Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-28@15:39:01 GMT

مصائب شیرین

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۶۲۲۹۲

مصائب شیرین

در ایران اما تولیدکننده‌های زیادی هستند که برای کودکان اسباب‌بازی تولید می‌کنند؛ اسباب‌بازی‌هایی که اتفاقا بسیاری از آنها خلاقانه، شکیل و با توجه به استانداردهای جهانی است.

تولیدکننده‌های داخلی اسباب‌بازی درست مانند بسیاری از تولیدکننده‌های دیگر با چالش‌هایی روبه‌رو هستند؛ چالش‌هایی که می‌تواند رابطه مستقیمی در تولید، عرضه کالا و رساندن یک اسباب‌بازی کاملا ایرانی به دست فرزندان ایرانی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هرچند که تولیدکننده‌های اسباب‌بازی با تامین مواد اولیه برای تولید مواجه هستند بااین‌وجود اما سعی دارند چرخ تولید اسباب‌بازی ایرانی را بچرخانند، اشتغالزایی کنند و برای فرزندان ایرانی اسباب‌بازی ایرانی باکیفیت تولید کنند.

یک روز در کارگاه

اینجا نه یک کارگاه خیاطی که یک کارگاه نجاری است؛ جایی در بخش غربی استان مرکزی در شهرستان دلیجان خیابان رازی یک در بزرگ آهنی باز می‌شود و کارگران را نشان می‌دهد که مشغول کارند. کسانی که پشت دستگاه‌ها نشسته‌اند و چوب می‌برند؛ البته نه برای ساختن میز و صندلی. قطعات ریزتر است و با دقت برش می‌خورد.

قطعات ریز برش‌خورده چوب‌ها برای مجسمه‌سازی هم نیست. اینجا اشکال ساده دایره، مربع، بیضی و اشکال متفاوت مانند سگ، ماهی و گربه کوچک و بزرگ با دستگاه‌ها برش می‌خورد و کنار هم چیده می‌شود. اینجا کارگاه نجاری ساخت اسباب‌بازی‌های چوبی است.

بوی خوش چوب می‌پیچد در فضا. بعد اما بوی دیگری می‌پیچید: بوی رنگ. بعد از این که شکل‌های مختلف برش خورد، تکه‌ها چیده می‌شود روی میزی تا رنگ بنشیند روی اشکال نامفهوم. قلم‌مو رنگ قرمز، آبی، زرد و نارنجی را می‌نشاند روی چوب تا هویت دهد به آنها. رنگ زرد یک ماهی، رنگ‌قهوه‌ای یک اسب و رنگ‌آبی یک سگ چوبی می‌سازد. بعد چوب‌های رنگ‌شده روی میز دیگری منتظر می‌مانند تا بسته‌بندی شوند. پدر و مادری آنها را بخرد و به کودکی هدیه دهد. اسباب‌بازی‌ها در آغوش کودکی جای بگیرند و شوق کودکی همراه با بازی و خلاقیت را شکوفا کنند.

تولد اسباب‌ بازی چوبی کوچک

تولد هر برندی یک داستان دارد. گاهی یک فکر بکر، گاهی یک نیاز و گاهی هم یک علاقه باعث تولد برند تجاری می‌شود. برای برند «چوبک» همه چیز از یک تولد شروع شد. از زمانی که مدیرعامل یا به قول خودشان بابای اسباب‌بازی‌های چوبی گزارش ما سه‌سال پیش طعم پدرشدن را چشید و خدا به او دختر کوچکی هدیه داد. دغدغه تهیه یک اسباب‌بازی ایرانی باکیفیت، خلاقانه و استاندارد باعث شد که آقای منیری که در دانشگاه رشته معماری خوانده بود به فکر تهیه یک اسباب‌بازی خوب مناسب دخترش‌بیفتد.

او در فروشگاه‌های اسباب‌بازی هر روز می‌گشت و به‌عنوان یک پدر دغدغه‌مند دنبال تهیه یک اسباب‌بازی خوب برای فرزندش بود. بعد اما زمانی که دید بازار انتظارات او را تامین نمی‌کند رفت دنبال ساخت آن. در ابتدا ساخت اسباب‌بازی دست‌ساز با پارچه و چوب گزینه‌های او بودند اما انتخاب منیری تهیه اسباب‌بازی با چوب شد. دغدغه بعدی همین جا خودش را نشان داد. آقای منیری می‌خواست که خورده‌های اسباب‌بازی چوبی به دستان دخترش نرود و دستان کوچکش را زخمی کند. مدیرعامل این برند به‌واسطه درس‌های دانشگاه طراحی را یاد گرفته بود اما از خواهرش هم که در دانشگاه رشته گرافیک خوانده بود کمک گرفت تا بهترین اسباب‌بازی را با چوب تولید کنند.

اولین اسباب‌بازی برای دختر کوچک خانواده با کمک پدر و عمه تولید شد و نتیجه اینقدر لذتبخش بود که جرقه تولید اسباب‌بازی برای همه فرزندان ایران در ذهن خواهر و برادر به وجود آمد و کسب‌وکار خانوادگی با یک نیاز و بعد خلاقیت خواهر و برادری شکل گرفت.

خانواده‌های خوشحال از بازی‌ های چوبی

درست است که ایده تولید یک اسباب‌بازی چوبی لذت‌بخش بود اما خواهر و برادر برای شروع کسب‌وکار با آزمون و خطا کار را شروع کردند و در ابتدا نمی‌دانستند که شروع کار قرار است به چه سمتی‌برود.

ماهی‌های کوچک رنگ‌آمیزی‌شده و سگ‌های چوبی ساخته شدند و عکس محصولات تولیدی در یک صفحه اختصاصی در فضای‌مجازی گذاشته شد. در کنارش هم آنها محصولات خود را در فروشگاه‌ها ارائه کردند و منتظر ماندند تا ببینند واکنش‌ها چطور‌است.

انگار دغدغه همه خانواده‌های دیگر هم بود و همین باعث شد بسیاری از پدر و مادرها که احساس نیاز کرده بودند به فکر خرید از محصولات آنها بیفتند. واکنش و علاقه والدین باعث شد که خواهر و برادر با انرژی بیشتری به کار ادامه دهند و اسباب‌بازی‌های خلاقانه‌ای تولید کنند. یک روز قلاب ماهیگیری ساختند، یک روز روروئک چوبی و روز دیگری هم اسب چوبی ساختند.

هر روز علاقه والدین بیشتر شد و بسیاری از خریداران پیام‌های تشکر خود را به‌همراه فرزندان خردسالشان که با اسباب‌بازی‌ها بازی می‌کردند، برایشان فرستادند. این روزها نه‌تنها بچه‌ها که حتی بزرگسالان هم از اسباب‌بازی‌های این خواهر و برادر می‌خرند و گاهی به عنوان دکوری از اسباب‌بازی‌ها استفاده می‌کنند.

مشکلات تولید

درست است ساخت یک اسباب‎بازی می‏تواند خیلی جذاب باشد. کار با چوب و رنگ لذت‎بخش است اما تولید اسباب‏بازی با مواد اولیه چوبی مشکلات خاص خودش را دارد. مشکلات از همان ابتدا شروع می‎شود از تهیه مواد اولیه برای تولید از تهیه چوب و رنگ مخصوص.

مواد اولیه برای تهیه یک اسباب‏بازی وارداتی است و اتفاقا مشکلات هم از همین جا به وجود می‎آید. از جایی که آن‎ها هر روز شاهد گران شدن مواد اولیه هستند و این موضوع بر قیمت تمام شده تاثیرگذار است. دغدغه افزایش قیمت البته باعث کاهش مشتری‎ها نشده است چراکه اسباب‏بازی‎های چوبی آن‏ها مدت زمان زیادی عمر می‏کند.

البته برای این که عمر اسباب‏ بازی‎ های‌شان را زیاد کنند خدمات پس از فروش دارند تا اگر اسباب‏ بازی‎‌‌ها به هر دلیلی شکست آن‎ها را تعمیر کنند تا نگرانی والدین از هزینه‎ای که برای خرید اسباب‏بازی دارند کم‌شود و البته بچه‎ها بعد از بزرگ شدن هم همچنان صاحب اسباب‏بازی خود باشند و شاید روزی آن را به فرزندشان هدیه دهند.

لیلا شوقی - روزنامه نگار / ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اسباب بازی ضمیمه چاردیواری اسباب بازی اسباب بازی ها خواهر و برادر مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۲۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصائب شیراز پس از باران / تصاویر

به گزارش صدای ایران از ایرنا، آبگرفتگی معابر شیراز و تبدیل زیرگذر‌های این شهر به استخر در پی بارندگی قصه پرتکراری است که گویا نمی‌توان علاجی برای آن متصور شد.

پس از هر بارانی در شیراز این سوال تکراری در بین شهروندان و فعالین شهری ایجاد می‌شود که چه زمانی این مشکل سریالی و پرتکرار پایان خواهد یافت.

پس از هر بارندگی مسوولان شهری و استانی حل این معضل را وعده می‌دهند، اما تاکنون که این نوید‌ها عملی نشده و کماکان شیرازی‌ها به جای لذت پس از هر باران هراس آبگرفتگی و رفتن زندگیشان زیر آب را در دل دارند.

بسیاری از محلات و معابر شیراز در پی باران عصر چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ دچار آبگرفتگی شد و این درحالی بود که مدیران شهری همواره از آمادگی کامل این شهر دم میزدند اما...




این بارندگی علی رغم هشدار‌های پیاپی روز‌های اخیر موجب آبگرفتگی در بسیاری از معابر و حتی واحد‌های تجاری و مسکونی این کلانشهر شد.

آبشار‌های روان در مجتمع‌های تجاری شیراز

براساس مشاهدات میدانی خبرنگار ایرنا بسیاری از محلات و معابر شهری شیراز، مجتمع‌های تجاری و منازل مسکونی خصوصا در مرکز این کلانشهر دچار آبگرفتگی شد.

آبگرفتگی عصر پنجم اردیبهشت نه تنها در مرکز کلانشهر شیراز بلکه در اغلب مناطق این شهر به وقوع پیوست و مشکلات زیادی برای مردم به بار آورد.

به جز منازل مسکونی صاحبین کسب و کار‌ها و اصناف شیرازی نیز در این بارندگی دچار مشکل شدند به نحوی که تصاویر روان شدن آب به محیط‌های تجاری و تاریخی شامل پاساژ شهر، بازار زرگرها، بازار‌های تاریخی شیراز مانند روح الله و وکیل در فضای مجازی بین کاربران دست به دست میچرخد.


سابقه قصه‌های بهاری سیلاب در شیراز

سابقه آبگرفتگی و حتی جاری شدن سیلاب در پی باران‌های بهاری قصه پرتکراری است که در تلخ‌ترین آن پنجم و ششم فروردین ماه سال ۱۳۹۸ و حدود پنج سال قبل ده‌ها نفر از هموطنان و میهمانان نوروزی را کشت و صد‌ها نفر مجروح و هزاران خانه ویران شده به جا گذاشت.

شیراز پرترددترین شهر گردشگری ایران و مقصد بسیاری از توریست‌های خارجی در نوروز ۹۸ و در پی بارندگی بهاری نسبتا شدید طی ۱۷ دقیقه و جاری شدن روان آب به یکباره به قتلگاه ۲۱ نفر از هم وطنان در دروازه قرآن تبدیل شد و روز بعد نیز در پی تکرار بارشها، سیلاب خانه هزاران نفر در محله سعدی را با خود برد.



این محله در ششمین روز از سال نو و فروردین ۹۸ دچار سیلی بنیان کن شد که زندگی، خانه و کاشانه بسیاری از اهالی این منطقه را با خود برد و بسیاری از مردم شهرک سعدی را ماه‌ها با مشکلات جدی مواجه کرد.

آبگرفتگی‌های پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳ در شیراز از معابر شهری نیز فراتر رفته و وارد منازل و مغازه‌های بسیاری از اهالی شده و مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است.

بارندگی‌های چهارشنبه گذشته در شیراز بعضی خودرو‌ها خصوصا در خیابان‌های اطراف رودخانه خشک را محاصره و در سیلاب گرفتار کرد.

عصر چهارشنبه و هزاران شهروند شیرازی در آب مانده

رییس سازمان آتش نشانی شیراز در گفتگو با ایرنا با بیان اینکه آتش‌نشانان این شهر ۱۲۹ عملیات در بارندگی عصر پنجم اردیبهشت انجام دادند گفت: هزار و ۱۴۰ تماس با مرکز ۱۲۵ برقرار شد.

هادی عیدی پور با اشاره به تلاش‌ها و فعالیت‌های آتش نشانان در عصر روز بارانی برای امداد رسانی به شهروندان شیرازی افزود: عصر چهارشنبه گذشته بارش‌های شدید و کم سابقه در شیراز به وقوع پیوست.

وی ادامه داد: آتش‌نشانان شیراز چهارشنبه گذشته ۱۲۹ عملیات مربوط به بارندگی در مناطق مختلف شهر انجام دادند.

به گفته رئیس سازمان آتش‌نشانی شیراز ۲۳ واحدعملیاتی برای بازدید ایمنی دوره‌ای از محدوده رودخانه خشک و سایر نقاط شهر شیراز در محل‌های مورد نظر مستقر بودند.

وی همچنین اعلام کرد: ۲۴ ایستگاه عملیاتی در پی فعالیت سامانه اخیر سازمان آتش نشانی در آماده باش کامل بودند.

پس از باران شیراز

مسعود حقیقت، مدیرکل هواشناسی استان فارس در گفتگو با ایرنا میزان بارندگی سامانه اخیر در سطح شیراز را ۲۲ و ۲ دهم میلیمتر اعلام کرد.

معاونت محیط زیست خدمات شهری شهرداری شیراز در این باره به ایرنا گفت: شدت و میزان زیاد بارندگی عصر چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مدت زمان اندک سبب آبگرفتگی در چند نقطه شهر شیراز شد.

روح الله خوشبخت افرود: با حضور بخش‌های مختلف مدیریت شهری شاهد رفع آبگرفتگی در اکثر نقاط و بازگشت روال عادی به سطح شهر هستیم.


وی با اشاره به آبگرفتگی زیرگذر سرداران عنوان کرد: به رغم شدت آبگرفتگی تلاش‌های بی وقفه نیرو‌های خدمات شهری تا ساعت ۲۳ چهارشنبه شب پنجم اردیبهشت زمینه تخلیه آب و پس از آن پاکسازی یک ساعته این‌زیرگذر را فراهم کرد.

پیگیری ترک فعل

دادستان مرکز استان فارس پیشتر در این باره گفت: با هدف حفظ و صیانت از حقوق عامه و پیشگیری از وقوع حوادثی همانند سیل سال ۱۳۹۸ شیراز پروژه کنترل سیلاب آب‌های سطحی شیراز و طرح کنترل آب‌های سطحی مسیل شهرک سعدی کلید خورد که اجرای هرچه سریعتر و پیگیری این طرح در راستای پیشگیری از حوادث احتمالی در فصل بارندگی ضروری است.

سید مصطفی بحرینی در خصوص حفظ حقوق عامه و اقدامات صورت گرفته از سوی دادستانی مرکز استان و سایر دادستان‌های حوزه‌های قضایی استان اظهار کرد: حفظ و حراست از اراضی ملی و منابع طبیعی و کوتاه کردن دست متجاوزین به عرصه‌های ملی، پیشگیری از وقوع حوادث احتمالی، اقدامات زیربنایی، مطالبه گری از دستگاه‌های مختلف و برخورد قانونی و قاطع با مدیران و مسئولانی که با ترک فعل خود زمینه ضرر و زیان به جامعه و بیت‌المال را فراهم کرده با جدیت دنبال می‌شود.

وی تصریح کرد: یکی از وظایف مهم دادستان‌ها در موضوع حقوق عامه، اجرای دقیق مفاد دستورالعمل نظارت و پیگیری حقوق عامه است که در صورت عدم اجرا یا نقض حقوق عامه یا قریب‌الوقوع بودن نقض آن نسبت به تذکر یا اخطار به دستگاه اجرایی و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه و صدور دستور توقف اقدامات و نهایتاً تعقیب کیفری متهمان خواهد پرداخت.

پیش از این نیز در این خصوص نشست‌های مختلفی از سوی کارگروه حفظ و صیانت از حقوق عامه با مدیریت بحرینی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس و با حضور برخی از معاونین وی و دستگاه‌های مجری و متولی امر مربوط به جزیره مصنوعی نهر اعظم واقع در بلوار شهیدچمران شیراز و مدیریت و ساماندهی فاضلاب شیراز در رودخانه چنار راهدار و ... برگزار شد و از سوی دادستان مرکز استان فارس نیز تذکرات قانونی لازم نسبت به ترک فعل از سوی مدیران دستگاه‌ها و نهاد‌های متولی امر داده شده، اما ساماندهی جامع روان آب‌ها و دفع آب‌های سطحی کلانشهر شیراز باتوجه به گسترش این شهر اکنون یکی از مهمترین نیاز‌ها و ضرورت‌های مدیریت شهری است.

دیگر خبرها

  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • معرفی 5 مدل پالت پرفروش و محبوب حتما بخوانید!
  • صعود شیرین یک پرسپولیسی دور از پرسپولیس
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم
  • مصائب شیراز پس از باران (+ عکس)
  • مصائب شیراز پس از باران / تصاویر
  • مصائب شیراز پس از باران