Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن مصلحی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مهاجرت پزشکان ارتباطی به کرونا و مسائل مالی ندارد، اظهار داشت: ناامنی که برای کار کردن در حوزه سلامت و رشته خطیر پزشکی وجود دارد باعث مهاجرت شده و بسیاری از نخبگان غیرپزشکی نیز اقدام به مهاجرت می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه دلایل مهاجر مباحث مالی نیست و برای فعالیت و پیشرفت در شرایط موجود مشکلاتی وجود دارد، افزود: سازمان‌های بیمه‌ای، وزارت بهداشت، مسائلی که درباره قوه قضائیه، شهرداری‌ها، اداره امور مالیاتی وجود دارد از جمله این مشکلات در زمینه فعالیت پزشکان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم‌مقام و معاون پشتیبانی و رفاهی سازمان نظام پزشکی اصفهان، برنامه‌ریزی‌های فی البداهه و تصمیمات یک شبه در حوزه پزشکی را از دیگر مشکلات برشمرد و اضافه کرد: برای مثال به تازگی موضوع طب اسلامی و طب مکمل و افزایش پذیرش دانشجو مطرح شده که این‌ها تهدیداتی است که جامعه پزشکی با آن رو به رو است.

مصلحی موضوع نسخه الکترونیک بدون وجود زیرساخت را یکی دیگر از مشکلات این حوزه دانست و ادامه داد: به بیان دیگر دردسر و اذیت و آزاری که همکاران ما برای ارائه خدمت، می‌کشند بسیار زیاد شده و بسیاری از وقت و انرژی ما صرف مسائل حاشیه‌ای می‌شود تا اینکه به حوزه تخصصی خود بپردازیم.

وی با تاکید بر اینکه دلایل یاد شده علت افزایش تمایل به مهاجرت بین پزشکان است و مسائل اقتصادی و رفاهی نقشی ندارد، ابراز داشت: بهتر است درباره مشکلات این حوزه با صاحب نظران مشورت کرده و وضعیت موجود آسیب شناسی شود؛ آدرس غلط ندهیم و فرافکنی نکنیم زیرا بسیار واضح است که مشکلات چیست و باید همان‌ها پرداخت.

افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی مشکلی را حل نمی‌کند

قائم‌مقام و معاون پشتیبانی و رفاهی سازمان نظام پزشکی اصفهان با بیان اینکه افزایش ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی بدون داشتن امکانات مشکلی را حل نمی‌کند، تصریح کرد: اکنون شاهد هستیم که بسیاری از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها برای تخصص خالی می‌مانَد، بسیاری از دانشجویان انصراف می‌دهند و یا مشکلات عجیب و غریب گریبانگیر دستیاران پزشکی شده است و متأسفانه تعدادی از آنها در حین مراجعه به محلشان برای گذراندن طرح تخصصی جان خود را از دست دادند یا مورد ضرب و هشتم قرار می‌گیرند و یا با شرایط زندگی بسیار سختی مواجه می‌شوند؛ این‌ها دلایل نبود تمایل به ادامه خدمت برای برخی از همکارانمان در ایران است.

مصلحی با اشاره به اینکه اگر ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی افزایش یابد، کیفیت کاهش خواهد یافت اما مشکلات این حوزه رفع نخواهد شد، گفت: هیچ رشته آموزش عالی وجود ندارد که فردی سال‌های سال و پس از سن چهل سالگی مجبور باشد در شرایط سخت در مناطق محروم خدمت کند یا توزیع نشدن مناسب نیروهای حوزه سلامت در مناطق مختلف از جمله چالش‌های پزشکان است، از این رو مشکلات آنها را حل کنند در کشور ماندگار خواهند شد و جز رفع مشکلات پزشکان نیز راه دیگری نیست.

کد خبر 5340638

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان نظام پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا مهاجرت نخبگان ویروس کرونا بوشهر بنزین کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا قوه قضاییه جایگاه سوخت واکسن کرونا عکس استانها گرگان پمپ بنزین اردبیل ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۵۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال

ایسنا/خراسان شمالی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی از تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال خبر داد.

دکتر سعید کریمی در حاشیه افتتاح و کلنگ زنی پروژه های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از اهداف وزارت بهداشت این است که بیماران در استان‌های خود درمان شوند و کمتر به استان‌های اطراف مراجعه کنند، اظهار کرد: تحویل تخت‌های بیمارستانی تازه تاسیس یکی از اقداماتی است که در این راستا  در حال انجام است.

وی گفت: بنای این وزارت خانه بر این است تا ۲۵ هزار تخت بیمارستانی بسازد که تاکنون ۱۶هزار تخت بیمارستانی طی دو سال گذشته تحویل داده شده و ۹۰۰۰ تخت نیز تا شهریورماه امسال تحویل می شود.

وی در ارتباط با ماندگاری پزشکان در بیمارستان های دولتی و مناطق محروم‌ نیز بیان کرد: تعداد نیروهای متخصص در گذشته کم شده بود که به سرعت در حال تزریق نیرو هستیم و در همین راستا برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم بسته هایی تعریف شده است.

دکتر کریمی افزود: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم‌ روزانه مبلغ یک و نیم میلیون تومان هزینه می شود.

وی با اشاره به اینکه قبل از این دولت پزشکان در حال خارج شدن از بخش دولتی و جذب در بخش خصوصی بودند، ادامه داد: یکی از علل این امر تعریف سقف برای پرداختی به پزشکان بوده است که اکنون این سقف برداشته شده و پزشکان دوباره در حال جذب شدن در بخش دولتی هستند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر علاوه بر اینکه پزشک از بدنه دولتی خارج نشده،۱۸۰۰ پزشک متخصص نیز به بدنه دانشگاه های علوم پزشکی افزوده شدند.

وی در ارتباط با ساخت تجهیزات پزشکی نیز اظهار کرد: هم اکنون ۸۵ تا ۹۰ درصد تجهیزات بیمارستانی، ساخت داخل کشور است.

به گفته دکتر کریمی، تحویل تجهیزات بیمارستانی از دیگر اقداماتی است که عدالت و تعالی نظام سلامت را در کشور اجرایی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • پزشکی به شرط کسب درآمد!
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟