Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع ویروس کرونا و تداوم آن برای حدود ۲ سال، به صنعت اجراهای زنده استرالیا خسارتی یک میلیارد دلاری تحمیل کرد.

به گزارش قدس آنلاین، توقف تور خوانندگان خارجی، تعطیلی سالن‌ها و کاهش ۷۰ درصدی فروش بلیت در دوران شیوع کرونا، ۱ میلیارد و ۴۰ میلیون دلار به ضرر صنعت اجراهای زنده در استرالیا تمام شد.

براساس گزارش منتشر شده از سوی موسسه لایو پرفورمنس استرالیا، پس از رکوردشکنی این صنعت در سال ۲۰۱۸ بحران سلامت ناشی از شیوع کرونا همزمان با توقف پروازهای داخلی و خارجی از ماه مارس سال ۲۰۲۰ و تعطیلی سالن‌ها، تاثیری مخرب بر بازار اجراهای زنده استرالیا گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد بلیت‌های صادر شده برای رویدادهای زنده حوزه سرگرمی این کشور در سال ۲۰۲۰ از ۲۴ میلیون دلار به زیر ۸ میلیون دلار کاهش یافت و درآمد حاصل از بلیت فروشی از ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار به ۴۵۰ میلیون دلار رسید.

محدودیت‌های کرونایی به عنوان متهم ردیف اول این کاهش قابل توجه شناسایی شده‌اند چون در یک سال گذشته از تور خوانندگان مشهور خبری نبود و تعجبی ندارد اگر شاهد چنین افتی باشیم.

در بازار کرونازده اجراهای زنده استرالیا «موسیقی معاصر» که شامل کنسرت های سبک راک، پاپ و هیپ هاپ است، موفق‌ترین و بزرگترین ژانر بود. این ژانر در کنار جشنواره های موسیقی در مجموع ۶۰ درصد درآمد بازار اجراهای زنده و ۴۳ درصد تماشاچیان را به خود اختصاص داد.

البته آمار سال ۲۰۲۱ نیز چندان امیدوارکننده نیست. از آنجا که دو بازار عمده استرالیا یعنی نیو ولز و ویکتوریا برای مدت طولانی تعطیل بودند، ممکن است تبعات ویروس کرونا امسال از سال قبل هم بیشتر باشد. اولین ریچاردسون (Evelyn Richardson) مدیر گروه لایو پرفورمنس استرالیا (LPA) در این باره می‌گوید: بازار موسیقی زنده ما پنجره کوچک دعوت از هنرمندان بین‌المللی برای اجرای کنسرت و جشنواره های موسیقی در سه ماه پایانی سال جاری میلادی را از دست داده است. این رویدادها یا لغو شده و یا به اواخر سال ۲۰۲۲ و اوایل سال ۲۰۲۳ موکول شده‌اند.

آنطور که در این گزارش ذکر شده، بازگشت صنعت اجراهای زنده استرالیا به مدار گذشته مستلزم توجه دولتمردان به سیاست‌گذاری‌ها، سطح سرمایه‌گذاری‌ها و زیرساخت‌ها برای حمایت از رشد در همه ژانرهاست. از طرف دیگر واکسیناسیون علیه کرونا نیز نقش مهمی در بازگشایی صنعت اجراهای زنده و بازنگه داشتن آن ایفا خواهد کرد. در همین راستا، چهره‌های شناخته شده در صنعت موسیقی و سرگرمی استرالیا ماه گذشته در کنار هزاران هنرمند دیگر به کارزار #VaxTheNation (کشور را واکسینه کنید) پیوستند و از طرفداران موسیقی خواستند واکسن بزنند.

ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان در استان هوبی چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

این بیماری که به تدریج به کشورهای مختلف سرایت و سازمان جهانی بهداشت از آن با واژه همه‌گیری یاد کرد، تا لحظه تنظیم خبر ۲۴۷ میلیون و ۵۴۷ هزار نفر را در جهان مبتلا کرده است که از این میان بیش از ۵ میلیون نفر جان باخته‌اند.

شیوع این ویروس موجب تعطیلی بسیاری فعالیت و رویدادهای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از جمله جشنواره‌ها، نمایشگاه ها و بسته شدن سینماها، سالن های تئاتر و کنسرت و کتابفروشی‌ها شد و تأثیرات منفی زیادی بر بازارهای جهانی و اقتصاد کشورها در بخش های گوناگون از جمله فرهنگ گذاشت.

منبع: ایرنا انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا میلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۴۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراضات دانشجویان طرفدار فلسطین، تهدیدی برای یهودیان نیست
  • طوفان و بارش سنگین در راه ۱۴ استان ؛ از طغیان رودخانه‌ها و تگرگ تا صاعقه و رعد و برق
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • آتش سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار | فوت یک نفر و خسارت سنگین مالی به صیادان
  • اوکراین: ۱۰۰ میلیون دلار کمک‌های تسلیحاتی استرالیا در راه است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت