Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه،  هشت نفر از پژوهشگران دانشگاه صنعتی کرمانشاه در فهرست پژوهشگران پراستناد ۲ درصد برتر جهان قرار گرفتند.۸ پژوهشگر کرمانشاهی در میان پراستنادترین پژوهشگران دنیا

براساس این گزارش، برای دومین سال متوالی، «مؤسسه مندلی» وابسته به پایگاه انتشاراتی «الزویر» به همراه محققینی از دانشگاه استنفورد، فهرستی از پژوهشگران پراستناد جهان براساس داده­‌های پایگاه استنادی معتبر «اسکوپوس» که یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین پایگاه‌­های اطلاعاتی جهان است، تهیه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این ارزیابی داده­­‌های پایگاه استنادی اسکوپوس از سال ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۰ مورد بررسی قرار گرفته، افزود: شرط ورود پژوهشگران به فرایند ارزیابی، انتشار حداقل ۵ مقاله در پایگاه استنادی اسکوپوس بوده است. همچنین داده‌­ها در ۵ حوزه موضوعی اصلی، ۲۲ حوزه موضوعی فرعی و ۱۷۶ رشته طبقه‌بندی شده است.

امسال نیز ۲ لیست از پژوهشگران پراستناد تهیه شده است. در لیست اول پژهشگران پراستناد ۲ درصد برتر در تمامی رشته‌ها براساس تعداد استنادات تا پایان سال ۲۰۲۰ بررسی شده که در این لیست نام ۳ نفر از پژوهشگران دانشگاه صنعتی کرمانشاه به چشم می‌خورد.

در لیست دوم که شامل پژوهشگران پراستناد ۲ درصد برتر بر اساس تعداد استنادات دریافتی صرفاً در سال ۲۰۲۰ در حوزه‌های موضوعی مربوطه است، ۸ پژوهشگر از دانشگاه صنعتی کرمانشاه حضور دارند.

گفتنی است، نتایج این ارزیابی علاوه بر پایگاه الزویر در مجله Plos Biology در مقاله‌ای با عنوان "August ۲۰۲۱ data-update for "Updated science-wide author databases of  standardized citation indicators" منتشر شده است.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه دانشگاه پژوهشگران پژوهشگر کرمانشاهی دانشگاه صنعتی فارس فارس کرمانشاه پژوهشگران پراستناد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۴۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی

به گزارش خبرگزاری مهر، سجاد میرزاخانی مسؤول امور بین‌الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان مهمان ویژه در کنفرانس علمی «توسعه ورزش‌های الکترونیک دانشگاه سینرجی روسیه»، به معرفی ظرفیت‌های صنعت بازی ایران پرداخت.

میرزاخانی مقدم که به‌صورت آنلاین در این کنفرانس شرکت می‌کرد در سخنانی به معرفی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان تنها متولی صنعت بازی در ایران پرداخت و برگزاری دوره‌های بازی‌سازی و برگزاری جشنواره بازی‌های جدی را از زمینه‌های شکل‌گیری همکاری‌های مشترک میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و دانشگاه سینرجی روسیه دانست.

وی نظام رده‌بندی سنی بازی‌های رایانه‌ای ایران (اسرا) را یکی از ۷ نظام رده‌بندی سنی دنیا و تنهاترین آنها در میان کشورهای اسلامی دانست و در ادامه گزارشی از روند شکل‌گیری و توسعه همکاری میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و سازمان توسعه بازی‌های رایانه‌ای روسیه در حوزه‌های پژوهشی، آموزشی، سرمایه‌گذاری، نشر بازی‌های ایرانی در روسیه و نشر بازی‌های روسی در ایران ارائه داد.

نماینده بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به برگزار شدن جلسات حضوری و وبیناری میان دو مجموعه در سال گذشته و شکل‌گیری روابط علمی، پژوهشی و تجاری بین شرکت‌های ایرانی و روسی، از طراحی پروژه‌ها و رویدادهای علمی و تجاری مشترک در سال جاری خبر داد.

وی با اشاره به لزوم حمایت دستگاه‌های حاکمیتی مختلف از بازی سازان و ناشران گفت: ایران با وجود ۳۴ میلیون بازیکن، جمعیت جوان و میزان بسیار بالای کاربران اینترنت کشوری دارای ویژگی‌های جذاب برای سرمایه‌گذاران بین‌المللی حوزه بازی‌های رایانه‌ای است.

مقدم، در جریان برگزاری این کنفرانس نیز به پرسش‌های مطرح شده در خصوص آمارهای مربوط به بازار بازی‌های رایانه‌ای ایران و فعالیت‌های بین‌المللی شرکت‌های ایرانی و حمایت حاکمیت از آنها پاسخ دادند.

در پایان مقدم با قدردانی از میخائیل پیمنوف مدیر بین‌الملل دانشگاه سینرجی روسیه، نسبت به تحکیم روابط علمی و پژوهشی میان اساتید و دانشجویان این صنعت در دو کشور ابراز امیدواری کرد.

کد خبر 6092094 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • تفسیر یک ضرب‌المثل در برنامه تلویزیونی | این ضرب‌المثل درباره افراد متظاهر است | ویدئو
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانش آموزان نقش مهمی در رفع مشکلات کشور دارند
  • رسانه عبری: در اسرائیل هم دانشگاهیان معترض هستند
  • کشتی‌گیر کرمانشاهی نائب‌قهرمان جام تختی شد
  • نشست واکاوی برنامه‌سازی قرآنی برگزار می‌شود
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • ۲۴۰۰۰ خدمت مشاوره‌ای و روانشناسی به مددجویان کرمانشاهی ارائه شد
  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان