Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد خسروی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این استان زلزله خیر تنها چهار ایستگاه لرزه نگاری در لوجلی شیروان، اسدلی بجنورد، شاه جهان اسفراین و ارتفاعات راز و جرگلان وجود دارد که باز هم به ایستگاه های بیشتری برای پایش دقیق و پیش بینی های فعالیت گسل ها مورد نیاز است.

وی افزود: در این ایستگاه ها تنها اتاقک هایی برای نصب تجهیزات ضروری وجود دارد اما مرکز اصلی که نیاز به امکانات بیشتری دارد هم اینک در این استان وجود ندارد که در این خصوص رایزنی هایی توسط دستگاه های مربوط شده اما ساختمان مناسبی در اختیار گذاشته نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسروی با بیان اینکه برای راه اندازی هر ایستگاه بین یک تا یک و نیم میلیارد تومان اعتبار نیاز است افزود: ساختمان اصلی شبکه لرزه نگاری نیز به حدود ۷۰ متر زیر بنا  نیاز دارد که هم اینک فضایی برای نصب تجهیزات شبکه لرزه نگاری ضروری است.

وی اظهار داشت: تاکنون تمامی اطلاعات مربوط به وقوع زلزله در مناطق مختلف استان از ایستگاه لرزه نگاری شهرستان قوچان، در استان خراسان رضوی دریافت می شد که روند آن زمانبر بود و سرعت لحظه ای لازم را نداشت که با ایجاد این مراکز لرزه نگاری، به محض وقوع زلزله اطلاعات لازم بلافاصله در خود استان قابل دریافت خواهد بود.

وی ساخت و راه اندازی این مرکز را در روند تصمیم گیری، تجزیه و تحلیل، برنامه ریزی و حتی پیش بینی فعال شدن گسل در نقاط مختلف استان و در نتیجه آن انجام اقدامات پیشگیرانه بسیار تاثیرگذار خواند.

خسروی ابراز امیدواری کرد که با توجه به زلزله خیز بودن خراسان شمالی، راه اندازی ایستگاه ها نتایج خوبی برای پیشگیری از وقوع بحران زلزله در استان داشته باشد.

مسوول شبکه لرزه نگاری بجنورد با بیان اینکه بعد از در اختیار گرفتن فضای مورد نیاز نسبت به امکانات و تجهیزات نیز اقدام می شود افزود: نیروی مورد نیاز نیز تامین خواهد شد.

وی با بیان اینکه استانداری موظف است فضا و امکانات مورد نیاز را در این خصوص تامین کند اظهار داشت: همچنین باید این مرکز دارای یک خودروی صحرایی نیز باشد که تاکنون در این خصوص اقدامی نشده است.

خسروی با اشاره به اینکه به طور متوسط روزانه دست کم یک زمین لرزه در این خطه رخ می دهد اظهار داشت: از استانداری تقاضای اختصاص فضای مورد نیاز را داریم.

استان خراسان شمالی از دیدگاه لرزه زمین ساختی در زون کپه داغ قرار دارد که در این زون گسل های فعال و مهمی وجود دارد، این گسل ها برخی مواقع با حرکاتی که انجام می دهند موجب وقوع زمین لرزه های مخرب می شوند.

مهم ترین گسل های خراسان شمالی گسل اسفراین است که این گسل با درازای حدود ۱۷۰ کیلومتر و راستای شمال باختری- جنوب خاوری واقع شده که از حاشیه شمال خاوری شهر اسفراین گذر می کند.

گسل باغان- گرماب نیز گسلی است با درازای ۵۵ تا۵۰ کیلومتر و راستای شمال، شمال باختری – جنوب، جنوب خاوری واقع است.

براساس آمارهای موجود در سده اخیر ۱۳ زمین لرزه با قدرت بیش از ۵.۵ ریشتر در خراسان شمالی رخ داده است. 

برچسب‌ها بجنورد خراسان شمالی زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد خراسان شمالی زلزله بجنورد خراسان شمالی زلزله شبکه لرزه نگاری خراسان شمالی مورد نیاز گسل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۸۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد

 به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی؛ مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی در نشست کارگران این شرکت ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی کار و کارگر، با بیان این که توجه به نیازهای کارگران باید مورد اهمیت ویژه قرار گیرد، خاطر نشان کرد: اسلام نگاه ویژه و معنوی به کارگران دارد و در همین راستا ضرورت دارد همه مدیران و کارکنان در راستای دستورات اسلام به کارگران توجه، و نیازهای آن ها را مورد بررسی قرار دهند.  مهندس "حسن چاهی" با بیان این که بخش اعظم فعالیت های اجرایی در صنعت برق در کشور توسط کارگران و سیمبانان انجام می شود، خاطر نشان کرد: در سال گذشته با همت کارکنان این شرکت بیش از 3 هزار بازدید از شبکه برق استان برای ایمن کردن شبکه های توزیع قرار گرفت تا ضمن 100 درصد ایمن کردن شبکه برق استان، از بروز هر گونه حادثه احتمالی پیشگیری شود.  مهندس "حسن چاهی" با اشاره به اقدام جهادی این شرکت در اصلاح و بازسازی شبکه برق روستایی با بیان این که در 2 سال گذشته شبکه برق بیش از 275 روستا به طور کامل بازسازی شد، خاطر نشان کرد: برای این اقدام نیز بیش از 121 میلیارد تومان هزینه شد تا علاوه بر تامین برق 29 شهرک روستایی و 11 روستای بی برق، 99.9 درصد روستاهای استان از نعمت برق برخوردار شوند.  وی افزود: هم چنین در سال گذشته بیش از دو هزار و 740 میلیارد اعتبار برای توسعه صنعت برق استان جذب شد که چهارصد و 80 میلیارد ریال آن به بخش نهضت ملی مسکن اختصاص یافت.  مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی با بیان این که این شرکت در سال گذشته از میان 39 شرکت توزیع برق در ایران، رتبه نخست را کسب کرد، خاطر نشان ساخت: توجه به نیروی سازمانی، به خصوص کارکنان اجرایی که با شبکه‌های برق کار می کنند بسیار اهمیت دارد و همه این کارکنان موظف هستند برای جلوگیری از وقوع از هرگونه حادثه ناگوار استانداردهای ایمنی را رعایت کنند./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • زلزله این استان را لرزاند
  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • زمین لرزه ۴.۷ ریشتری در فاریاب استان کرمان
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد
  • همه ۲۵ شهر خراسان شمالی به طرح ملی جی نف متصل می‌شود