بهره‌گیری از نمادهای فِرق و گروه‌های نامناسب» و «ترویج سبک زندگی غربی» برشمرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

رئیس پلیس فتایی استان اعلام کرد: فعالان عرصه فضای مجازی در صورت اصرار بر انتشار محتوای مجرمانه قطعاً به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

سرهنگ فرزادپور افزود: شهروندان با دیدن هرگونه هنجار شکنی در بستر فضای مجازی می‌توانند با شماره ۰۹۶۳۸۰ ارتباط بگیرند.

دیگر خبرها

  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیئت علمی لغو شد
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی لغو شد
  • حمایت اینفلوئنسرهای فضای مجازی از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین به سبک خاص+ فیلم
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود
  • نظارت پلیس فتای قم بر فضای مجازی همزمان با اجرای طرح نور
  • تشریح مصوبات جلسه هیئت وزیران از زبان سخنگوی دولت