Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیران عامل اتحادیه‌های موسسات قرآنی کشوری و استانی از دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستند تا مسئولان اتحادیه‌های قرآنی به عضویت شورای فرهنگ عمومی در آیند.

به گزارش اتحادیه کشوری موسسات و تشکل های قرآن و عترت، شرکت کنندگان در دومین نشست مشترک هیات مدیره اتحادیه کشوری و مدیران عامل اتحادیه‌های استانی مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت با صدور بیانیه ای ضمن اعلام آمادگی برای هرگونه همکاری و اجرای ماموریت‌های محوله در تمام زمینه‌های قرآنی، چند درخواست از آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور، وزیران دولت سیزدهم و نمایندگان مجلس شورای اسلامی را مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه آمده است: یکی از این دستاوردهای انقلاب اسلامی، احیای آموزه‌های قرآن‌کریم و تربیت هزاران استاد، مفسر، حافظ و قاری قرآن کریم و همچنین اعزام مبلغین قرآنی به دیگر کشورها و ترویج این دستاورد تاثیرگذار در رشد و تعالی معنوی آحاد مردم و جامعه بوده‌است. براساس تحلیل اکثریت قاطع کارشناسان، یکی از نهادهایی که در این توفیق نقش محوری داشته است، تأسیس و راه‌اندازی مؤسسات و تشکل‌های قرآنی مردم به منظور مدیریت واحد این مؤسسات، تشکیل هسته اتحادیه قرآنی بوده‌ است که مأموریت اتحادیه قرآنی، نظارت بر عملکرد موسسات و به عنوان بازوهای توانمند دستگاه‌های ناظر حاکمیتی و دولتی و کاهش تصدی‌گری آنان اجرای وظایف محوله در بخش مردمی است.

در سایه همدلی دستگاه‌های قرآنی و حاکمیتی و حضور هوشمندانه آحاد مردم قدرشناس و بصیر، تشکیل دولت محترم انقلابی و جهادی است که باشعار احیای نقش مردمی که مکرر ایفای نقش آن مورد تأکید رهبری معزز انقلاب قرار گرفته، پا به عرصه سازندگی و خوداتکایی ایران اسلامی گذاشته و بارقه‌های امید در این نهاد مردمی دمیده است.

شرکت کنندگان در این بیانیه خواستار حمایت قانونی از مأموریت‌های اتحادیه قرآنی کشوری و استان‌ها و به تبع آن مؤسسات و تشکل‌های قرآنی مردمی و پیش بینی ردیف بودجه‌هایی در قالب برنامه‌های قرآنی مردمی شدند و از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ویژه حجت الاسلام سیدسعیدرضا عاملی دبیر این شورا خواستند در راستای صدور فرآیند مجوز تأسیس مؤسسات و خانه‌های قرآن و تمدید  این مجوزات و نقش اتحادیه‌های قرآنی چه در قالب کشوری و چه استانی مساعدت کرده و به موازات آن نسبت به عضویت رسمی در شورای فرهنگ عمومی استان و کشور از طریق دستگاه‌های ذیربط اقدام کنند.

همچنین در این بیانیه آمده است: با توجه به شرایط ویژه مؤسسات که اغلب با حداقل هزینه و اعتبارات، فعالیت قرآن و عترت خود را انجام می‌دهند و مستند به سوابق موجود، کمترین اعتبارات و بودجه‌های مصوب به این مجموعه اختصاص می‌یابد، در خصوص ایجاد تسهیلات لازم و تهیه سازوکارهای قانونی در قالب معافیت‌های مالیاتی، حذف سهم بیمه‌ای کارفرما از مؤسسات قرآنی که ۹۹ درصد آنان در ردیف کارگاه‌های زیان‌ده محسوب و غالباً با تبرعات مردمی اداره می‌شوند و عضویت در صندوق حمایت از فعالان قرآنی همچنین استفاده از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری دستگاه‌های ذیربط، به ویژه مکان آنان جهت استقرار مؤسسات و اتحادیه، اقدام مقتضی مبذول دارند.

در این بیانیه آمده است: با عنایت به اهمیت ارجاع مسئولیت در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که نقش کلیدی در حمایت از فعالیت‌های قرآنی مردمی دارند، از وزیر محترم این وزارتخانه مؤثر در حوزه‌های فرهنگی و قرآنی انتظار می‌رود تا در انتصابات فردی واجد شرایط، مدیر و دارای شاخص‌های قرآنی عنایت ویژه مبذول دارد.

این بیانیه به امضای مرتضی طلایی و رحیم قربانی، رئیس و نایب رئیس هیات مدیره اتحادیه کشوری، محمد انجم شعاع مدیرعامل اتحادیه کشوری، سیدعلی سرسرابی، حسن محمدی، لاله افتخاری، حسین خاکساری، مهدی مقامی، حجت الاسلام علیرضا شاهسونی و جواد سعیدی اعضای هیات مدیره اتحادیه کشوری رسیده است. همچنین مدیر عامل‌های ۲۹ اتحادیه استانی و بازرسان اتحادیه کشوری و استانی این بیانیه را امضا کرده اند.

دومین نشست مشترک هیات مدیره اتحادیه کشوری و مدیر عامل‌های اتحادیه‌های استانی مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت هفته گذشته به صورت حضوری و وبیناری برگزار شد و در این جلسه پس از ارائه گزارشی از سوی طلایی رئیس هیات مدیره و انجم شعاع مدیرعامل اتحادیه کشوری موسسات و تشکل های قرآن و عترت، برخی از مدیران عامل اتحادیه‌های استانی به بیان نظرات و درخواست‌های خود پرداختند که بیشترین موضوع های مطرح شده پیرامون بیمه فعالان قرآنی، مشکل مالیاتی مؤسسات و تهیه دفاتر مالیاتی، تفاهم‌نامه با سازمان اوقاف و امور خیریه، بکارگیری نیروهای قرآنی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش و پیگیری قول وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تغییر ساختار و تغییر نام صندوق اعتباری فرهنگ و هنر به صندوق اعتباری فرهنگ و فعالان قرآن و عترت بود. 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: هیات مدیره اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکل های قرآن تشکل های قرآن و عترت عامل اتحادیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۵۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، جلسه یکصد و سی و ششم مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها با حضور مدیران فرهنگی و قرآنی دستگاه‌های دانشگاهی در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد.

در این نشست چهار دستور بررسی شد، در نخستین دستور که به ارائه گزارش نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی از وضعیت برپایی بخش دانشگاهی سی و یکمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم اختصاص یافت، بحث‌های مختلفی در مورد کم و کیف این بخش مطرح شد و در نهایت مقرر شد دانشگاه آزاد اسلامی میزبان بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن، گزارشی درباره ضعف‌ها و مشکلات نمایشگاه قرآن ارائه دهد.

همچنین در ادامه بررسی دستور نخست، وزارت علوم به عنوان میزبان بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن معرفی شد. این نمایشگاه اواخر سال ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

در ادامه حجت‌الاسلام والملسمین سیدرضا طاهری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم که میزبان گزارش جشنواره نهج‌البلاغه است، گزارشی از این جشنواره ارائه کرد. در این بخش مقرر شد با حضور رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، معاونان و مدیران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و تاثیرگزاران حوزه نهج‌البلاغه نشستی تشکیل شود و در آن تصمیم‌سازی‌هایی درباره فعالیت‌های بیشتر در حوزه نهج‌البلاغه اخذ شود.

از دیگر مصوبات مربوط به این دستور تشکیل کانون نهج‌البلاغه در دانشگاه‌ها بود که بر اساس این مصوبه مقرر شد هر دانشگاه یک کانون نهج‌البلاغه داشته باشد.

در بخش دیگری از این نشست گزارش دستگاه‌ها از جشنواره‌های داخلی قرآن و عترت و نیز گزارشی از تمهیدات در نظر گرفته شده برای برگزاری جشنواره ملی قرآن و عترت ارائه و پس از طرح مباحث مختلف مقرر شد زمان و مکان اختتامیه سی و هشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت که به میزبانی وزارت بهداشت برگزار می‌شود، در نشست آینده مجمع مشورتی اعلام شود.

تصمیم‌گیری برای اضافه شدن یا اضافه نشدن بخش اساتید و کارکنان به جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان نیز به جلسه آینده مجمع مشورتی موکول شد.

دیگر خبرها

  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • تغییر نام جزیره ابوموسی
  • تغییر نام جزیره ابوموسی!
  • رقابت دانش آموزان البرزی در مسابقات قرآن و عترت
  • مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان بیضا
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • ساز و کار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل چگونه است؟