Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمودرضا مرادی در آئین اهدا ۲۳۶ قلم تجهیزات پزشکی، پیشگیری و درمانی به ارزش هفت میلیارد ریال توسط خیرین سلامت به دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه اظهار کرد: یکی از راه‌های ارتقا سلامت عمومی جامعه افزایش مشارکت‌های مردمی و خیرین به در حوزه سلامت است و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همواره قدردان کمک‌های خیرین سلامت استان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مردم، دانشگاه علوم پزشکی و سازمان‌های مردم نهاد سه ضلع سلامت جامعه هستند، افزود: در ارکان شکل‌گیری سلامت آحاد جامعه همکاری مردم با مسئولین بسیار مهم بوده و اگر همکاری مردم صورت نگیرد برنامه‌ریزی‌ها ناقص خواهد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: نمونه بارز همکاری مردم با مسئولین را می‌توان در مورد شیوع ویروس کرونا مشاهده کرد که مردم در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و واکسیناسیون کرونا همکاری مطلوبی با کادر درمان داشته‌اند.

مرادی بیان کرد: زلزله سال ۹۶ سرپل ذهاب خسارات زیادی به حوزه درمان استان کرمانشاه وارد کرد اما با انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری با خیرین سلامت به ارزش ۱۳۰ میلیارد تومان ساخت خانه‌های بهداشت و تجهیز مراکز درمانی انجام گرفت که بسیاری از آنها راه اندازی شده و در حال خدمت رسانی به مردم هستند.

وی خاطر نشان کرد: در چهار سال گذشته با برگزاری جلسات هم اندیشی سعی شده فرهنگ کمک خیرین به حوزه بهداشت و درمان حفظ و تقویت شود زیرا هیچگاه نیاز جامعه به سلامت پایانی نخواهد داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به وضعیت واکسیناسیون کرونا در استان کرمانشاه، گفت: بیش از ۵۰ درصد جمعیت استان کرمانشاه ۲ دز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و تقاضا داریم افراد به موقع برای تزریق نوبت دوم به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.

مرادی افزود: موج پنجم ویروس کرونا به دلیل کاهش رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و برگزاری مراسم شادی و عزا و تجمع افراد در مکان‌های شلوغ در کرمانشاه پایان نیافته و نیازمند همکاری مردم برای کنترل بیماری کرونا هستیم.

وی تاکید کرد: تا زمانی که ۷۵ الی ۸۰ درصد جامعه به صورت کامل واکسینه نشوند رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی الزامی است و واکسیناسیون موارد ابتلاء آحاد به کرونا و مرگ و میر را کاهش خواهد داد.

کد خبر 5341169

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خیرین سلامت ویروس کرونا واکسن کرونا واکسیناسیون ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه قوه قضاییه بنزین واکسن کرونا جایگاه سوخت عکس استانها گرگان اردبیل پدافند غیرعامل ایلام دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه همکاری مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۷۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدحسین نیکنام، دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین الملل که در این همایش ریاست پنل سلامت را برعهده داشت، ضمن اشاره به توانمند‌های حوزه سلامت و فرصت‌های تجاری و سرمایه گذاری در آفریقا، اهمیت گسترش تعاملات با کشور‌های آفریقایی را تشریح کرد.

در این پنل، مدیران ارشد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران، مدیران سندیکا‌های دارو، انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی، مدیران شرکت‌های دارو سازی، رئیس انجمن بیمارستان سازی و میهمانانی از کشور‌های زیمباوه، مالی، اتیوپی و الجرایر حضور داشتند.

اعضای پنل ایرانی از حوزه‌های دارو، درمان و گردشگری سلامت، تجهیزات پزشکی، آموزشی، توسعه، جمعیت هلال احمر، سازمان سازمان انتقال خون، انستیتو پاستور ایران، ضمن توضیح درباره توانمندی صادراتی حوزه کاری خود، خواستار افزایش سطح تعلامات با کشور‌های آفریقایی شدند.

درادامه، میهمانان آفریقایی با تمجید از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلامت، علاقمندی خود را جهت گسترش همکاری تجاری با حوزه سلامت ایران اعلام کردند.

نیکنام در پایان گفت: گسترش همکاری ایران و آفریقا در حوزه سلامت قابل پیگیری است و انتقال تجارب و خدمات سلامت به این کشور‌ها وجود دارد.

به گزارش آنا، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) از روز شنبه  ۸ اردیبهشت با حضور رئیس جمهور افتتاح و به مدت پنج روز ادامه دارد. این نمایشگاه میزبان ۲۰۰۰ صاحب نظر از ۸۰ کشور می‌باشد و ۸۰۰ شرکت ایرانی در این نمایشگاه توانمند‌های خود را به نمایش می‌گذارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • باران بهاری و تگرگ میهمان کرمانشاهیان می‌شود