Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  عبدالله یوسفی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت : تجهیز زمین‌های کشاورزی به سیستم‌های آبیاری نوین از راهبرد‌های وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت منابع آبی، افزایش بهره وری در تولید و حمایت از کشاورزان است.

بیشتر بخوانید 

تولید سه هزار و ۵۰۰ تن شلتوک از شالیزار‌های شیرین دره و محمد آباد

او گفت: در خراسان شمالی از سطح ۵۰ هزار هکتار سطح اولیه شناسایی شده از زمین‌های کشاورزی مستعد به تجهیز سیستم‌های آبیاری نوین، تاکنون حدود ۳۸ هزار هکتار از این زمین‌ها به سیستم‌های آبیاری نوین تجهیز شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود : سقف کمک بلاعوض دولت برای اجرای این طرح در زمین‌های کشاورزی افزایش یافته است، و در همین راستا، در خراسان شمالی نیز تقاضا برای افزایش سطح تحت پوشش برای اجرای این طرح رو به افزایش است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی بیان کرد: برای اجرای سیستم آبیاری قطره‌ای ۴۰ میلیون تومان در هکتار، برای اجرای سیستم آبیاری کم فشار ۱۵ میلیون تومان در هکتار و برای اجرای سیستم آبیاری بارانی نیز ۳۰ میلیون تومان در هکتار کمک بلاعوض به بهره برداران اعطا می‌شود.

یوسفی توصیه کرد: بهره برداران در زمینه اجرای طرح‌های آبیاری نوین در زمین‌های کشاورزی که از یک منبع آبی استفاده می‌کنند، به صورت گروهی متقاضی اجرای این طرح در زمین‌های کشاورزی خود باشند تا هزینه‌های سرشکن شوند.

انتهای پیام/ه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیستم نوین آبیاری جهاد کشاورزی خراسان شمالی زمین های کشاورزی آبیاری نوین خراسان شمالی برای اجرای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۳۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلسله قطب تولید کلزای لرستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛ شهرستان سلسله از میزان سه هزار و ۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت کلزای لرستان با یک هزار و ۴۰۰ هکتار سطح زیر کشت مقام اول این محصول استراتژیک را دارد و به عنوان قطب محصول کلزای استان معرفی شده است. 
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت:کاشت محصولات استراتژیک همچون کلزا ضرورت امروز جامعه است و  تنها راه بالا رفتن بهره وری در مزارع و افزایش راندمان و توجیه محصولات کشاورزی برای کشاورزان در تحقیق و آموزش است.
 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان هم با اشاره به شعار امسال گفت:تناوب کشت یکی از راه‌های افزایش تولید است که هم در جهت کاهش آفات بیماریها، کاهش مصرف سم، غنی سازی تولید زمین و افزایش تولید نقش مهمی دارد.
 شرفی فرماندار سلسله با بیان اینکه نسبت به سال گذشته تولید کلزا ۹۳ درصد در این شهرستان رشد داشته است ، افزود:بیش از ۷۰۰ هکتار کلزا سال گذشته کاشته شد و امسال بیش از یک هزار و ۴۰۰ هکتار درشهرستتن سلسله کاشته شده است 
منصوری مدیر جهاد کشاورزی سلسله هم توجه کشاورزان به توصیه‌های کارشناسان را موجب بالا بردن راندمان تولید است، افزود: عملکرد در این شهرستان بالای ۶ تن در هکتار ثبت شده است.

پیش بینی می‌شود امسال در مزارع شهرستان سلسله چهار هزار تن دانه روغنی کلزا تولید شود

دیگر خبرها

  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • ۸۰ درصد آبیاری مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوارتیپ است
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری