Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از فارس، به نوشته وبگاه «ترکیش مینت» یک مقام وزارت دفاع ترکیه در نشست خبری گفت: «هیچ تغییری در نگرش ما در مورد اس-۴۰۰ ایجاد نشده است. آن‌ها در صورت لزوم مستقر خواهند شد.» 

بر اساس این گزارش، علی‌رغم هشدارهای ایالات متحده و دیگر متحدان ناتو، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه سال ۲۰۱۷ قراردادی به ارزش ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد دلار با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه برای سامانه موشکی اس-۴۰۰ منعقد کرد. 

ترکیه تحویل اولین سری اس-۴۰۰ را جولای ۲۰۱۹ با وجود هشدارهای واشنگتن و تهدید تحریم‌های آمریکا آغاز کرد. در پاسخ، واشنگتن، ترکیه را از برنامه ساخت قطعات جنگنده «اف-۳۵» که آنکارا سازنده و خریدار آن بود، حذف کرد. ترکیه از زمان خرید این سامانه موشکی، از آن استفاده نکرده است. به گفته متحدان غربی ترکیه، اس-۴۰۰ یک سامانه موشکی زمین به هوای متحرک است که می‌تواند برای ناتو و همچنین برای جنگنده گرانقیمت آمریکا خطرآفرین باشد. 

واشنگتن در ماه دسامبر تحریم‌هایی را علیه آژانس تدارکات نظامی ترکیه به دلیل خرید این سیستم تحت قانون مقابله با دشمنان آمریکا از طریق تحریم‌های کاتسا اعمال کرد که جریمه‌هایی را برای معاملاتی که برای منافع ایالات متحده مضر تلقی می‌شوند تعیین می‌کند. 

«اسماعیل دمیر» ریاست صنایع دفاعی ترکیه (SSB)، رئیس آن و سه مقام دیگر هدف تحریم‌ها قرار گرفتند، تحریم‌هایی که شامل ممنوعیت کلیه مجوزها و مجوزهای صادراتی ایالات متحده همچنین مسدود کردن دارایی‌ها و محدودیت ویزا برای دمیر و سایرین است. 

«مولود چاوش‌اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه پنجشنبه گذشته گفت، در صورتی که آمریکایی‌ها جنگنده‌های اف-۳۵ که آنکارا سفارش داده تحویل ندهند، ممکن است کشورش به خرید جنگنده‌های پیشرفته روسیه روی آورد. 

چاوش‌اوغلو در مصاحبه با «سی‌اِن‌اِن ترک» گفت: «اگر ایالات متحده نخواهد مسئله اف‌-۳۵ را حل کند یا کنگره بخواهد مانع‌تراشی کند، ترکیه گزینه‌های دیگر از جمله خرید سوخو-۳۵ یا سوخو-۵۷ را در نظر خواهد گرفت.» 

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه روز دوشنبه در گفت‌و گو با خبرنگاران اظهار داشت، با بیان اینکه واشنگتن آماده همکاری با آنکارا است، گفت ترکیه و آمریکا مذاکرات مثبتی در مورد موضوعات مهم دوجانبه از جمله جنگنده «اف-۱۶» و مبارزه با گروه‌های مسلح در شمال سوریه از جمله شبه‌نظامیان کُرد داشتند. 

اردوغان توضیح داد: «بایدن گفت که در مورد موضوع اف-۱۶ هر کاری که از دستش بر بیاید انجام خواهد داد. وزرای دفاع و امور خارجه ما در این مورد بحث خواهند کرد، اما ممکن است به سرعت در مورد این موضوع حساس که مربوط به روابط دوجانبه است، نتیجه نگیریم، زیرا راه رسیدن به آن از مجالس نمایندگان و سنا می‌گذرد.» 

وی با بیان اینکه واشنگتن در ازای دریافت این مبلغ، بسته نظامی شامل جنگنده‌های اف-۱۶ و کیت‌های نوسازی را به آنکارا پیشنهاد کرده، اظهار داشت: «همچنین کارهای مشترک، سازوکار دوجانبه به سرعت بین وزرا، مقامات و طرفین ما در زمینه‌های تجاری، منطقه‌ای، امنیتی و دفاعی آغاز خواهد شد».

کد خبر 635376 برچسب‌ها ترکیه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۲۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایتالیا: نیرو‌های ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد

پس از آنکه امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در اوایل این هفته تکرار کرد ممکن است زمانی فرا برسد که نیرو‌های فرانسوی و غربی به اوکراین اعزام شوند، وزیر دفاع ایتالیا گفت: نیرو‌های ایتالیایی هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد.

به گزارش ایسنا، گیدو کروستو، وزیر دفاع ایتالیا اعلام کرد: «در این میان، غرب باید از اظهارات جالب توجه برای ایجاد تاثیر خوب، مانند اعزام ناتو به اوکراین اجتناب کند.»

وی همچنین اظهار کرد تقسیم جلسات به ۲ یا سه (کشور)، در حالی که ما ۲۷ کشور در اتحادیه اروپا هستیم، اشتباه است. منظور کروستو نشست موسوم به مثلث «وایمار» بود که رهبران فرانسه، آلمان و لهستان را گرد هم می‌آورد.

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه که در اواخر فوریه احتمال اعزام نیرو‌های غربی به اوکراین را مطرح کرده بود، با ذکر ۲ شرط عنوان کرد: در صورتی که مسکو از خطوط مقدم عبور کند و کی‌یف آن را درخواست کند، می‌توانیم این مساله (اعزام نیرو به اوکراین) را مطرح کنیم. وی مدعی شده بود که اکثر کشور‌های اروپایی با طرحش موافقند.

دیگر خبرها

  • روسیه بلافاصله پس از شکست اوکراین، بیخ گوش ما موشک مستقر می‌کند
  • سوخو 35 های ایران کجا مستقر می‌شود؟
  • واشنگتن، جنگنده‌ها و پهپادهایش را به قطر منتقل کرد
  • ناو موشکی سپاه؛ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد
  • ایتالیا: نیرو‌های ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد
  • ناو موشکی سپاه را بیشتر بشناسید/ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • ترکیه به توقف تجارت با اسرائیل تا زمان آتش بس دائمی غزه ادامه می‌دهد
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • نظامیان آمریکا و روسیه در نیجر در پایگاهی واحد مستقر هستند