Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله رشاد گفت: برخی در مقابل سعی و تلاش مسئولان دلسوز و مشفق موانع و مشکلاتی ایجاد می‌کنند که مطالبات و پیگیری‌های رهبر معظم انقلاب پیگیری نشده و اصلاحات واقعی و حقیقی محقق نشود.

به گزارش قدس آنلاین، آیت‌الله علی‌اکبر رشاد در جلسه اخیر درس اخلاق حوزه علمیه امام رضا (ع) با بیان حدیثی از امام علی (ع) اظهار داشت: حضرت فرمودند هر روزی که می‌گذرد، پیش پایم یک چالش، مانع و مساله ایجاد می‌کنند، تا نتوانم اصلاحات در جامعه ایجاد کنم؛ پیامبراکرم (ص) به عنوان عقل کل هرگز به خود اجازه نمی‌دهد که بدون انتخاب جانشین امت را به حال خود رها و دارفانی را وداع بگوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به اینکه بعد از رحلت رسول الله (ص) با تغییر نگاه سیاسی مردم این انحراف را در جامعه اسلامی ایجاد کردند که مردم باید وصی پیامبر را انتخاب کنند، گفت: این انحراف در حوزه سیاست و بلکه در نگاه کلامی و در عقیده مردم به وجود آمد. این انحراف تا جایی پیش رفت که در دوره عثمان خلافت پیامبر اکرم (ص) و وصایت ایشان به سلطنت تبدیل شد و افرادی چون عثمان آمدند و با رفتارهای اشرافی موقعیت و کیفیت رفتار خلیفه با مردم را به گونه‌ای دیگر جلوه دادند.

استاد حوزه علمیه این دوره را منشأ پیدایش مذاهب انحرافی در اسلام بیان و عنوان کرد: از جمله این انحرافات در حوزه اقتصادی بود که سبب شد اشرافی گری اقتصادی بر زندگی بسیاری از اصحاب حاکم شود یا به تعبیر امروزی زیاده‌خواهی و رانت‌خواری در بین اصحاب و چهره‌ها رایج شد. در این دوره اموالی به ناحق جابجا و به افرادی بیجا امتیازاتی داده شد.

وی افزود: این موارد مشکلاتی بود که باید حل می‌شد، این مشکلات شبیه مشکلاتی است که امروز در رفتار، گفتار، افکار و اندیشه‌های برخی از پیشکسوتان مبارزه در انقلاب کشور ما به وجود آمده است که با مرام امام راحل سازگاری ندارد. با خواست، مشیت، رهنمودها و نیات مقام معظم رهبری سازگاری ندارد؛ اما در حوزه سیاست، افکار، معیشت، سبک زندگی، مناسبات و روابط اجتماعی و قلمرو فرهنگ انحرافاتی و اشکالاتی به وجود آمده است که اصلاح آن مجال و تدبیر نیاز دارد و نباید کارشکنی شود بلکه باید موانع از پیش پا برداشته شود.

آیت الله رشاد ادامه داد: در مدت حاکمیت عثمان انحراف، تحریف، کج‌روی در افکار و اندیشه‌ها به وجود آمده بود و وقتی حضرت خواستند اوضاع را اصلاح کنند مسببان آن اجازه ندادند و هر روز مانعی ایجاد کردند. در کمتر از آن ۵ سال خلافت برای آن بزرگوار به قدری موانع ایجاد شد که ایشان مجال اصلاحات و مبارزه با مفاسد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و حتی اداری را به دست نیاوردند.

آیت‌الله رشاد در پایان خاطرنشان کرد: این اتفاق و بلا در تاریخ وجود داشته است و امروز نیز ادامه دارد طوری که در انقلاب اسلامی نیز شاهد آن هستیم و می‌بینیم که برخی در مقابل سعی و تلاش مسئولان دلسوز و مشفق موانع و مشکلاتی ایجاد می‌کنند که مطالبات و پیگیری‌های رهبر معظم انقلاب پیگیری نشده و اصلاحات واقعی و حقیقی محقق نشود.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آیت الله رشاد سیاست سبک زندگی آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۴۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه کرامت فرصت پیوند دل‌های نسل جوان با اهل بیت(ع) است

 آیت الله رسول فلاحتی امروز در نشست هماهنگی ویژه برنامه‌های دهه کرامت گفت: دهه‌ی کرامت فرصت مناسبی است تا رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی با محتوا سازی و تببین معارف دینی جایگاه اهل بیت علیهم السلام به ویژه حضرت معصومه سلام الله علیها و امام رضا علیه السلام در کنار ایجاد شادی تلاش کنند.
نماینده ولی فقیه در گیلان نصب سخنان و روایت کوتاه از ائمه اطهار (ع) در مناطق مختلف را یکی از راه‌های تببین جایگاه اهل بیت (ع) به عنوان جهادگران عرصه تبیین و ارزش‌های اسلامی دانست و افزود: باید با استفاده از ظرفیت همه دستگاه‌های اجرایی و رسانه‌ها و با مشارکت مردمی به ویژه در این دهه برای اجرای کار‌های فرهنگی اثرگذار، برنامه ریزی و اقدام شود.
وی با تاکید بر اینکه در مساجد باید با جوان گرایی، نشاط و امید را در جامعه ایجاد کرد، گفت: برگزاری نشست‌های فصلی با حضور امامان جماعت و طلبه‌های جوان در پیشرفت کار‌های فرهنگی در جامعه بسیار موثر است.
حجت الاسلام و المسلمین مجتبی اشجری رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان نیز در این نشست با تشریح مهمترین برنامه‌های دهه کرامت گفت: در دهه کرامت بیش از ۴۰۰ برنامه در نقاط مختلف استان برگزار خواهد شد.
همچنین در این نشست هر یک از اعضای ستاد بزرگداشت دهه کرامت استان گیلان برنامه‌های خود را بیان کردند.
۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت مصادف با یکم تا یازدهم ذی القعده، میلاد حضرت معصومه (س) تا میلاد امام رضا (ع) دهه کرامت نامگذاری شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • دهه کرامت فرصت پیوند دل‌های نسل جوان با اهل بیت(ع) است
  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است
  • همدان نیازمند کارگر و کارمند در بخش خصوصی
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند
  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!