Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حاتمی گفت: طی 6 ماهه اول امسال، 4 هزار و 500 پرونده در سازمان نظام روانشناسی تشکیل دادیم و این افرادی هستند که هیچ تحصیلات روانشناسی و مشاوره ندارند اما در فضای مجازی خدمات مشاوره به مردم می‌دهند.

محمد حاتمی، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا، درباره فعالیت‌ روانشناسان زرد در فضای مجازی گفت: سازمان نظام روانشناسی به فعالیت روانشناسانی که مجوز ندارند و در فضای مجازی اقدام به ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مردم می‌کنند پیش از این ورود کرده بود؛ چراکه این مسئله آسیب‌های جبران ناپذیری را برای خانواده‌ها دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بعد از شیوع کرونا، به دلیل اینکه تمام ابعاد زندگی مردم تحت تاثیر قرار دارد و مردم بیشتر از طریق فضای مجازی به رفع نیازهایشان پرداختند که یکی از این نیازها مسئله سلامت روان، خانواده و ... بود و روانشناس نماها یعنی کسانی که تحصیلات در رشته روانشناسی ندارند اما خودشان را روانشناس معرفی می‌کنند، فعالیت‌شان زیاد شد و از کنترل ما خارج شدند.

حاتمی با اشاره به اینکه گاهی این روانشناس‌نماها با ارائه مدارک جعلی به دستگاه‌های مختلف مثل بهزیستی نیز مجوز دریافت کردند، ادامه داد: طی 6 ماهه اول امسال، 4 هزار و 500 پرونده در سازمان نظام روانشناسی تشکیل دادیم و این افرادی هستند که هیچ تحصیلات روانشناسی و مشاوره ندارند اما در فضای مجازی خدمات مشاوره به مردم می‌دهند همچنین از این تعداد، 400 نفر حتی دو واحد درس روانشناسی هم نخوانده‌اند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی اضافه کرد: اقدامات مختلفی برای برخورد با روانشناس‌نماها در این زمینه در دستور کار قرار دادیم و در وهله اول این افراد را به زودی به مردم معرفی خواهیم کرد تا مردم آگاه شوند و به این افراد مراجعه نکنند در وهله دوم نیز از طریق نهادهای نظارتی مثل صدا و سیما آگاهی‌های لازم را به مردم خواهیم داد.

او درباره رفتارهای خارج از عرف مشاوران در اتاق‌های مشاوره، افزود: وظیفه سازمان نظام روانشناسی همین است که اگر شکایت‌هایی از سوی مردم درباره رفتارهای خارج از عرف در اتاق مشاوره گزارش شود ورود پیدا کند قطعا اگر چنین مسئله را ببینیم برخوردهای شدیدی می‌کنیم اما متاسفانه بسیاری از شکایت‌ها در این خصوص صورت می‌گیرد مربوط به روانشناس‌نماهاست.

حاتمی ادامه داد: اگر مردم شکایتی درخصوص دریافت هزینه بیش از نرخ مصوب، رفتار خارج از عرف و ... را مشاهده کردند گزارش دهند برخورد لازم را می‌کنیم و اگر از جانب روانشناس‌نماها باشد که به مراجع قضایی منتقل می‌کنیم.

رئیس سازمان نظام روانشناسی درباره تعرفه‌های روانشناسی، گفت: تعرفه‌های خدمات روانشناسی برای سال 1400 در هیات دولت به تصویب رسید و در سایت سازمان نظام روانشناسی قرار دادیم و تمام مراکز خدمات مشاوره و روانشناسی باید براساس همین تعرفه هزینه را دریافت کنند.

او افزود: تعرفه خدمات روانشناسی برای 45 دقیقه مشاوره در مقطع کارشناسی ارشد 140 هزار تومان و برای مقطع دکتری 187 هزار تومان است.

انتهای پیام/ 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روانشناسی فضای مجازی سلامت خانواده بهزیستی صدا و سیما دولت مقطع کارشناسی فضای مجازی روانشناس نما نظام روانشناسی تعرفه روانشناسی سازمان نظام روانشناسی روانشناس نماها فضای مجازی خدمات مشاوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۲۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است

فرمانده انتظامی استان اصفهان مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در کلانتری‌ها طی سال گذشته را حاصل تلاش متعهدانه و دلسوزانه ۹۰ روانشناس شاغل در مجموعه این فرماندهی اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حمید علینقیان پور ضمن تبریک روز جهانی روانشناس و مشاور به جامعه روانشناسان و مشاوران کشور اظهار کرد: در عصر پرتلاطم حاضر که انسان‌ها هر روز با مشکلات و چالش‌های مختلفی دست و پنجه نرم می‌کنند، موضوع سلامت روح و روان از اهمیت بیسیار زیادی برخوردار است.

وی افزود: امروز همگان دریافتند جامعه‌ای که از نظر روحی و روانی دچار آسیب باشد نمی‌تواند پیشرفت کند و به اهداف عالیه‌ای که برای خود در نظر گرفته دست یابد و بر همین اساس نقش روانشناسان و مشاوران بسیار حائز اهمیت و وجود این افراد برای هر جامعه‌ای لازم و ضروری است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان از روانشناس و مشاور به عنوان سنگ صبور، محرم اسرار مردم و مرهم دل‌های رنجور یاد و تصریح کرد: با توجه به نقش مفید و مؤثری که روانشناسان و مشاوران در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و کمک به بزه آسیب دیدگان جامعه دارند، استخدام و بهره‌گیری از این افراد در دستور کار پلیس قرار گرفت و امروز که بیش از دو دهه از فعالیت این افراد می‌گذرد، منشأ اثرات خیر برای مجموعه سازمان انتظامی کشور و عموم مردم بودند.

سردار علینقیان پور گفت: هم اکنون ۹۰ روانشناس و مشاور و مددکار اجتماعی در مجموعه فرماندهی انتظامی استان اصفهان مشغول فعالیت هستند که بیشتر آنها تحصیلات عالیه دارند و به گره گشودن از مشکلات مردم و تأمین آرامش روانی جامعه تلاش می‌کنند.

وی اظهار داشت: در سال گذشته ۸۶ هزار و ۲۰۷ نفر به مرکز مشاوره آرامش و واحدهای مشاوره و مددکاری مستقر در کلانتری‌های استان مراجعه کردند که بالغ بر ۷۰ درصد از پرونده‌های ارجاعی به آنان منجر به صلح و سازش و از ورود این پرونده‌ها به دستگاه قضائی جلوگیری شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان برگزاری ۳۳۰۸ جلسه در قالب طرح مشاوره فعال، برگزاری ۲۴ جلسه مشاوره گروهی، تألیف یک جلد کتاب در حوزه روانشناسی خانواده و هزار و ۷۲۴ مورد تعامل و همکاری با سایر نهادها و سازمان‌های دولتی و غیر دولتی در جهت ارائه خدمت رسانی بهتر به مردم را از جمله مهمترین اقدامات مرکز مشاوره آرامش این فرماندهی در سال گذشته برشمرد و ادامه داد: از ۱۱۰ کلانتری در سطح استان، ۷۹ کلانتری دارای واحد مشاوره و مددکاری هستند و حداقل یک روانشناس در آنجا به مراجعان خدمت رسانی می‌کند و تقویت و تجهیز کلانتری‌های بدون واحد مشاوره و مددکاری به این واحد و استفاده از کارشناسان مشاوره در دست اقدام است.

سردار علینقیان پور با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات روانشناسان و مشاوران که سلامت و آرامش روحی و روانی را به مردم هدیه می‌دهند، گفت: بی‌شک این افراد نقش بزرگی در امنیت روانی جامعه دارند و پلیس همواره این تلاش را ارج می‌نهد و به عنوان حافظ امنیت جامعه از دانش و تخصص آنان برای آرامش و آسایش هرچه بیشتر جامعه بهره می‌برد.

کد خبر 749112

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • لزوم همراهی علم و عمل در رشته‌های روانشناسی و مشاوره