Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-04@13:34:34 GMT

۵۰۰ کیلوگرم؛ هدف غول گرجی

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۶۳۳۳۰

۵۰۰ کیلوگرم؛ هدف غول گرجی

غول گرجی وزنه برداری عنوان کرد دوست دارد رقبای قدرتمندی در دسته خود داشته باشد و هدفش رسیدن به ۵۰۰ کیلوگرم در مجموع است.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، لاشا تالاخادزه گرجستانی یکی از پرافتخارترین وزنه برداران جهان است. او که در حال حاضر در وزن ۱۰۹+ کیلوگرم رقابت می کند، دارنده مدال طلای المپیک ۲۰۱۶ ریو و ۲۰۲۰ توکیو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  ۴ بار قهرمان وزنه برداری جهان (۲۰۱۵، ۱۷، ۱۸، ۱۹) و ۴ بار قهرمان وزنه برداری اروپا شده و هجده رکورد جهانی را به ثبت رسانده است. قابل توجه ترین رکوردهای جهانی او در ضربات یک ضرب (۲۲۳ کیلوگرم)، دو ضرب (۲۶۵ کیلوگرم) و مجموع (۴۸۸ کیلوگرم) است.

در زیر گذری بر زندگی شخصی و ورزشی فوق ستاره وزنه برداری جهان داریم:

 

* ورود به وزنه برداری

تنها چیزی که در کودکی در مورد وزنه برداری می دانستم این بود که پدرم این ورزش را انجام می داد. اولین تمرینم را با او انجام دادم و او به من گیورگی آسانیدزه را معرفی کرد که ورزشکار بزرگی بود و مربی من شد. 

 

گرم کردن

یکی از جنبه های مهم تمرین تالاخادزه، تاکید بر گرم کردن بدن است. قبل از هر جلسه تمرین، تالاخادزه سی دقیقه ماساژ درمانی انجام می دهد تا عضلات خود را با "پماد مخصوص" گرم کند. پس از آن، ده تا پانزده دقیقه را صرف انجام تمریناتی می کند که شامل کارهای مقاومتی و وزنه های سبک است.

 

نوار پزشکی

تالاخادزه زانوهایش را با نوار پزشکی بانداژ می‌کند. او بعد از آسیب دیدگی زانو در اوایل دوران حرفه ای خود همواره از آن استفاده کرده است. "بعد از اینکه برای اولین بار زانویم آسیب دید، آن را پیچیدم، به آن عادت کردم و از آن زمان بدون آن تمرین نکرده ام."

 

ذهنیت تیمی
اگرچه تالاخادزه یکی از بهترین وزنه برداران جهان محسوب می شود، اما همچنان قوانین تعیین شده برای تیم ملی گرجستان را رعایت می کند. آسانیدزه مربی او تصریح کرد که اگر تالاخادزه یا هر شخص دیگری قانونی را زیر پا بگذارد، همه آنها به یک اندازه مجازات محکوم می شوند. (او مشخص نکرد که "مجازات" شامل چه مواردی است.)  

 

 

انگیزه
در طول جلسات تمرینی معمولی، تالاخادزه برای کمک به تقویت انگیزه به مربیان تکیه می کند.  او در همین رابطه گفت: "من مربی را مسئول ۶۰ درصد موفقیت ورزشکار می دانم."

آسانیدزه بر این ارزیابی صحه می گذارد. او معتقد است که یک مربی خوب نه تنها باید تمرینات ورزشکار را به درستی برنامه ریزی کند، بلکه باید وضعیت عاطفی ورزشکار را نیز در همه زمان ها درک کند تا به درستی "خشم رقابتی آنها" را شعله ور کند.

مربی تالاخادزه می گوید: "گاهی باید ورزشکار را بوسید و گاهی سیلی زد. ما هفت سال است که با لاشا کار می کنیم. زمان کافی برای شناخت توانایی‌های جسمانی و ویژگی‌های ذهنی او داشتیم. "

 

رفع اشتباهات
به ندرت پیش می آید که تالاخادزه هر وزنه ای را که تلاش می کند از دست بدهد. با این حال، وقتی این کار را انجام می دهد، کاملاً آگاه است که قبل از ادامه جلسه تمرین اشتباه خود را برطرف کند. اگر نتواند مشکل را اصلاح کند و وزنه را بلند کند، به معنای واقعی کلمه خوابش را از دست می دهد!

 

اهداف آتی
تالاخادزه رسیدن به ۵۰۰ کیلوگرم مجموع را در نظر گرفته است، اما باور ندارد که حتی با این هم راضی باشد.  تالاخادزه گفت: "اگر به وزن ۵۰۰ کیلوگرم برسم، بلافاصله هدف جدیدی مانند ۵۰۵ یا ۵۱۰ کیلوگرم و غیره خواهم داشت."

آسانیدزه معتقد است که تالاخادزه ممکن است به این رکورد برسد.

 

تالاخادزه در حال حاضر در کلاس خودش برترین است - به جای تلاش برای جلو زدن از رقیبان دیگر، به دنبال رکوردهای خودش است. او اظهار داشت که دوست دارد ببیند که دیگران به سطح او برسند تا انگیزه او هم بیشتر شود و حساسیت ها بالا برود. تالاخادزه گفت: "من نمی خواهم تنها باشم. دوست دارم خیلی از ورزشکاران دیگر هم قوی باشند. اگر رقبای قدرتمندی داشته باشم برای من بهتر خواهد بود. همچنین به افزایش محبوبیت این ورزش در سراسر جهان کمک خواهد کرد."

فقط جاه طلبی بد است. گوش دادن و اعتماد به مربی مهم است. نظم و انضباط، احترام و آموزش زیاد برای رسیدن به جلو ضروری است. آرزو می کنم همه بچه ها به اهدافشان برسند و نتیجه رویایی را که روی آن کار می کنند در زندگی به آن برسند.

 

سخن نهایی

تمرکز، تلاش و پایبندی به یک روال چیزی است که منجر به موفقیت می شود.

وزنه برداری لاشا تالاخادزه

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: وزنه برداری لاشا تالاخادزه وزنه برداری ۵۰۰ کیلوگرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۳۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی

ایسنا/گیلان معاون عمرانی استاندار گیلان از دستگاه‌ها خواست روند خدمت‌رسانی را تسریع کنند و گفت: در روزهای آینده به‌واسطه حضور استاندار در مرکز، کمک‌های ملی خواهیم گرفت و براساس بازه زمانی، کارها را پیش می‌بریم.

موسی فکور امروز (۱۴ اردیبهشت ماه) در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گیلان که با محوریت حادثه آتش‌سوزی در شهرک امامزاده ابراهیم (ع) شفت برگزار شد، با اشاره به برگزاری این نشست به‌صورت اضطراری، اظهار کرد: حادثه آتش‌سوزی بامداد دو روز پیش، بخش زیادی از روستا را درگیر و خسارت زیادی به مردم وارد کرد. ما منتظر اعلام نظر کارشناسان درباره علت شروع آتش‌سوزی هستیم.

وی حادثه آتش‌سوزی شهرک امامزاده ابراهیم را بسیار تلخ دانست و گفت: مردم همه دارایی خود را از دست دادند و ساختمان‌های مسکونی و تجاری به تلی از خاک تبدیل شدند، البته نوع سازه چوبی منطقه در تشدید این حادثه نقش داشت.

معاون استانداری گیلان با بیان اینکه سازه‌های چوبی شهرک امامزاده ابراهیم کاملاً خشک و آماده اشتعال بودند، ادامه داد: کارشناسان باید علت دقیق حادثه را بررسی کنند، به‌دنبال اظهار نظرهای غیر کارشناسی نیستیم و حتماً باید کار کارشناسی انجام شود.

فکور با تاکید بر لزوم کمک‌رسانی به مردم برای اصلاح و بازسازی واحدهای حادثه‌دیده، بیان کرد: باید آمارهای درست و مناسب داشته باشیم و تعداد دقیق واحدهای تجاری و مسکونی و ابعاد این واحدها را مشخص کنیم، سپس آواربرداری انجام شود تا موقعیت‌ها به هم نخورد.

وی کمک‌رسانی به مردم را براساس نیاز منطقه دانست و اظهار کرد: باید دستگاه‌های متولی را تعیین و تقسیم کار کنیم، البته مهار آتش به‌صورت کامل انجام شده و روند اسکان و ساماندهی و تغذیه خانواده‌های آسیب‌دیده مناسب است.

وی با بیان اینکه امروز باید برای سازه‌های آینده تصمیم بگیریم تا چنین حوادثی تکرار نشود، ادامه داد: می‌توان به جای سازه چوبی، از نمای چوب استفاده کرد تا مردم و کشور متحمل خسارت نشوند.

فکور با توجه به اولویت‌بندی نیازهای مردم منطقه، گفت: ایجاد روشنایی معابر در مناطق خسارت‌دیده برای تردد ماشین‌آلات و امنیت در شب ضرورت دارد.

معاون استاندار گیلان به مشکلات نقشه‌برداری اشاره و بیان کرد: باید حدود اربعه ساختمان‌ها را رعایت کنیم، سپس آواربرداری انجام شود. سازمان‌های بیمه‌گر نیز باید کار کارشناسایی و تعیین خسارت همه پلاک‌ها را آغاز کنند.

وی شهرک امامزاده ابراهیم را مقصد گردشگری دانست و افزود: در بازنگری طرح هادی این روستا می‌توان از سازه بتنی با نمای چوب و یا محلول کندسوز روی سازه‌های چوبی استفاده کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا بارش‌های اخیر به جاده‌های استان ایلام خسارت وارد کرد؟
  • بویری: بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی او را رو به جلو می‌برد
  • آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی
  • ریزش برداری در ۵۶ مقطع از محورهای ایلام انجام شد
  • کشف ۷۴ کیلوگرم حشیش در آبادان
  • لیفت وزنه 210 کیلویی توسط دختر 13 ساله
  • تجمع اعتراضی گرجی‌ها مقابل سفارت اسرائیل در تفلیس
  • تجمع اعتراضی گرجی‌ها مقابل سفارت رژیم اسرائیل در تفلیس
  • 90 درصد «ناریا» با محوریت یک شهید هسته‌ای تصویربرداری شد
  • ببینید | خاطره بازی از دوران مدرسه با اسطوره‌های وزنه‌برداری؛ فرار از روی دیوار و انضباط ۱۳