Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه گروه آموزش ایرنا از پایگاه خبری ساینس، پاندمی کووید ۱۹ باعث شده‌ است افراد بیش از گذشته نیاز به درمان علائم افسردگی داشته باشند. از طرفی گزینه‌ها محدود شده است؛‌ چراکه تمایل افراد برای مراجعه به روانشناس و شرکت در کارگاه‌های گروهی کاهش یافته است. یکی از گروه‌هایی که بیش از پیش نیازمند روش‌های درمانی افسردگی هستند، زنان پس از زایمان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعات جدید نشان می‌دهد فعالیت بدنی می‌تواند یک راهکار کلیدی برای این افراد باشد.

بر اساس مطالعات محققان دانشگاه انتاریو، پیاده‌روی سریع روزانه به مدت حداقل ۱۵ دقیقه می‌تواند علائم افسردگی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. افسردگی پس از زایمان اختلالی تقریبا شایع است که با نوسانات شدید خلق و خو، خستگی و احساس ناامیدی همراه است. مطالعات جدید نشان می‌دهد افسردگی پس از زایمان در دوران پاندمی به میزان ۳۰ درصد افزایش یافته است. افسردگی پس از زایمان می‌تواند اثرات منفی بر سلامت مادر و نوزاد داشته باشد.

پیاده روی یک روش ساده و قابل دسترس برای همه است. برخی از خواص دیگر پیاده روی عبارتند از:


پیاده‌روی کلید طول عمر مبتلایان به بیماری‌های کبد
محققان دانشکده پزشکی هاروارد و بیمارستان عمومی ماساچوست با بررسی عادت‌های ورزشی بیش از ۱۱۷ هزار نفر به مدت ۲۶ سال دریافتند پیاده روی و تمرین‌های قدرتی در کاهش آمار مرگ و میر بیماری‌های کبد به ویژه سیروز موثر است.

پیاده‌روی سریع نیاز به جراحی تعویض زانو را کاهش می‌دهد
مطالعات محققان دانشگاه دلاور در آمریکا نشان می‌دهد پنج دقیقه پیاده روی سریع افراد مبتلا به آرتروز زانو در روز،‌ نیاز به جراحی تعویض زانو را تا ۱۶ درصد کاهش می‌دهد. اکثر افراد مبتلا به آرتروز زانو بر این باورند که پیاده روی باعث تشدید جراحت های زانو و آسیب به زانو می شود؛ در حالی که مطالعات جدید انجام شده روی هزار و ۸۰۰ سالمند مبتلا به آرتروز زانو نشان می‌دهد چند دقیقه پیاده روی سریع با کفش استاندارد و روی سطح صاف، بسیار مفید است و نیاز به جراحی تعویض زانو را کاهش می‌دهد.

منظور از پیاده روی معمولی رو به سریع، حدود ۱۰۰ گام در دقیقه است که باعث افزایش ضربان قلب می‌شود. پنج دقیقه پیاده روی سریع باید با پیاده روی معمولی ترکیب شود و نیازی نیست تمام مدت زمان تمرین به پیاده روی سریع اختصاص یابد.

نکاتی که باید حین پیاده روی رعایت شود، استفاده از کفش استاندارد و ارگونومیک است و در صورت احساس درد در زانو باید با پزشک مشورت شود.

پیاده‌روی در فضای سبز افکار منفی را دور می‌کند
مطالعات محققان دانشگاه استنفورد نشان می‌دهد که پیاده روی در طبیعت و فضای سبز، افکار منفی را دور می کند و سبب خوش بینی می‌شود. کاهش وزن، فشار خون و قند خون از دیگر مزایای پیاده‌روی است.

نتایج این مطالعه در نشریه Women's Health منتشر شده است.  

برچسب‌ها کرونا سلامت زنان قند خون زایمان افسردگی دیابت برگزیدگان علم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا سلامت زنان قند خون کرونا سلامت زنان قند خون زایمان افسردگی دیابت برگزیدگان علم افسردگی پس از زایمان پیاده روی سریع نشان می دهد کاهش می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۳۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زایمان سزارین در گیلان همچنان پیشتاز است

دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان امروز (یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه) در نشست قرارگاه دانشگاهی جوانی جمعیت و حمایت از خانواده به سیر نزولی جمعیت استان و کند شدن شیب آن اشاره کرد و گفت: کاهش جمعیت و بحرانی شدن آن در آینده نه چندان دور همچنان در صدر اولویت است و باید با رویکرد بلند مدت به این بحران نگاه شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به تلاش بیش از ۱۰ ساله پیرامون کاهش زایمان به صورت سزارین افزود: علیرغم همه تلاش‌های صورت گرفته و اقدامات ترویجی پیش از زایمان، همچنان بالغ بر ۷۰ درصد زایمان‌ها در استان به صورت عمل سزارین انجام می‌شود که سهم بخش خصوصی در این حوزه بیشتر است.

دکتر آشوبی با بیان به اینکه سزارین نخست زا در گیلان یک تا ۳ درصد طی سال‌های اخیر افزایش داشته است، تصریح کرد: ترویج و در پیش گرفتن زایمان طبیعی بدون درد در این استان ضروری است و لازم است متخصصان زنان و زایمان و همچنین بیهوشی در این زمینه همکاری مجدانه و مجاهدانه داشته باشند.

او همچنین از اجرای موفق طرح نفس در گیلان خبر داد و گفت: کنترل سقط جنین و مداخله در مهار بی ضابطه آن، کاری بزرگ بود که همه دغدغه‌مندان و آینده نگران حوزه جمعیتی در آن به ویژه بسیج جامعه پزشکی مشارکت فعالانه و قابل تحسین دارند.

در نشست قرارگاه دانشگاهی جوانی جمعیت و حمایت از خانواده گیلان پیرامون اقدامات و برنامه‌های پیشنهادی و اختصاصی هفته ملی جمعیت در استان گیلان گفتگو و بر ضرورت اهتمام هر چه باشکوه‌تر برگزارشدن برنامه‌های هفته جمعیت در سطح استان تأکید شد.

همچنین آخرین وضعیت استان گیلان در حوزه زایمان طبیعی و سزارین و اقدامات صورت گرفته در جهت افزایش ترویج به زایمان طبیعی و کاهش سزارین نیز گفتگو و الزامات قانونی و هدف‌گذاری استان در این شاخص مورد ارزیابی قرار گرفت.

کنترل سقط جنین و تلاش همه جانبه در جهت اجرای طرح نفس بسیج جامعه پزشکی و توفیقاتی که اجرای این طرح در استان گیلان داشته، از دیگر محور‌هایی بود که امروز در نشست قرارگاهی جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مورد طرح و بررسی قرار گرفت.

در این نشست اعضای قرارگاه دانشگاهی جوانی جمعیت و حمایت از خانواده نیز هر کدام به بیان توانمندی‌ها و چالش‌های حوزه خود و همچنین راهکار‌هایی جهت برون رفت از معضل جمعیتی اشاره کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • این میوه از افسردگی جلوگیری می‌کند
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو
  • چاره‌ای جز احداث تقاطع سپاه نداریم
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • زایمان سزارین در گیلان همچنان پیشتاز است
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی
  • با رانندگان پر خطر و ماجراجو برخورد شود/ کنارگذرها به شهر دوم تبدیل شده است
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم