Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الیوم السابع، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا از شرکت کنندگان در بیست و ششمین اجلاس آب و هوای سازمان ملل متحد «COP۲۶» که در حال حاضر در گلاسکو، اسکاتلند برگزار می‌شود، خواست تا به کشور‌هایی مانند چین فشار بیاورند تا آن‌ها برای کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای اقدامات بیشتری انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالیوان در ادامه ادعا کرد: پکن متعهد است که با حرکت رو به جلو به جاه‌طلبی‌های بزرگ‌تری عمل کند و ما به فشار در این زمینه ادامه خواهیم داد.

این مقام آمریکایی در آستانه آغاز اجلاس COP۲۶ که بسیاری آن را آخرین فرصت برای احیای تغییرات آب‌وهوایی می‌دانند، افزود: آن کشور بزرگی است، منابع و پتانسیل زیادی دارد و کاملاً قادر به انجام مسئولیت‌های خود هست. چین باید این کار را انجام دهند و  نقش خود را در این خصوص ایفا کند.

سالیوان بدون هیچ اشاره‌ای به انتشار گازهای گلخانه‌ای در آمریکا، چین را متهم کرد که در پروژه جلوگیری از گرمایش جهانی به میزان بیش از ۱.۵ درجه سانتی‌گراد و همچنین در تلاش‌های بین‌المللی برای تأمین مالی تغییرات اقلیمی در آسیب‌پذیرترین مناطق شرکت نمی‌کند.

شایان ذکر است چین و آمریکا در صدر فهرست کشور‌هایی با بالاترین میزان انتشار گاز‌های گلخانه‌ای در جهان قرار دارند. خبرگزاری رویترز نیز به نقل از دانشگاه‌های لنکستر و دورهام انگلیس اعلام کرد نیرو‌های مسلح در سراسر کره زمین بر تغییرات اقلیمی و آب و هوا به شدت تاثیر دارد.

در حالی که کارشناسان می‌گویند کشور‌های عضو اتحادیه اروپا میزان انتشار گاز‌های گلخانه‌های از ارتش‌های ملی را با مقیاس کمی گزارش می‌کنند، یک مطالعه که به همت پارلمان اروپا انجام شد نشان داد که میزان کربن منتشره از مصرف ارتش اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۹ حدود ۲۴.۸ میلیون تن معادل دی اکسید کربن بود که با میزان دی اکسید کربن حدود ۱۴ میلیون خودرو برابری می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تغییرات آب و هوایی چین و آمریکا مشاور امنیت ملی آمریکا گاز های گلخانه گلخانه ای انتشار گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟

گروه اقتصاد و درآمد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی در ارزش به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش جماران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

روابط عمومی گمرک ایران با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق این ۵ کشور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است.

تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

دیگر خبرها

  • مسمومیت ۵۳ نفر با قارچ وحشی
  • مسمومیت ۵۳ نفر با قارچ وحشی/ اورژانس هشدار داد
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیاردی درشهرستان گرمه