Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-27@21:06:52 GMT

حذف برنامه جعلی بازی مرکب از گوگل پلی

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۵۸۸۶۸

حذف برنامه جعلی بازی مرکب از گوگل پلی

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از تکنولوژی هندوستان تایمز، فیلم و متعلقات بازی مرکب به یک ترند جهانی تبدیل شده است و در کنار انتقادات و بازخورد‌های منفی، محبوب هم هست. حتی داستان موفقیت شگفت انگیز این فیلم توجه مجرمان سایبری را نیز به خود جلب کرده است. آن‌ها از طریق برنامه Squid Game از کاربران سواستفاده کرده و پول و اطلاعات شخصی آن‌ها را هدف قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجرمان سایبری در فریب دادن مردم بسیار موفق بودند، اما لو رفتند. اکنون گوگل، اپلیکیشن Squid Game را از گوگل پلی حذف کرده است. کاربران به جای دانلود برنامه Squid Game، با یک برنامه جعلی مواجه می‌شدند که نام این برنامه جعلی 'Squid Wallpaper ۴K HD' بود.

با توجه به محبوبیت بازی مرکب، تعداد زیادی از مردم برنامه Squid Game را دانلود کردند، اما این کلاهبرداری پس از اینکه لوکاس استفانکو محقق شرکت امنیت سایبری ESET، دست مجرمان سایبری را رو کرد فاش شد. در نهایت مشخص شد که اپلیکیشن Squid Wallpaper ۴K HD بدافزاری را در خود پنهان کرده است تا گوشی‌های اندرویدی را آلوده کند. این بدافزار مخفی، بدافزار بسیار خطرناک جوکر بود.

عمق فاجعه اینجا است که برنامه «Squid Wallpaper ۴K HD» در فروشگاه Google Play برای دانلود در دسترس بود و مشخص نیست که چه میزان آسیبی در پی داشته و یا خواهد داشت.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۸۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری

خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری و پرداخت مبلغی به خانوارها جعلی است.

به گزارش ایسنا، خبری با عنوان فعال شدن دهک ریاست جمهوری در فضای مجازی دقایقی است که به نقل از این خبرگزاری منتشر و لینکی هم برای ورود شهروندان معرفی شده است، اما این خبر واقعیت نداشته و جعلی است و ایسنا نیز چنین خبری را منتشر نکرده است.

مردم از باز کردن این لینک خودداری کنند.

این برای چند بار است که سودجویان و کلاهبرداران به‌دنبال کلاهبرداری از شهروندان هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • چرا مجازات "تشهیر" برای مجرمان خشن به کار گرفته نمی‌شود؟
  • چرا مجازات تشهیر برای مجرمان خشن به کار گرفته نمی‌شود؟
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • صفر تا ۱۰۰ پابندهای الکترونیکی
  • جزئیات کامل اندروید ۱۵ چه زمانی منتشر می‌شود؟
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 
  • ممنوع شدن صید ماهی مرکب