Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «فرهاد فرزانه» روز دوشنبه در نشست اعضای کارگروه مقابله با پدیده آلودگی هوای استان همدان، اظهار داشت: برای اجرای این طرح با رویکرد کاهش از دست رفتن بخار بنزین در مراحل مختلف سوختگیری، باید برنامه ریزی لازم انجام شود.

وی افزود: در این راستا باید علاوه بر تامین اعتبار، فرهنگ سازی و اختصاص یارانه به جایگاه داران نیز مدنظر متولیان امر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان در ادامه خواستار بهره گیری از شبکه شاد برای اطلاع رسانی در زمینه تعطیلی مدارس و وضعیت کیفی هوای استان در زمان های بروز آلودگی و ارائه هشدارهای و توصیه های لازم شد.

فرزانه ادامه داد: سازمان ثبت و شرکت شهرک های صنعتی استان همدان نسبت به نصب و راه اندازی پایش آنلاین واحدهای تولیدی اسید و خروجی تصفیه خانه شهرک صنعتی بهاران شهر بهار تا پایان سال جاری اقدام کنند.

وی گفت: شهرداری بهار و شرکت شهرک های صنعتی پیگیری های لازم را برای ایحاد نوار سبز در محدوده شهرک صنعتی بهاران با استفاده از درختان بومی بلند قامت و سریع الرشد با هماهنگی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری انجام دهند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان تاکید کرد: اعتبار ویژه ای هم برای اجرای طرح های پژوهشی و شناسایی منابع آلاینده هوا و ارائه راهکارهای کنترلی در نظر گرفته شود.

فرزانه افزود: تسهیلاتی نیز برای واحدهای آلاینده مستقر در شهرک صنعتی بهاران شهرستان بهار به منظور خرید تجهیزات مورد نیاز و کنترل آلایندگی هوا پرداخت شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان نیز دراین جلسه گفت: یکی از مطالبات اهالی شهرستان بهار کاهش الودگی هوا است که در این راستا بازدیدی از واحدهای مستقر در شهرک صنعتی بهاران با حضور مسئولان انجام شد.

«محسن جعفری نژاد بسطامی» افزود: یکی از علل الودگی هوای شهر بهار فعالیت برخی از واحد ها از جمله واحد «اسید سولفوریک» است چرا که بوی نامطبوع ناشی از گوگرد تولیدی در این واحد توسط جریان باد به سمت شهر هدایت می شود.

وی فعالیت واحدهایی نظیر واحد تولید «کاغذ کرافت دیانا کاغذ» ، تولید «ایزوگام»، «بازیافت پلاستیک»، تولید «کمپوست» در واحد تولیدی «قارچ کوهستان» ، دپوی پراکنده فضولات مرغی در نقاط مختلف شهر و عملکرد نامطلوب تصفیه خانه شهرک صنعتی بهاران و گشتارگاه را عامل انتشار بوی نامطبوع دانست.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان ادامه داد: بنابراین باید با کاشت درخت نوار سبزی در حوالی شهر بهار ایجاد کرد تا هنگام وزش باد غالب از سمت شهرک صنعتی به داخل شهر بهار، با برخورد جریان باد به درختان و کاهش سرعت آن، میزان آلودگی نیز کم می شود.

به گزارش ایرنا، کیفیت هوای استان طی هفت ماه نخست امسال، ۴۰ روز در وضعیت ناسالم (۳۷ روز ناسالم برای افراد خاص و ۳ روز ناسالم برای همه افراد) قرار داشته و در این مدت کیفیت هوای شهر همدان نیز ۱۰ روز ناسالم برای گروه های حساس بوده که بیشترین میزان آلودگی هوا مربوط به مرداد ماه و ناشی از گرد و غبار بوده است.

برچسب‌ها استان همدان اداره کل حفاظت محیط زیست همدان آلودگی هوا شبکه شاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان همدان اداره کل حفاظت محیط زیست همدان آلودگی هوا استان همدان اداره کل حفاظت محیط زیست همدان آلودگی هوا شبکه شاد شهرک صنعتی بهاران شهرک صنعتی استان همدان شهر بهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۹۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب وجود آرسنیک در آب سد تالوار همدان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، فرهاد بختیاری‌فر، یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در جلسه بررسی انتقال آب تالوار به شهر بهار، اظهار کرد: سال گذشته با تلاش‌های فراوان آب تالوار به همدان رسید، چاره‌ای جز استفاده از آب تالوار  نداریم ضمن اینکه تالوار از نظرحجم آبی بسیار مطمئن است.

وی افزود: آب تالوار طبق استانداردها تصفیه می‌شود و خروجی خوبی دارد و موضوع طعم و مزه آب انکارناپذیر است اما با این حال آب تالوار آرسنیک ندارد و با دستگاه آرسناتور دائماً آرسنیک آن اندازه‌گیری می‌شود که آرسنیک نداشته باشد. 
  
بختیاری‌فر، آب تالوار را برای مردم بهار امتیاز خوبی برشمرد و گفت: هنوز ذائقه مردم در بهار و همدان به این آب عادت نکرده است و مجبور به اختلاط آب تالوار با چاه‌ها و چشمه‌ها در همدان هستیم تا رضایت‌مندی آن بیشتر شود. 

مدیرعامل آب و فاضلاب استان همدان اختلاط آب در بهار را به‌علت وجود نیترات بالا در آب بهار به عنوان راهکار همیشگی دانست و خاطرنشان کرد: میزان نیترات در آب‌های دشت بهار بسیار بالا است و آن‌هم به‌علت کشت بی‌رویه و کم شدن منابع آبی است.

آبی از سمت شهرستان بهار به همدان انتقال داده نمی‌شود

بختیاری‌فر، خروجی آب دشت بهار در سال‌های گذشته را ۱۲۰۰ لیتر در ثانیه برشمرد و اظهار کرد: در گذشته میزان خروجی آب بهار بسیار بالا بود اما در حال حاضر در مجموعه چاه‌های بهار سه تا چهار لیتر در ثانیه آب خروجی دارد که تابستان منجر به قطعی آب می‌شود ضمن اینکه آبی که الان در بهار مصرف می‌شود، همان آب شربی است که در همدان از آن استفاده می‌شود و آبی از سمت بهار به همدان انتقال داده نمی شود. 

فرماندار  شهرستان بهار هم با اشاره به مشکلات به‌وجود آمده شهر بهار در حوزه آب شرب و شرح حادثه به‌وجود آمده در خطوط لوله انتقال آب بهار و استفاده از آب تالوار به همراه چاه‌های مورد استفاده در بهار تا ترمیم محل شکستگی آب گفت: با حادثه به‌وجود آمده با مشورت اداره آب تصمیم بر این شد که برای جبران کمبود آب بهار موقتاً از آب تالوار و مخلوط منابع دیگر آبی بهار در آب شرب استفاده شود. 

مجتبی فیض‌اللهی با اشاره به تلاش در تأمین آب تا برطرف شدن شکستگی لوله آب شهر بهار افزود: با اختلاط آب تالوار ممکن است تغییر مزه و بویِ آب رخ دهد و تا برطرف شدن کامل شکستگی لوله موقتاً این مشکل برقرار خواهد بود و اگر سیستم لوله‌کشی اصلاح شود مانند گذشته از آب بهار استفاده می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: به طور قطع ما مدافع حقوق مردم هستیم و از سال گذشته پیگیر اختصاص سهمیه آب تالوار به بهار بودیم اما تا زمانی که چاه‌های ما آب دارند نیازی به استفاده از آب تالوار برای شرب نمی‌بینیم.

امام جمعه بهار هم اظهار کرد: زمانی بخش اعظم آب همدان از بهار تأمین می‌شد، چرا زمانی که در ثانیه ۱۲۰۰ لیتر آب به همدان می‌رفت موضوع نیترات بالای آب مطرح نبود؟ 

حجت‌الاسلام رضا مصباح با اشاره به اثر نیترات ناچیز کشاورزی در آب گفت: وقتی سطح آب بالا باشد، پساب کشاورزی در آن اثر گذار می‌شود اما وقتی سطح آب ده‌ها متر پایین است، پساب کشاورزی در آن اثر ندارد. 

وی در ادامه به ارائه راهکار پرداخت و مطرح کرد: مسأله ما این است که در زمین بهار چاه‌های آب وجود دارد و بهار در بدترین وضعیت آبی در دو سال پیش به داد همدان رسید و سلامتی مردم از همه چیز برای ما مهمتر است. 

مصباح با بیان اینکه وارد کردن آب طعم‌دار به چرخه آب شرب در قاعده انصاف نیست، گفت: بهار آب دارد، اگر حالا آب طعم‌دار را به مردم بدهید انصاف نیست و باید اعتماد مردمی حفظ شود. 

وی با تأکید بر اینکه از مسئولان می‌خواهیم اگر آب بهار به همدان می‌رود آن را به بهار برگردانند، افزود: یکی از راهکارهای مهم برای حفظ منابع زیرزمینی، انسداد چاه‌های غیرمجاز است.

مصباح تصریح کرد: باید برای حفظ منابع زیرزمینی آب در شهر بهار چاره‌ای اندیشیده شود که یکی از آن‌ها بستن چاه‌های غیرمجاز آب است که چندین برابر آب شرب بهار از منابع زیرزمینی به صورت غیرمجاز برداشت آب می‌شود.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • تکذیب وجود آرسنیک در آب سد تالوار همدان
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک