Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی از سرمایه گذاری۶۷۹ میلیارد تومانی توسط سرمایه گذاران خارجی و داخلی در منطقه ویژه اقتصادی استان خبر داد و گفت: بیش از ۵ هزار نفر به صورت غیر مستقیم در منطقه ویژه اقتصادی مشغول به کار هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بیرجند ، مرتصی صفدری زاده عصر امروز در نشست با اصحاب رسانه خراسان جنوبی با بیان اینکه از نظر زیر ساخت هیچ محدودیتی برای سرمایه گذار نداریم و مجوزها ظرف 48 ساعت فراهم می‌شود اظهار داشت: مرکز مبادلات تجاری محصولات تجاری منطقه ویژه اقتصادی این آمادگی را دارد که زرشک را به قیمت بازار از کشاورز خریداری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حوزه فرآوری محصولات استراتژیک پای ثابت هدف منطقه ویژه اقتصادی این است که به فرمول تجاری شده آن دست پیدا نکردیم افزود: در حال حاضر 890 نفر در قالب کارهای خدماتی و روز مزد و بیش از 5 هزار نفر هم به صورت غیر مستقیم در متطقه ویژه اقتصادی مشغول به کار هستند.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی گفت: از ابتدای تشکیل این مجموعه تا کنون  48 میلیارد تومان در سایت مرزی و 172 میلیارد تومان در سایت مرکزی و بیش از 679 میلیارد تومان توسط سرمایه گذاران خارجی و داخلی سرمایه گذاری انجام شده است.

صفدری زاده با تاکید بر اینکه با مدیریت خوب سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی و تلاش همکاران این مجموعه اقدامات بسیار خوبی برای توسعه اقتصادی و رشد سرمایه گذاری و اشتغال در استان خراسان جنوبی انجام شده است گفت: خراسان جنوبی استانی محروم است اما فرصت‌ها، پتانسیل‌ها و عواملی است که می‌تواند تلاش موثری در توسعه بیش از پیش خود و سرزمین  ایران داشته باشد و اینجا جزو معدود استان‌هایی است که دارای منطقه ویژه اقتصادی منفک است و مرز ماهیرود جزو مزیت‌های این منطقه است.

وی ادامه داد: با توجه به استقبال خوب سرمایه گذاران و تجار در فضای کسب و کار و شناخت خوبی که از منطقه ویژه اقتصادی استان دارند 14 واحد در سایت مرکزی و 20 واحد در سایت مرزی ایجاد شده است که ما راهی برای توسعه اقتصادی به جز با کمک بخش خصوصی نداریم و این بخش باید فعال شود.

صفدری زاده با بیان اینکه استان خراسان جنوبی  در چند وقت اخیر در حوزه واردات شاهد آمار کاهشی است افزود: در ترانزیت و تعداد ناوگان‌های  ورودی شاهد افزایش چشمگیری هستیم که به نتایج مثبت تری خواهیم رسید.

 منطقه ویژه اقتصادی بیشترین همراهی را با مرز داشته است 

وی با بیان اینکه در حوزه سایت مرزی به دلیل همسایه بودن با کشور افعانستان توانستیم شرایط تجارت را کنترل کنیم گفت: منطقه ویژه اقتصادی بیشترین همراهی را با مرز داشته است.

صفدری زاده با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی به عنوان موتور پر محرک توسعه اقتصادی نقش خود را ایفا می‌کند افزود: متناسب با شرایط اقتصادی منطقه ویژه سعی می‌کند بهترین دستاورد را  برای جامعه خود در خدمت توسعه صادرات کالاهای ایرانی به کشور افغانستان باشد و همچنین سعی کردیم میزبان سرمایه داران در عرصه فضای کسب و کار باشیم.

وی ادامه داد: تا امروز می‌توان گفت که متناسب با شرایط توانسته  پاسخ سرمایه داران را بدهیم و  با وجود منابع و زیر ساخت‌هایی که است اما با همت مدیران اجرایی سعی شده بیشترین خدمت در استان داشته باشیم.

 اهداف استان توسعه اقتصادی و  تجاری است 

وی با بیان اینکه اهداف استان توسعه اقتصادی و  تجاری است گفت: شعار امسال رهبری هم پشتیانی و مانع زدایی است و اصحاب رسانه می‌توانند در حوزه پشتیبانی نقش خوبی ایفا کنند آن گونه که اصحاب رسانه می‌تواند سیمای کلی از مزیت‌ها را به عنوانی برای عموم سرمایه گذاران به نمایش بگذارند و باعث امید افزایی نگاه خوب به استان  باشند.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با بیان اینکه در دولت  مردمی و انقلابی به نوعی راهی جز توسعه اقتصادی  و  با محوریت بخش  بخش حصوصی نداریم که باید این بخش  فعال شود که بخشی از کار  فعال سازی از  رسالت‌های رسانه ها است، گفت:  بخش خصوصی دارای تمکن مالی مدیریت می‌شود که  در خراسان جنوبی تا کنون سرمایه گذاری‌هایی که انجام شده است نتایج مادی معنوی را منجر شده و نگاه مردم به بخش کسب و کار است.

استاندار بوشهر: ظرفیت واحدهای تولیدی در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر افزایش یابد +تصاویر200 میلیارد تومان به منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر اختصاص یافتترخیص 1 میلیون دلار درب یخچال از یک منطقه ویژه اقتصادی در 3 ماه/ عمق ساخت داخل تقویت شود + جدول

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی در خراسان جنوبی با بیان اینکه درخراسان جنوبی با تجربه ای که وجود دارد  مزیت‌های  زیادی نسبت به دیگر نقاط  توسعه یافته کشور داریم گفت: اما  محرومیت‌ها توجیهی برای کم کاری ندارد و مدیریت هم با الگو از اینکه بخش خصوصی توانمند را باید پروراند باشد و باید موانع مسیر را برداریم و  اگر امروز می‌خواهیم به نقطه روشن تری برسیم بخش خصوصی  باید تحرک بیشتری داشته باشد.

 باید  شور کار اقتصادی رقم بخورد  

صفدری زاده با بیان اینکه باید  شور کار اقتصادی رقم بخورد ورسالت ما این است ارتباط خود را قوی کنیم، ادامه داد: با توجه به سیاست‌هایی که در راهبرد منطقه است این سیاست به نوعی درست بوده و تا کنون به هر نحو ممکن سرمایه گذار جذب کردیم و  امروز هم فارغ از تشکل‌های اقتصادی بودهو امید است بتوانیم خدمتگدار خوبی برای سرمایه  گذاران  باشیم.

وی گفت: وجود سایت مرزی  و هم مرز بودن با افعانستان  یکی از  مزیت‌های منطقه ویژه اقتصادی در خراسان جنوبی است که با وجود شرایط بی ثباتی که در چند وقت اخیر  در کشور افغانستان شاهد بودیم توانستیم شرایط را کنترل و تجارت را ادامه دهیم.

صفدری زاده با بیان اینکه تلاش کردیم صادرات کالاهای ایرانی به افعانستان دچار شک بزرگ نشود، بیان کرد:  با نگاه خوب که مسئولان گمرک استان داشتند تلاش کردیم مرز ماهیرود یک سر گردن بالاتر از مابقی معبرهای رسمی باشد و به خاطر موقعیت ماهیرود مورد اقبال تجار ایرانی و افغانی است  که در این راستا شاهد افزایش تجارت هستیم.

وی با بیان اینکه چشم انداز خوبی پیش روی ماست افزود: متناسب با حضور واحدهای سرمایه گذاری موظف به تامین زیر ساخت هستیم و منطقه ویژه خود سرمایه گذار نیست اما گروه سهامدار در برخی موارد سرمایه گذاری کرده است.

 رفع مشکل برق منطقه ویژه اقتصادی 

وی از رفع مشکل برق منطقه ویژه اقتصادی خبر داد و افزود: کمتر از 8 ماه آینده برای همیشه مشکل برق منطقه حل می‌شود و  و در حوزه  محصولات استراتژیک مرکز مبادلات تجاری محصولات داریم و چشم انداز ما فرآوری محصولات کشاورزی و معدنی است.

وی با بیان اینکه منطقه ویژه 137 نفر بیمه شده دارد، گفت: اشتغال واحدها در حال حاضر 890 نفر است و کل واحدهایی که در منطقه ایجاد شده اگر به بهره برداری برسد هزار و 762 نفر میزان اشتغال زایی مستقیم این منطقه می شود.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی در خراسان جنوبی از ساخت تولید خودروی برقی در بیرجند تا پایان سال نیز خبر داد.

انتهای پیام/254/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی صفدری زاده منطقه ویژه اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی خراسان جنوبی توسعه اقتصادی میلیارد تومان سرمایه گذاران سرمایه گذاری سایت مرزی بخش خصوصی مزیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۰۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است

استاندار خراسان‌جنوبی گفت: رفع مشکلات مردم به‌ویژه در مناطق روستایی، مرزی و محروم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی؛ جواد قناعت، امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در جلسه بررسی مشکلات مهموئی با بیان اینکه رفع مشکلات مردم به‌ویژه در مناطق روستایی، مرزی و محروم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است، اظهار کرد: مدیران دولت سیزدهم با همه توان در راستای رفع مشکلات مردم گام برمی‌دارند و در این زمینه از هیچ اقدامی فروگذار نخواهیم بود.

وی با اشاره به ویژگی هم‌افزایی و هم‌گرایی مدیران در استان خراسان‌جنوبی، افزود: رفع مشکلات و پاسخگویی به مطالبات مردم به طور ویژه در دستور کار مدیران استان قرار دارد.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه این جلسه پیرو مسائل مطرح شده در مراسم اعطای لوح سپاس ستاد عتبات عالیات به مردم روستای مهموئی برگزار شده است، اظهار داشت: کار مردم مهموئی و اخذ بالاترین میزان مشارکت در بازسازی اعتاب مقدسه که منجر به کسب عنوان روستای نمونه کشور و استان برای این منطقه شد، بسیار حائز اهمیت و قابل تقدیر است.

وی با تشکر از مردم روستای مهموئی، متذکر شد: رفع مشکلات این روستا کمترین کار ممکن در قبال این اقدام بزرگ و قابل توجه مردم در این منطقه است.

قناعت با ذکر این نکته که رفع برخی مشکلات، زمان‌بر است، گفت: با همراهی مدیران دستگاه‌های اجرایی، برای رفع مشکلات این روستا برنامه‌ریزی می‌شود.

وی گفت: در راستای فرهنگ‌سازی کمک به عتبات عالیات و ایجاد رقابت مثبت بین مناطق مختلف استان، در هر روستا یا شهری که در زمینه مشارکت در توسعه اعتاب مقدسه پیشتاز باشد، طی مراسم ویژه‌ای از مردم تقدیر و در کنار آن برای رفع مشکلاتشان برنامه‌ریزی می‌شود.

در این جلسه با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در خصوص راهکارهای رفع مشکلات روستای مهموئی همچون بهسازی راه، توسعه و بهینه‌سازی شبکه برق، روشنایی اطراف آرامستان و گلزار شهدا و زمین چمن بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش ایمنا، روستای مهموئی از توابع بخش مرکزی شهرستان بیرجند است که به جهت اخذ بالاترین میزان مشارکت در بازسازی اعتاب مقدسه به عنوان روستای نمونه کشور و استان معرفی شده است، سال گذشته به‌طور میانگین هر نفر از مردم این روستا با ۷۵۰ نفر جمعیت، مبلغ ۴۲۶ هزار و ۶۰۰ تومان به عتبات کمک کرده‌اند که در سطح استان و کشور یک رکورد است.

کد خبر 750791

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • تشریح دستاوردهای خراسان جنوبی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • سهم ناچیز خراسان جنوبی در حوزه صادرات سنگ قیمتی
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد