Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد گفت: صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد از فعالیت‌های پژوهشی و نوآورانه بسیج دانشجویی حمایت می کند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، محمدمهدی طهرانچی، در ششمین گردهمایی مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای منتخب دانشگاه آزاد اسلامی حضور یافت و با مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای منتخب گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طهرانچی پس از استماع نظرات، دغدغه‌ها و پیشنهادات مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: دانشجویان پیش‌برنده و کِشنده حوزه فرهنگ هستند و ما همواره از نظرات دانشجویان بخصوص در حوزه فرهنگی و دانشجویی استفاده می‌کنیم. مقام معظم رهبری از دانشگاه آزاد اسلامی سه مسئله ارتقای علمی، گسترش فضای انقلابی و حفظ کیان دانشگاه آزاد اسلامی را مطالبه کردند که معتقدیم گسترش فضای انقلابی با حضور و مشارکت بسیج دانشجویی و جوانان انقلابی میسر خواهد شد.

وی با بیان اینکه پای بسیج ایستادن برای ما افتخار است، ادامه داد: قرار نیست بسیج دانشجویی زینت‌المجالس دانشگاه آزاد اسلامی باشد، بلکه باید تبدیل به بستر جهادگران علمی شود. همانطور که مقام معظم رهبری برای علم از واژه جهاد استفاده می‌کنند، خط مقدم جهاد نیز در اختیار بسیج است و ما از این ظرفیت عظیم حمایت می‌کنیم تا بتوانیم در جهاد علمی به درستی نقش‌آفرینی کنیم.

تصویب بودجه ویژه برای فعالیت تشکل‌ها

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر حمایت و پشتیبانی از فعالیت‌های بسیج و تشکل‌های دانشجویی، اظهار داشت: امسال در قانون بودجه سالانه دانشگاه آزاد اسلامی دو بند بودجه‌ای مربوط به فعالیت تشکل‌های دانشجویی تصویب شد تا از این طریق بتوانیم فعالیت بسیج و تشکل‌های دانشجویی را تسهیل کنیم. صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز از فعالیت‌های پژوهشی و نوآورانه بسیج دانشجویی حمایت خواهد کرد تا از این طریق نیز بتوان اتفاقات بزرگی رقم زد.

طهرانچی خاطرنشان کرد: دانشجویان چرخ‌های حرکت دانشگاه هستند و اگر دانشجو نباشد، مجموعه به حرکت در نمی‌آید، بنابراین حمایت و پشتیبانی از دانشجویان لازم و ضروری است.

وی در ادامه به پیشرفت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: اینکه برخی ادعا می‌کنند که دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان نهاد علمی برجسته شناخته نمی‌شود، بی انصافی است، چرا که در حال حاضر چهار رشته مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی در رتبه‌بندی شانگهای زیر 100 هستند و این در حالی است که هیچ دانشگاه ایرانی در رتبه زیر 200 قرار ندارد و این یک افتخار علمی بزرگ برای دانشگاه آزاد اسلامی و جمهوری اسلامی ایران است.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تحول در رویکرد پژوهشی این دانشگاه، تصریح کرد: در این مدت همه تلاش خود را انجام دادیم تا با اجرای طرح پایش، دانشگاه آزاد اسلامی را از یک دانشگاه آموزش‌محور و کلاس‌محور متحول کنیم. از این رو پژوهش دانشگاه را به دو دسته تحصیلات تکمیلی و پژوهش‌های برون‌سازمانی تقسیم کردیم که به حمدالله در حوزه پژوهش تحصیلات تکمیلی با راه‌اندازی سامانه پژوهشیار، اقدامات فوق‌العاده‌ای در سطح کشور انجام شد. در پژوهش برون سازمانی نیز با اجرای طرح الف و ب اعضای هیئت علمی، توانستیم بسیاری از اساتید را پای کار بیاوریم و تاکنون قراردادهای بسیار خوبی هم منعقد شده است.

تخصص اقتصادی برای انتصاب رؤسا در اولویت است

طهرانچی در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان مبنی بر اولویت قرار داشتن تخصص اقتصادی برای انتصاب رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: تاکنون هیچ انتصابی به واسطه رویکرد اقتصادی افراد صورت نگرفته است، بلکه ما به دنبال افرادی برای ریاست واحدها هستیم که علاوه بر انقلابی بودن، از ویژگی‌های فرهنگی و علمی برجسته برخوردار باشند و اقتصاد هم بدانند، البته نتایج ثابت کرده که مدیران موفق واحدهای دانشگاهی در حوزه اقتصادی، کارنامه بسیار موفقی هم در حوزه فرهنگی داشته‌اند.

کادرسازی نیروهای انقلابی را یکی از وظایف دانشگاه می‌دانیم

وی با اشاره به یکی از دغدغه‌های مطرح شده در این جلسه درباره کادرسازی نیروهای انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد: کادرسازی را اساساً یکی از وظایف دانشگاه می‌دانیم و این موضوع در برنامه پنج ساله راهبردی عملیاتی دانشگاه آزاد اسلامی نیز به دقت دیده شده است، اما متأسفانه در گذشته یک نابسامانی مطلق در هیئت علمی دانشگاه وجود داشت، به طوری که هزار نفر از افراد طی سال‌های 1388 تا 1398 به صورت قرارداد سالانه با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری داشتند که به حمدالله طی دو سال گذشته توانستیم وضعیت همکاری این افراد را ساماندهی کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در فراخوان جذب هیئت علمی سال 1398 نیز 400 جوان متخصص و انقلابی جذب بدنه دانشگاه آزاد اسلامی شدند و این موضوع یکی از برنامه‌های جدی مرکز جذب و امور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی است.

در ابتدای این جلسه، مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای کرج، زنجان، بجنورد، پرند، تبریز، شیراز، قشم و آزادشهر به نمایندگی از دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی سؤالات، دغدغه‌ها و نظرات خود را مطرح کردند و دکتر طهرانچی نیز در این نشست 2 ساعته که در فضایی صمیمانه برگزار شد، به پرسش‌های مطرح شده از سوی دانشجویان پاسخ داد.

در پایان این نشست، مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به پاس تدوین سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در قالب برنامه پنج ساله راهبردی عملیاتی، دانشگاه با اهدای هدیه‌ای از تلاش‌ها و زحمات دکتر طهرانچی قدردانی کردند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه آزاد محمدمهدی طهرانچی دانشگاه آزاد محمدمهدی طهرانچی مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بسیج دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۹۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، صبح امروز با حضور در معاونت علوم پزشکی، با معاون، مدیران و کارکنان این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این نشست با قدردانی از زحمات و خدمات دکتر نفر در معاونت علوم پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مؤسسه غیردولتی کشور است که در آموزش پزشکی فعالیت دارد و ان‌شاءالله در سال جاری شاهد یک جهش در این حوزه باشیم. افزایش دوبرابری تخت‌های بیمارستانی در تهران، یکی از بخش‌های جدی برنامه پنج ساله این معاونت است که نشان از اهمیت حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

دکتر طهرانچی با اشاره به قرار گرفتن رشته روانشناسی بالینی و دامپزشکی ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت جامع دارد و می‌تواند کارهایی انجام دهد که نظام گسسته قادر به آن نیست. ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی این است که از هر دو وزارت علوم و بهداشت، رشته و دانشجو دارد. این موضوع باعث شده از حوزه علوم پزشکی برای دیگر حوزه‌ها الگو بگیریم. به عنوان نمونه؛ امروز مفهوم عرصه و پایه در حوزه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و این مدارس عرصه تعلیم و تربیت هستند. بدین ترتیب معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت همزمان امور مربوط به حوزه آموزش و پرورش و وزارت علوم را پیگیری می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اتفاق باید با شتاب بیشتری در حوزه روانشناسی بالینی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی رخ دهد و اساتید این رشته‌ها به دو گروه عرصه و پایه تقسیم شوند. در مرحله بعدی نیز با تقویت رشته زیست‌شناسی باید بخشی از این رشته که مربوط به حوزه علوم پزشکی است، در این قالب قرار گیرد. نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که برای رشته‌های تحصیلی پیشران‌های موضوعی داشته باشیم.

وی با اشاره به ویژگی‌های رشته روانشناسی گفت: بخشی از اعضای هیأت علمی روانشناسی مأمور به حوزه علوم پزشکی هستند. بخشی از روانشناسی که مربوط به حوزه دانش آموزان و مدارس می‌شود نیز ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و بخش دیگر نیز ذیل معاونت علوم انسانی و هنر قرار دارد اما نباید خط و مرزی بین آنها باشد.

وی افزود: امسال باید تحرکات جدی در حوزه علوم پزشکی داشته باشیم چرا که هزینه‌های این حوزه افزایش یافته و برای جبران آن، باید تدبیر کرد. به همین دلیل، موضوع «عرصه و پایه» یک برنامه جدی در دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی که جامع رفتار می‌کند، می‌تواند برای کشور فرصتی به وجود آورد که بتوانیم از این الگو در جاهای دیگر استفاده کنیم.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تجربه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داد که دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از وزارت علوم رشته بگیرند تا ضعف‌های جدی نظام آموزشی در تربیت نیروی انسانی رفع شود. واقعیت این است که سبد حوزه علوم پزشکی باید اقتصادی شود چرا که برخی رشته‌های این حوزه بسیار پرهزینه است و می‌توان از طریق رشته‌های دیگر، درآمدزایی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه آنچه مسائل اقتصادی را حل می‌کند، برنامه داشتن و حرکت رو به جلوست، گفت: یکی از موضوعات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به حوزه معیشتی است. معیشت کارکنان تصویری از ارزش‌آفرینی آنان است و به همین دلیل هرچه ارزش‌آفرینی بیشتر باشد، پاسخ آن نیز در معیشت دیده می‌شود. به عنوان مثال؛ باغ کشاورزی که قنات خود را لایروبی نکند، بعد از چند سال خشک خواهد شد. باید به ارزش‌آفرینی سیستم ازجمله برخورد با دانشجو، کیفیت امور، بیمارستان‌ها و... توجه داشت. اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اقتصاد دولتی و یارانه‌ای نیست؛ بلکه اقتصاد تلاش و تدبیر است.

وی ادامه داد: همه اجزای سیستم باید ارزش‌آفرینی کنند. در این صورت، می‌توان بازخورد آن را در بهبود معیشت دید. ارتقای معیشت در دانشگاه «به فرموده» نیست بلکه بازتاب عمل فردی مجموعه مدیران و کارکنان است. به عنوان نمونه؛ اجرای طرح پویش اشتغال بعد از چهار سال تصویر جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی را در جامعه شکل داده و جوانان فضای این دانشگاه را فضای اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و... می‌دانند. در ایجاد فضای جدید تلاش‌های شبانه روزی و زحمات زیادی کشیده شده و این اقدام باعث شد هرساله بر تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شود.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: در دهه گذشته، 5 سالی را تجربه کردیم که سالانه 150 هزار دانشجو کاهش می‌یافت اما در 5 سال بعدی که در آن قرار داریم، به همان اندازه به جمعیت دانشجویی اضافه می‌شود. این امر نتیجه همت مجموعه کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. تغییر سخت است اما باید محکم پای آن بایستیم. این تغییر رویه‌ها باعث افزایش اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. افزایش اعتماد نیز منجر به رونق دانشگاه و رونق دانشگاه نیز منجر به بهبود و ارتقای معیشت می‌شود. بنابراین موضوع معیشت، کنش خودمان است.

لازم به ذکر است در ابتدای این نشست، محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت این حوزه ارائه کرد و گفت: برنامه جدی معاونت علوم پزشکی دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات‌رسانی بهداشتی و سلامتی است.

همچنین فرهاد ادهمی مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان، خانم دکتر وحدت مدیر خدمات سلامت و بیمارستان‌ها، خانم شریعتمدار رئیس اداره تجهیزات پزشکی، مرجانی مشاور حوزه دامپزشکی و خانم هاشمی مشاور حوزه روانشناسی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارش‌هایی درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات حوزه‌های متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس
  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد