Web Analytics Made Easy - Statcounter

لطف الله سیاهکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در ادامه برگزاری جلسات کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی و خدمات پایه کاربردی، روز سه شنبه از ساعت ۱۶ تا ۱۸، نشست این کمیسیون با حضور نمایندگان عضو برگزار می‌شود و در این جلسه قرار است که بخش‌های باقی مانده از آئین نامه داخلی کمیسیون مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تاکنون حدود دو سوم از مفاد آئین نامه داخلی کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی و خدمات پایه کاربردی، به تصویب رسیده است، ادامه داد: پیش بینی می‌کنیم که در جلسه روز سه شنبه یک سوم باقی مانده از این آئین نامه نیز بررسی شود و روند اداره جلسات این کمیسیون به تصویب نهایی برسد.

سیاهکلی افزود: پس از این مرحله در جلسات هفته آینده بررسی کلیات طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی و خدمات پایه کاربردی، مطابق آئین نامه اداره جلسات این کمیسیون، آغاز می‌شود و به تدریج از مسئولان مرتبط و کارشناسان و صاحبنظران دعوت می‌کنیم که در جلسات این کمیسیون حضور یابند.

وی با تاکید بر اینکه به طور قطع هدف از تشکیل این کمیسیون، تصویب قانونی جامع در حوزه فضای مجازی است، گفت: ما نمی‌خواهیم در تصویب این قانون از دیدگاه‌های محدود استفاده کنیم. بنابراین از کارشناسان و صاحبنظران متعدد دعوت می‌کنیم که دیدگاه و نظرات خود را در جلسات این کمیسیون مطرح کنند و حضور آنها در این جلسات تنها به حضور فیزیکی ختم نشده و آنها نیز می‌توانند اظهارنظر کرده و دیدگاه‌های خود را برای رسیدگی بهتر این قانون، مطرح کنند.

جلسات کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران چگونه اداره می‌شود

به گزارش مهر، روز یکشنبه و در سومین نشست کمیسیون مشترک رسیدگی به طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی و خدمات پایه کاربردی، ۱۰ ماده از آئین نامه داخلی این کمیسیون به تصویب اعضا رسید. هفته گذشته نیز ۳ ماه از این آئین نامه به تصویب اعضای کمیسیون رسیده بود.

مطابق ماده ۱ آئین نامه داخلی کمیسیون مشترک این طرح مقرر شد که این کمیسیون مطابق قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی و این آئین نامه اداره شود.

بر اساس ماده ۲ این آئین نامه، جلسات عادی کمیسیون در هفته‌هایی که مجلس جلسه علنی دارد و نیز جلسات فوق العاده، با درخواست کتبی یک سوم اعضای کمیسیون (حداقل ۸ نفر) با موافقت اعضا، در زمان و محل مشخص شده و مطابق دستور کاری که قبلاً از سوی هیأت رئیسه کمیسیون اعلام می‌شود، تشکیل خواهد شد.

در تبصره نخست این ماده نیز آمده است که هیأت رئیسه کمیسیون، زمان برگزاری جلسات کمیسیون را به نحوی تنظیم کند که با ساعت تشکیل جلسات سایر کمیسیون‌ها تداخل نداشته باشد، مگر در صورت ضرورت، آن هم با تشخیص رئیس و تصویب اکثریت حاضر کمیسیون.

در تبصره دوم ماده ۲ نیز تأکید شده که در صورت تشخیص ضرورت تشکیل جلسات کمیسیون در زمان ساعات جلسات صحن مجلس شورای اسلامی، رئیس کمیسیون می‌تواند با اخذ نظر موافق رئیس مجلس شورای اسلامی جلسات را تشکیل دهد.

طبق ماده ۳ آئین نامه داخلی، جلسات کمیسیون با حضور حداقل دو سوم اعضا رسمیت می‌یابد و با اعلام رئیس جلسه و تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز می‌شود. همچنین مبنای تصویب در تمامی رأی گیری ها به جز انتخاب اعضای هیأت رئیسه، اکثریت دو سوم مجموع اعضای کمیسیون است و تغییرات آئین نامه داخلی با رأی دو سوم اعضای حاضر خواهد بود.

بر اساس ماده ۴ آئین نامه داخلی مصوب این کمیسیون، مشروح مذاکرات تمام جلسات کمیسیون به صورت زنده از طریق رسانه ملی و تارنما (سایت) خبرگزاری خانه ملت برای اطلاع عموم پخش می‌شود. نماینده رسانه‌ها و جراید داخلی که مجوز ورود به مجلس شورای اسلامی را دارند و به ویژه رسانه ملی می‌توانند با حضور در جلسات علنی کمیسیون گزارش روند بررسی طرح و مصوبات را تهیه و پخش کنند.

مطابق ماده ۵ این آئین نامه، جلسات هیأت رئیسه کمیسیون به منظور تبادل نظر و اخذ تصمیمات در مورد جلسات کمیسیون و تنظیم دستور هفتگی با توافق اکثریت اعضای هیأت رئیسه تشکیل می‌شود.

طبق ماده ۶ این آئین نامه، رئیس و نواب رئیس، اداره جلسات کمیسیون، امضا و ارسال تمامی دعوتنامه‌ها، مکاتبات اداری و مصوبات کمیسیون را برعهده دارند.

بر اساس ماده ۷ این آئین نامه، هیأت رئیسه کمیسیون موظف شد دستگاه‌های اجرایی و سایر ذینفعان مرتبط با طرح را به منظور الزام حضور دائمی در جلسات کمیسیون تعیین کند. نمایندگان دستگاه‌های مربوطه موظفند با اختیار تام در جلسات به طور مستمر حضور یابند.

مطابق ماده ۸ این آئین نامه، دبیران کمیسیون مسئولیت حضور و غیاب اعضای کمیسیون، تعیین نوبت و پایش زمان اظهارنظر برای هریک از اعضا یا مدعوین، قرائت متن مواد و تبصره‌ها برای رأی گیری، ثبت مصوبات و سایر موارد مندرج در این آئین‌نامه را بر عهده دارند. همچنین بر اساس تبصره این ماده مصوبات روزانه کمیسیون پس از تأیید یکی از دبیران کمیسیون به تشخیص رئیس کمیسیون، توسط سخنگوی کمیسیون از طریق رسانه‌ها به اطلاع مردم می‌رسد.

بر اساس ماده ۹ آئین نامه داخلی کمیسیون حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی نیز، دعوت از مدعوین پس از تأیید هیأت رئیسه کمیسیون و با امضای رئیس یا یکی از نواب رئیس انجام می‌شود.

طبق ماده ۱۱ اسامی حاضران و غایبان هر جلسه در ابتدای همان جلسه توسط یکی از دبیران اعلام و گزارش آن به هیأت رئیسه مجلس اعلام می‌شود. نمایندگانی که ۳ جلسه رسمی متوالی یا ۵ جلسه رسمی متناوب غایب غیرموجه باشند، از عضویت در کمیسیون مستعفی شناخته می‌شوند و مراتب جهت طی مراحل معرفی عضو جدید از کمیسیون مرتبط، به هیأت رئیسه مجلس منعکس می‌شود.

در ماده ۱۲ آئین نامه داخلی نیز مقرر شد با تصمیم هیأت رئیسه کمیسیون، کمیته با کمیته‌های فرعی لازم با دارا بودن یک رئیس، دو نایب رئیس و یک دبیر تشکیل شود. همچنین بر اساس تبصره این ماده مصوبات کمیته در صورت تصویب در کمیسیون، ملاک اعتبار است.

بر اساس ماده ۱۳ آئین نامه داخلی کمیسیون حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی نیز هیأت رئیسه کمیسیون رأسا یا به پیشنهاد سه نفر از نمایندگان موظف است از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها، نمایندگان دستگاه‌های دولتی مرتبط، نمایندگان بخش خصوصی، اصناف، اتاق‌ها، مجامع صنفی و سایر بخش‌های ذینفع که به نوعی با موضوع طرح ارتباط دارند، حسب مورد و مطابق با موضوع مورد بحث دعوت به عمل آورد.

طبق ماده ۱۴ آئین نامه داخلی کمیسیون مشترک حمایت از کاربران در فضای مجازی، رئیس جلسه می‌تواند در ابتدای هر جلسه به مدت پانزده دقیقه نظرات خود را در خصوص طرح و مطالب مربوط و موضوعات آن مطرح کند.

کد خبر 5341240 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی آئین نامه داخلی مجلس کمیسیون مشترک موافق طرح صیانت شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری نوآوری فیس بوک خودروی برقی گوگل امنیت سایبری شرکتهای فناوری لیزر فناوری فضایی آمازون ایالات متحده امریکا خانه خلاق طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی و خدمات پایه کاربردی آئین نامه داخلی کمیسیون هیأت رئیسه کمیسیون جلسات این کمیسیون مجلس شورای اسلامی جلسات کمیسیون اعضای کمیسیون کمیسیون مشترک آئین نامه بر اساس ماده طبق ماده دو سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۳۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام پوتین به غرب در آیین تحلیف

 

به گزارش تابناک از رسانه‌های روسیه، ولادیمیر پوتین این سخنان را روز سه‌شنبه پس از آنکه برای پنجمین بار در آیین رسمی تحلیف در کاخ کرملین به عنوان رئیس‌جمهوری روسیه سوگند یاد کرد، سخنانی که با یادکردی از نیروهای روسیه در حال نبرد در عملیات نظامی ویژه در اوکراین آغاز شد.
رئیس‌جمهوری روسیه در سخنان خود گفت:‌ ما از گفت و گو با کشورهای غربی دوری نمی‌کنیم؛ انتخاب با آنها است که آیا می‌خواهند در آینده جلوی توسعه روسیه را بگیرند و می‌خواهند که ما را محدود کنند و فشار بیاورند یا اینکه می‌خواهند راهی برای رسیدن به صلح و همکاری را در پیش بگیرند.


پوتین خاطرنشان کرد:‌ گفت‌وگو درباره ثبات استراتژیک و امنیت ممکن است اما این امر از راه دیکتاتوری و از بالا نگاه کردن قابل انجام نیست.
رئیس‌جمهوری روسیه تأکید کرد:‌ این مسائل تنها با گفت و گو در شرایط مساوی و عادلانه و بر پایه جستجوی منافع مشترک، قابل حل خواهد بود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد:‌ روسیه به تلاش خود برای دستیابی به جهان چندقطبی و سیستم و فرایند عادلانه در مدیریت جهان ادامه خواهد داد.
پوتین همچنین گفت: ما آماده هستیم که روابط دوستانه خود را با کشورهای مختلف گسترش دهیم که روسیه را به عنوان یک شریک منصف می‌بینند.

اهمیت امنیت و انسجام روسیه


بخش دیگری از سخنان پوتین در آیین سوگند به عنوان رئیس‌جمهوری روسیه، درباره مسائل داخلی این کشور بود که تأکید بر اتحاد، ارزش‌های اخلاقی، خانوادگی و ملی در آن برجسته بود.


رئیس‌جمهوری روسیه خطاب به مردم این کشور گفت: به شما اطمینان می‌دهم که اهمیت امنیت ملت برای من از هر چیزی بالاتر خواهد بود و قدرت منسجم میلیون‌ها نفر از مردم روسیه، یک نیروی عظیم ایجاد می‌کند که سرنوشت کشور را تعیین می‌کند.
وی ادامه داد: این فقط خود ما هستیم که سرنوشت روسیه را برای نسل کنونی و آینده تعیین می‌کنیم.

روسیه از دوره سخت کنونی گذر خواهد کرد


پوتین خطاب به شهروندان روسیه افزود: شما شهروندان روسیه حقیقت کشور و ایمانی که به کشور دارید را نشان‌ داده‌اید، زمان‌هایی بود که ما آزمایش‌های سختی را با هم پشت سر گذاشتیم و من در خودمان این ارزش‌های تاریخی را می‌بینم و ما همیشه آزادی، ارزش‌های اخلاقی و ملی‌مان را انتخاب کرده‌ایم.
وی ادامه داد: من اطمینان دارم که از این دوره سخت گذر می‌کنیم، قوی‌تر از قبل خواهیم شد و برنامه‌های آینده و پروژه‌ها را به صورت کامل باری دستیابی به اهدافمان پیاده خواهیم کرد که این کار با حمایت مردم انجام خواهد شد.
رئیس‌جمهوری روسیه ابراز اطمینان کرد که در دولت آینده این کشور به ریاست وی، ارزش‌های خانوادگی و اخلاقی در تمام سطوح دولت مورد توجه خواهد بود و طرح‌ها برای توسعه مناطق مختلف در کشور وافزایش کیفیت زندگی و رفاه خانواده‌های روسی باید ادامه یابد.

باید از نو بسازیم برای حرکت به جلو


پوتین در ادامه سخنانش خطاب به شهروندان روسیه گفت: ما باید درس‌های گذشته را به یاد بیاوریم و از ارزش های اخلاقی‌مان فاصله نگیریم. به همین دلیل است که سیستم سیاسی و اجتماعی ما باید خیلی محکم و انعطاف پذیر نسبت به هر چالش و تهدیدی باشد که ممکن است در آینده با آن روبرو شویم.
وی ادامه داد:‌ همه فعالیت‌های دولت روسیه در راستای دستیابی به هدف کشوری مستقل و رو به رشد باشد و در این راستا باید ساختار دولتی ما انعطاف‌پذیر باشد و فرایندها را برای حرکت رو به جلو از نو بسازیم.


وی خاطرنشان کرد: در جهانی که روز به روز در حال تغییر است. ما باید به سیستمی برسیم که هر روز رقابت‌پذیری‌مان را بالاتر ببریم.
رئیس‌جمهوری روسیه از اعتماد، صداقت، نظم و جوانمردی به عنوان ارزش‌های متعالی یاد کرد و گفت: ما باید برای ۱۰ سال آینده، باید یک ساختار رو به رشدی را ایجاد و نسل جوانی را تربیت کنیم که در آینده، قدرت روسیه را افزایش خواهند داد. آینده روسیه متعلق به آنها خواهد بود.
وی ادامه داد: در این مسیر باید از رسم و رسوم تمام اقوام که در تمام سرزمین روسیه زندگی می‌کنند و نیز از فرهنگ کشور چند ملیتی خود دفاع کنیم.

تلاش می‌کنم که شایسته اعتماد ملت باشم
پوتین که در این آیین برای پنجمین بار به عنوان رئیس‌جمهوری روسیه سوگند یاد کرده بود،‌ گفت:‌ تمام تلاش خود را انجام خواهم داد که شایسته اعتماد ملت روسیه باشم و در این مسیر از تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دولت استفاده می‌کنم و تأکید دارم که نتیجه اقدامات ما به اتحاد و انسجام ما و تلاش مشترک ما برای دفاع از وطن و تقویت آن بستگی دارد.
رئیس جمهوری روسیه خطاب به شهروندان این کشور گفت: ما در قبال اجداد و تاریخ چندهزار ساله خود مسئولیت داریم؛ در وهله اول،‌همیشه اجداد ما می‌دانستند که دستیابی به اهداف بزرگ،‌ تنها با هم و کنار هم بودن امکان پذیر است.
وی ادامه داد: آنها توانستند به کشور قدرتمندی برسند که الهام بخش ما است و ما صد در صد به جلو نگاه می‌کنیم و تلاش می کنیم که طرح‌های جدیدی را پیاده کنیم که توسعه و رشد ما را پویاتر می‌کند.
پوتین گفت: ما متحد هستیم و یک ملت عظیم هستیم و با هم از پس تمام آزمایشات و سختی‌ها بر می‌آییم و با هم پیروز خواهیم شد.


ولادیمیر پوتین روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در آیینی در کاخ کرملین برای پنجمین بار به عنوان رئیس‌جمهوری روسیه سوگند یاد کرد تا به صورت رسمی، دوره جدید ریاست‌جمهوری خود را آغاز کند.


پوتین پیش از این، چهار بار در آیین تحلیف،‌ برای دفاع از قانون اساسی روسیه سوگند خورده بود.


در سال ۲۰۰۰ میلادی، ۵۲.۹۴ درصد از روس ها به نامزد ۴۷ ساله آن زمان رای دادند، در سال ۲۰۰۴ میلادی، ۷۱.۳۱ درصد واجدان شرایط شرکت در انتخابات، در سال ۲۰۱۲ میلادی ۶۳.۶ درصد و در انتخابات سال ۲۰۱۸ میلادی ۷۶.۷ درصد به وی رأی دادند.
در هشتمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری روسیه که مارس ۲۰۲۴ ( ۲۵ تا ۲۷ اسفند ۱۴۰۲) برگزار شد،‌ پوتین با رکورد رأی ۸۷.۲۸ در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور باری دیگر به عنوان رئیس‌جمهوری، عهده‌دار این مسئولیت شد.

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در حاشیه آیین تحلیف رئیس‌جمهوری این کشور گفت: در مجموع حدود ۲ هزار و ۶۰۰ نفر به مراسم تحلیف پوتین دعوت شده بودند.
دیمیتری پسکوف درباره تصمیم سفرای برخی از کشورها مبنی بر عدم حضور در مراسم تحلیف پوتین اظهار داشت: این تصمیم آنها است، مراسم تحلیف در درجه اول برای شهروندان روسیه است.

براساس قانون فدراسیون روسیه، پس از روی کار آمدن رئیس جمهور جدید، کابینه وزیران باید استعفا دهد و پس از آن، در مدت ۲ هفته نخست وزیر تعیین می‌شود و ۲ هفته پس از معرفی نخست‌وزیر، باید کابینه جدید تشکیل شود.
والنتینا ماتوینکو رئیس شورای فدراسیون (مجلس علیا) روسیه در این پیوند اعلام کرد:‌ فهرست گزینه‌های پیشنهادی وزیران تا ۱۵ مه (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ارائه و در پارلمان بررسی می شود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • آیین گل غلتان در امیریه دامغان
  • عضو هیات رئیسه : بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده + جزئیات
  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • جنجال ادامه‌دار فروش آنلاین دارو
  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • پیام پوتین به غرب در آیین تحلیف
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  • لغو جلسات علنی شورای شهر مشهد در هفته شوراها