Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید بر ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به تولید و ساخت دارو‌های مورد نیاز بیماران خاص بر اساس اولویت‌های موجود، گفت: باید تمامی بیماران خاص به صورت متمرکز تحت پوشش بیمه‌ای قرار بگیرند.

خبرگزاری میزان - بنا به اعلام خانه ملت، محمدباقر قالیباف عصر امروز (دوشنبه، ۱۰ آبان) در نشست بررسی وضعیت بیماری‌های خاص گفت: برخی از اقدامات در میان سایر کار‌هایی که در کشور انجام می‌شود موردی هستند، اما این مباحث جنبه انسانی دارند و باید مسئولین به آن‌ها توجه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس قوه مقننه با تأکید بر اینکه در جلسات اعلام می‌شود که مسکن خانواده‌های دارای ۲ معلول تأمین شده، اما این گونه نیست ادامه داد: برخی مسائل خاص وجود دارد که باید به آن‌ها توجه ویژه داشته باشیم، باید در بودجه ۱۴۰۱ مسائل مطرح شده در نشست امروز به نتیجه مطلوب برسد و توسط کمیسیون‌های اجتماعی و بهداشت پیگیری‌های لازم انجام شود.

وی با بیان اینکه باید تمامی بیماران خاص به صورت متمرکز تحت پوشش بیمه‌ای قرار بگیرند، افزود: اگر سند بیماری‌های خاص اجرایی شود بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود.

قالیباف با اشاره به اینکه اگر احساس کنیم بیماران خاص فرزندان ما هستند، امورات آن‌ها را خارج از ضوابط پیگیری می‌کنیم تا از گرفتاری نجات یافته و درمان آن‌ها تحت پوشش بیمه قرار بگیرد، افزود: همان گونه که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کرد در بیمارستان‌های تأمین اجتماعی، بیماران خاص سرویس‌های رایگان دریافت می‌کنند، اما برخی خدمات تحت پوشش بیمه‌ای قرار ندارند که باید تحت پوشش قرار گیرد.

وی ادامه داد: در صورت تحت پوشش قرار گرفتن تمامی بیماری‌های خاص در قرارداد‌های منعقد شده با بیمارستان‌های دولتی باید خدمات ارائه شده تحت پوشش قرار بگیرد، زیرا برخی از بیماران امکان جابجایی ندارند و نیازمند خدمات توانبخشی نیز هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش تحت پوشش قرار گرفتن بیماری‌های نادر از ۲۰ مورد به ۴۵ مورد در جریان بررسی بودجه و برنامه هفتم توسعه توسط مجلس شورای اسلامی پیگیری می‌شود.

قالیباف با بیان اینکه اعداد و ارقام هزینه دارو‌های بیماری‌های خاص بسیار زیاد است، تصریح کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اولویت‌بندی بیماری‌های موجود بر اساس تعداد بیمار، زمان رسیدن به هدف و هزینه واردات، تولید دارو‌ها را در دستور کار قرار دهد.

بیشتر بخوانید: رئیس مجلس: اعتبارات حوزه مدیریت بحران در جای خود هزینه شود

در حال تکمیل...

برچسب ها: قالیباف بیماران خاص

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قالیباف بیماران خاص تحت پوشش بیمه ای قرار بیماری های خاص تحت پوشش قرار بیماران خاص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۱۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند

به گزارش خبرگزاری مهر، امین اسدی، مشاور رئیس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تا کنون ۴ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر فوت شده است، بنابراین انتظار می‌رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

وی گفت: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده است، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اسدی افزود: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دما ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلاء در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته، همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

اسدی در پایان عنوان کرد: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هر گونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

کد خبر 6097347

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • اعتبار ۹ همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۱۴۰۳
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند