Web Analytics Made Easy - Statcounter

تصویربرداری سریال «قصه هزار افسون» به کارگردانی سعید عباسی برای پخش از شبکه نمایش خانگی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی سریال «قصه هزار افسون»، فیلمبرداری این سریال به تازگی به تهیه کنندگی مهدی مولوی و کارگردانی سعید عباسی در تهران و شهریار آغاز شده است.

پژمان بازغی، بهنوش بختیاری، شبنم قلی‌خانی، سیاوش مفیدی، نگار عابدی، سوسن پرور، فخرالدین صدیق شریف، مهران رجبی، آتش تقی‌پور، اتابک نادری، شهرام عبدلی، شهین تسلیمی، جواد زیتونی، خشایار راد، ساعد هدایتی، وحید شیخ‌زاده، آرش نوذری، آرش میراحمدی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از بازیگران «قصه هزار افسون» هستند.

در خلاصه‌ این سریال که برای شبکه نمایش خانگی تولید می شود، آمده است: هر وقت سه تا بچه همزمان، یه آرزوی مشترک می‌کنن اون آرزو حتما برآورده می‌شه...

--- --- --- ---

«قصه‌ هزار افسون» توسط محبوبه عرب‌قنبری نوشته شده که در ۱۳ قسمت با مشاوره‌ مهدی فرجی تولید می‌شود.

بر اساس این گزارش دیگر عوامل این سریال عبارتند: مدیر فیلمبرداری: افشین گودرزی، تدوین: سیامک مهماندوست، موسیقی: امیر توسلی، جلوه‌های ویژه‌ی بصری: محمدرضا نجفی امامی، طراح گریم: شهرام خلج، صدابردار: کامران کیان ارثی، صداگذار: رامین ابوالصدق، طراح صحنه: سعید قلی‌زاده، طراح لباس: ژاله زکی‌زاده، برنامه‌ریز: آرش مشورت، دستیار اول کارگردان: پویان درزی، منشی صحنه: ساشار بابایی، بازی‌گردان کودک: امیر بیور، عکس و تصویربردار پشت صحنه: پوریا عربی، مدیر تولید: سعید حاجی‌زاده، مدیر اجرایی: علی محمدرحیمی، روابط عمومی: رامین فناییان، مدیر تدارکات: مهدی سهرابی.

بازیگران «قصه هزار افسون» عبارتند از: پژمان بازغی، بهنوش بختیاری، شبنم قلی‌خانی، سیاوش مفیدی، نگار عابدی، سوسن پرور، فخرالدین صدیق شریف، وحید شیخ‌زاده، آرش نوذری، آرش میراحمدی، میثم رستگاری، شهرام عبدلی، مختار سائقی، ساناز سماواتی، بهار نوحیان، مهران رجبی، خشایار راد، ساعد هدایتی، شهین تسلیمی، ونوس کانلی، ساشار بابایی، افشین سنگ‌چاپ، محمد رضا حیاتی، اتابک نادری، آتش تقی‌پور، مینا نوروزی، مانی رحمانی، علی مسلمی، حسام خلیل‌نژاد، ایمان اسدی، جواد زیتونی، حسن حسینیان، مهدی جعفری، فاطمه مرتاضی و بازیگران کودک: مهبد بیور، امیرعلی غفاری، محمدحسین دمنه، محنا پیراسته، آیدا مولوی، آترین عباسی، آلین عباسی.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۷۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرمخاطب مثل «گیل‌دخت»

  خونه همه هویت ماست. رگ و ریشه ما از میون سنگ و چوب و خشت وگل خونه‌هامونه که سربرمیاره. هیچ‌چیز توی عالم سخت‌تر و تلخ‌تر ازاین نیست که دیگری خونه و کاشانه‌ات روتصاحب کنه. جلوی چشمات جولون بده و نفس‌کش بطلبه واونجا رو به خاک وخون بکشه. این‌طور مواقع حرجی نیست که آدم همه هست ونیست وداروندارش روبده تا خونه‌اش روپس بگیره و اون رو دوباره آباد کنه.» 
درچکیده داستان هم آمده بود: «عالم را آب ببرد، بزرگان و درباریان مملکت محروسه را خواب برده است. در این هیاهو و غوغا، آصف میرزای قاجار رویای تکیه‌زدن بر تخت‌طاووس را دارد و ولایت دارالمرز گیلان را به‌عنوان مقر این طرح و توطئه انتخاب می‌کند، بی‌آن‌که آگاه باشد آنجا گلنار خان‌زاده به یاری دلداده‌اش اسماعیل میرشکار قصد بر باد دادن این رویا را دارند و می‌خواهند طرحی نو دراندازند.» اگر بیننده سریال نبودید، با این جملات دستگیرتان شده که این قصه درباره وطن است و از تاریخ روایت می‌کند اما بر این حکایت چاشنی عشق و دلدادگی را هم افزوده تا فضایی دل‌انگیزتر به قصه دهد. همین وجه البته برگ برنده تلقی می‌شود، زیرا تجربه ثابت کرده، مخاطبان تلویزیون دوستدار قصه‌های خانوادگی با مضامین عاطفی هستند و سریال‌های تاریخی که برای بالا بردن بار دراماتیک خود از این عنصر بهره بردند، موفقیت بیشتری در جذب مخاطب دارند.«گیل‌دخت» نیز ازهمین زمره است؛ اثری محصول مرکز فیلم و سریال معاونت برون‌مرزی رسانه‌ملی که پخش آن در بهار۱۴۰۲ نیز ادامه یافت. با توجه به حیات طولانی که روی آنتن داشت و همچنین قصه گیرا و قاب‌بندی‌های چشم‌نواز توانست مخاطبان زیادی را با خود همراه کند تا جایی که در گزارش‌های اعلامی مرکز تحقیقات صداوسیما تا تاریخ ۲۰اسفند۱۴۰۲، درمقام پربیننده‌ترین سریال سیما در سال ۱۴۰۲ قرار گرفت. این سریال روی آنتن شبکه آی‌فیلم رفته تا برای مخاطبانی که از دیدن آن بازماندند، باردیگر ماجراهای گلنار در دوره‌ای از حکومت قاجار را به نمایش درآورد و از این منظر، نگاهی هم به زیست اجتماعی وسیاسی زنان درآن برهه تاریخی داشته باشد، زیرا همان‌طور که گفته شد، شخصیت اصلی قصه یک زن است.کسی که خلاف جهت آب شنا می‌کند وازاین‌که متفاوت به نظر برسد، نمی‌هراسد. چوب حرف مردم و اهل خانه را می‌خورد اما کوتاه نمی‌آید. در سرای اربابی خانه دارد اما دلش در گرو رعیت‌زاده‌ای شجاع است و بهای این عشق را هم می‌پردازد. 

نوشین مجلسی - سردبیر قاب کوچک

دیگر خبرها

  • پرمخاطب مثل «گیل‌دخت»
  • فجرسپاسی 0 - گل‌گهر 3: خط و نشان در جام حذفی
  • صعود شاگردان اوزونیدوس با برتری برابر فجر سپاسی
  • سعید آقاخانی از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد
  • مصدومیت شدید سعید آقاخانی در نون خ +عکس
  • روایت حمیدرضا آذرنگ از مصدومیت سعید آقاخانی و حضور سرصحنه «نون‌خ۵»
  • کشتی فرنگی بین المللی جام تختی؛ نفرات برتر پنج وزن نخست مشخص شدند
  • آسیب دیدن سعید آقاخانی در سریال «نون خ»
  • کشتی فرنگی جام تختی| نفرات برتر پنج وزن نخست مشخص شدند
  • عمو کاووس نون خ چگونه بازیگر شد؟!