Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@19:01:50 GMT

تهران دوباره جان می‌گیرد

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۶۴۲۸۸

تهران دوباره جان می‌گیرد

در ادامه یادداشت ۱۱ آبان ۱۴۰۰ روزنامه همشهری به قلم علی‌نصیری‌ سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرتهران می خوانیم: شهر، خسته از انبوه بیماران نیازمند درمان سرپایی و بستری و غیربیماران جوینده واکسن به‌دنبال راهی بود برای نفس کشیدن در هوای آزاد. انبوه عزیز از دست‌دادگان عزاداری نکرده، جمع کثیر راهیان خانه بخت بدون مراسم عروسی و طیف وسیعی از مشکلات جسمی، روانی و اجتماعی، تنها برخی از ابعاد ورود میهمان ناخوانده و البته منحوسی بود به نام «ویروس کرونا».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرداری تهران، به‌عنوان خانه‌دار شهر، از همان ابتدای بیماری تلاش کرد به یاری دست اندرکاران مدیریت این بحران بشتابد؛ از اختصاص دادن اماکن تا تأمین امکانات و تجهیزات؛ اما در دوره جدید مدیریت شهری، شهرداری برآن شد تا با نگاهی راهبردی به مدیریت بحران کرونا بنگرد و به این مهم اهتمام ورزد. لذا برنامه‌ای جامع در ۳محور تدوین شد: خدمات بهداشتی، درمانی، خدمات و حمایت اجتماعی و فاصله‌گذاری هوشمند فیزیکی. در ۱۴۰محور تدوین و ابلاغ و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به‌عنوان محور این فعالیت‌ها در شهرداری تهران تعیین شد؛ ساختار ستاد مدیریت بحران کرونای شهرداری تهران با حضور حداکثری همه معاونت‌ها، سازمان‌ها، شرکت‌ها و مراکز مرتبط و مناطق و نواحی، تشکیل و نخستین جلسه ستاد با حضور شخص شهردار برگزار شد.

این هماهنگی، هم‌افزایی و همدلی منجر به شکل‌گیری پویشی جهادی شد؛ تحت عنوان #تهران-دوباره - جان- می‌گیرد. در نخستین افتتاح در اولین روز پاییز، ۲۶شهرواکسن ثابت، خودرویی و سیار برای شهروندان شریف راه‌اندازی شد. مراکز ثابت و خودرویی به عموم شهروندان سرویس می‌دادند و می‌دهند. اما مراکز سیار(خودروهای ون) قرار شد به ۱۲۰۰۰نفر از ولی‌نعمتان ما یعنی مستضعفان و اقشار آسیب‌پذیر واکسن بزنند؛ افرادی همچون معتادان(اعم از ماده ۱۵و ماده ۱۶یعنی خودمعرف، متجاهر)، کارتن‌خواب‌ها، زباله‌گردها، کودکان کار، اتباع غیرمجازِ بیگانه که بیش از نیمی از ایشان هویت رسمی (کارت ملی و گذرنامه)نداشتند.

به لطف خدای متعال تا تاریخ نگارش این وجیزه، بیش از ۳۱هزار تن از این عزیزان در گرمخانه‌ها، سامان‌سراها، پاتوق‌ها، گاراژها، میادین، محلات حاشیه‌ای و... واکسینه شده‌اند و در حال توزیع دوز دوم هستیم.

به خاطر رفاه حال شهروندان شریف و توسعه جهادی این قبیل مراکز در افتتاح مرحله دوم پویش در ۲۲مهر، ۲۲اتوبوس زندگی نیز راه‌اندازی شد و در ۲۲ایستگاه مترو و ۲۲۰مسجد، خدمات واکسیناسیون ارائه شد. از طرف دیگر تلفن ۱۳۷شهرداری، با تأمین نیروی تخصصی کادر درمان در محل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در حال ثبت نام از جانبازان و معلولان و توان‌یابان و بیماران و سالمندان وابسته به منزل هست تا با اعزام تیم‌های سیار(مستقر در تاکسی‌های واکسیناسیون) به ایشان خدمت‌رسانی کنیم.

در سومین افتتاحیه پیش‌رو، ان‌شاءالله بیشتر به تحولات انسانی با محوریت خدمات روانی– اجتماعی خواهیم پرداخت. با خود عهد کرده‌ایم، کمتر وعده بدهیم و بیشتر از کارهای شده سخن بگوییم تا کارهایی که خواهد شد. در یک کلام؛ ما در جایگاه خدمتگزاری شما شهروندان ارجمند برآنیم تا با کار علمی، جهادی و غیرنمایشی، تلاش کنیم تا حداقل در زمینه مدیریت بحران کرونا به این اطمینان برسیم که تهران دوباره جان می‌گیرد.

منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها معتادان متجاهر شهر تهران بی خانمانی کودکان کار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معتادان متجاهر شهر تهران بی خانمانی معتادان متجاهر شهر تهران بی خانمانی کودکان کار مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۴۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت مناطق سیل زده

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور، آخرین وضعیت مناطق دارای بارش شدید را تشریح کرد و گفت: ستاد‌های آمادگی بحران در استان‌ها تشکیل شده است.

به گزارش ایسنا، حسین ظفری درباره آخرین وضعیت استان‌های سیل زده، افزود: شب گذشته بارش‌های شدیدی در استان‌های غربی و جنوبی کشور داشتیم. در استان خوزستان شهر دزفول میزان بارش‌ها به ۱۰۷ میلی متر رسید.

وی اظهار کرد: همچنین در ایلام، خوزستان و چهارمحال و بختیاری راه‌های عشایری آسیب جدی دیده اند و تعدادی دام نیز تلف شده‌اند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: خوشبختانه تلفات جانی در اثر این بارش‌ها نداشته‌ایم، اما ارزیابی‌ها هنوز ادامه دارد.

ظفری گفت: راه‌های اصلی باز هستند و تردد در جریان است.

وی افزود: برق در شهر معمولان استان لرستان نیز قطع شده بود که با همکاری سازمان‌ها وصل شد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: نیرو‌های امدادی در استان‌های شمالی، غربی و شمال غربی کشور در حالت آماده باش قرار دارند.

ظفری با اشاره به آبگرفتگی‌ها گفت: در بخش‌هایی از شهرهای، اهواز و ایلام برخی خانه‌ها دچار آبگرفتگی شدند که ساکنان به مناطق امن انتقال داده شدند.

وی افزود:در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری، عده‌ای از مردم در محاصره سیلاب قرار گرفته بودند که به کمک نیرو‌های امدادی رهایی یافتند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش تهران ادامه داد: در بازدید‌های میدانی خودم در اطراف تهران مشاهده کردم که تمام نیرو‌های امدادی اعم از هلال احمر، پلیس، آتش نشانی و اورژانس در آمادگی کامل هستند.

ظفری گفت: ستاد‌های آمادگی بحران در استان‌ها تشکیل شده‌اند. این آمادگی‌ها تا پایان بارش‌ها ادامه خواهد داشت و ان‌شاءالله این بارش‌ها را نیز سپری می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • بارش‌های سیل‌آسا اردبیل را در بر می‌گیرد
  • تعرفه سالن های ورزشی شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • رگبار و رعدوبرق تهران را دربرمی‌گیرد / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده