Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل به همت مرکز نوآوری و شتاب‌دهی جهاددانشگاهی استان اردبیل رویدادآموزشی «تازه شو گیاهان دارویی» به صورت مجازی برگزار شد.

در این رویداد که از مجموعه برنامه‌های شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان اجرا شد، سرپرست مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: حوزه گیاهان دارویی در دنیا، جزء کسب و کارهای  اثرگذاری است که کاربردهای مناسبی دارد و امروزه گرایش به آن رو به افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهران اوچی اردبیلی با بیان اینکه برگزاری این رویدادها، زمینه‌ساز هم‌افزایی و ارتباط صنعت و دانشگاه در جهت معرفی ظرفیت گیاهان دارویی برای اشتغال و کارآفرینی به ویژه در استان اردبیل است، اظهار کرد: رویداد «تازه شو» یک رویداد نوآوری اجتماعی است که در آن با در نظر گرفتن نیازهای اساسی ملی و یا منطقه‌ای در صنایع، سازمان‌ها و مراکز تخصصی ایده‌های نو ارائه و با اهتمام سازمان‌های پیشرو نسبت به حمایت از آن‌ها اقدام می‌شود که این امر می‌تواند در توسعه حوزه گیاهان دارویی نقش پر رنگی ایفا نماید.

وی به اقبال عمومی جامعه به طب سنتی اشاره و تصریح کرد: با توجه به اینکه این طب مبتنی بر گیاهان دارویی است به همین خاطر تجاری‌سازی این گیاهان می‌تواند کمک بزرگی به رونق اقتصادی در مناطق مستعد و غنی از گیاهان دارویی نظیر استان اردبیل باشد که بهره‌مندی بهینه از آن نیازمند برنامه‌ریزی مستمر و دقیق است.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل یادآور شد: استفاده از ایده‌های نو در راستای کسب و کار و کارآفرینی در صنعت گیاهان دارویی اهمیت بالایی دارد و در دهه اخیر جهاددانشگاهی با راه‌اندازی مراکز رشد تخصصی، درصدد بهره‌برداری از این ظرفیت در راه‌اندازی کسب و کارهای فناورانه جوانان برآمده است.

اوچی اردبیلی، توسعه فناوری و فرآوری زعفران، فرآوری‌های آرایشی و بهداشتی و نوشیدنی‌ها اعم از دمنوش، عرقیات و موارد مشابه آن، داروسازی و طب سنتی بر پایه گیاهان دارویی، چاشنی و ادویه‌ها، بسته‌بندی، تجاری‌سازی و بازرگانی گیاهان دارویی، مبارزه بیولوژیک با آفات،کاربرد گیاهان دارویی در علوم مختلف، درمان بیماری‌های مزمن مانند دیابت، فشار خون و چربی خون با استفاده از گیاهان دارویی و اشتغال‌زایی در این حوزه را از محورهایی عنوان کرد که می‌تواند مورد توجه شرکت کنندگان در رویدادها برای ارائه ایده‌های مناسب قرار گیرد.

وی با بیان اینکه انسان در طول تاریخ ضمن استفاده از برخی گونه‌های گیاهان دارویی در تهیه غذا، برای پیشگیری و یا درمان بیماری‌ها  از آن استفاده کرده است، گفت: امروزه با وجود ورود تکنولوژی‌های نوین و ساخت داروهای شیمیایی، استفاده گیاهان دارویی و داروهای گیاهی نه تنها کم نشده است بلکه به دلیل سازگاری با بدن انسان و عوارض کم ناشی از مصرف ضرورت توجه به آن افزایش نیز یافته است.

اوچی اردبیلی تصریح کرد: این مقوله به عنوان یک فرصت گرانقدر می‌تواند نقش بسزایی در افزایش تولید ثروت و ایجاد اشتغال ایفا نماید بنابراین در مراکز رشد و نوآوری ارائه مدل استفاده از کارآفرینی حوزه گیاهان دارویی حایز اهمیت بوده و باید از ایده‌های خلاقانه حمایت مناسب صورت پذیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی گياهان دارويي جهاد دانشگاهی مرکز نوآوری و شتابدهی گیاهان دارویی استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۷۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود؟

علیرضا عسگریان اظهار داشت: چون منابع بسیاری این طرح می‌خواهد و باید در بالاترین سطح کشور تصمیم‌گیری شود، از این رو طی ۱۰ روز آینده تصمیم‌گیری می‌شود که آیا تغییر خواهد کرد یا تمدید می‌شود، اما میزان استقبال و عدد‌های این طرح فوق‌العاده است، بزرگترین خرید قرن در این طرح صورت گرفت.

به گزارش فارس، وی در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو (ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران) در جمع خبرنگاران ابراز کرد: این نمایشگاه منحصر به فرد در کشور است و در حوزه تولیدات و صادرات فعال است.

وی افزود: وزارت کار یکی از مجموعه‌های بزرگ در حوزه صنعت و اقتصاد است و در زمینه‌های صنعتی مختلف فعالیت دارد. عسگریان گفت: ما در حوزه دارویی، حمل و نقل و گردشگری و... شرکت‌هایی داریم و فعال هستیم.

وی درباره میزان فعالیت وزارت کار در حوزه دارویی اظهار کرد: ما در صنعت دارویی در بحث تولید مواد اولیه و سایر دارو‌هایی تخصصی و عمومی بسیار مؤثر عمل کرده است.

وی افزود: وزارت کار نیز دارای زیر مجموعه‌های اقتصادی و صنعتی گسترده است. در حوزه پتروشیمی متعددی از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید درون خانواده وزارت کار فعال هستند. همچنین بزرگترین هلدینگ‌های حمل و نقل کشور درون وزارت کار است.

همچنین در صنعت دارویی، ریلی و ساختمان و سیمان ما حرف اول را در کشور ایران می‌زنیم. عسگریان ادامه داد: در مجموع ۵ صندوق بزرگ کشور در وزارت کار قرار دارند که تأمین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری مهمترین آن‌ها بوده و شرکت‌های بزرگی هستند.

ایجاد خط تولید دارویی در چند کشور آفریقایی

وی افزود: مهمترین وظیفه ما تحلیل بازار جهانی است و بازار ۳۰ کشور در حال تحلیل است. کشور‌های اوراسیا، آفریقا و به ویژه همسایگان خودمان هستیم. البته در حوزه آفریقا حضور کمرنگی داریم که باید گسترش جدی داشته باشیم. امسال با آفریقا وارد تفاهم‌نامه‌های بزرگی را در حال انعقاد هستیم. برای مثال نخست وزیر زیمباوه در ایران است و با‌ایشان وارد مذاکره شدیم. چرا که دشت‌هایی برای کشت وسیع برون مرزی توتون است.

وی با اشاره به ایجاد خط تولید دارویی در زیمباوه و چند کشور دیگر آفریقایی شدیم که علاوه بر این شاهد صدور خدمات مهندسی نیز به این کشور‌ها هستیم. در حقیقت باید بگویم رقابت‌پذیری مت در محصولات بسیار بالاتر است.

معاون رفاه وزیر کار تأکید کرد: ما باید به سمتی حرکت کنیم که بتوانیم تأثیر منطقه‌ای در حوزه دارو داشته باشیم در حوزه دارویی با عراق، لبنان و ارمنستان کار جدی کردیم. سفر اخیر تجار ارمنستان نشان داد که ما به زودی در این کشور حضور جدی خواهیم داشت و علاوه بر دارو و محصولات پتروشیمی، محصولات ساختمانی و سیمان و مصالح نیز به آن‌ها صادر خواهیم کرد.

وی افزود: اگر ما یک و نیم میلیارد دلار صادرات دارو داشته باشیم، پایگاه خود را در بازار جهانی بطور کامل حفظ خواهیم کرد. معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر کار تأکید کرد: ما طرح فجرانه را داشتیم، طرحی اثرگذار در مدت ۳ ماه که به طور متوسط بالای ۸۶ درصد از این طرح در کشور استقبال کردند. هیجدهم این ماه فجرانه تمام می‌شود و و ما امیدواریم این طرح تمدید شود.

طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود؟

وی در پاسخ به این پرسش درباره آینکه آیا طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود، عنوان کرد: چون منابع بسیاری این طرح می‌خواهد و باید در بالاترین سطح کشور تصمیم‌گیری شود، از این رو طی ۱۰ روز آینده تصمیم‌گیری می‌شود که آیا تغییر خواهد کرد یا تمدید می‌شود، اما میزان استقبال و عدد‌های این طرح فوق‌العاده است، بزرگترین خرید قرن در این طرح صورت گرفت و امروز یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول خریداری شده از ۱۱ قلم شده استا و ۱۴۰ نمی‌لیون بسته غذایی در یک مدت کوتاه توزیع شده است.

دیگر خبرها

  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • مبادله ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری فارس و هیئت‌های خارجی
  • مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری بین استان فارس و هیات‌های خارجی
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان
  • طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود؟
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی