Web Analytics Made Easy - Statcounter

ریاست هیئت مدیره بانک ایران زمین، در جلسه شورای مدیران با بیان اهمیت حمایت بانکها از حوزه تولید اظهار داشت: کشور در شرایط کنونی نیازمند همکاری و هماهنگی در تمامی بخش ها برای حمایت از تولید داخلی است. در همین راستا بانکها به عنوان گردانندگان اصلی چرخ های اقتصاد باید در رأس این امر قرار گیرند.

به گزارش ایران اکونومیست: در این جلسه که در جمع مدیران بانک ایران زمین برگزار شد، سید حسن سلطانی فیروز ریاست هیئت مدیره این بانک، شرایط اقتصاد کشور را بسیار حساس عنوان کرد و گفت: تجربه سالهای گذشته نشان داده است که ما باید با حمایت اصولی از حوزه تولید و سرمایه گذاری در بخش های مولد، به ایجاد یک اقتصاد پایدار بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بانک ایران زمین:
تخصیص منابع بانک ایران زمین، در راستای حمایت از تولید
در ادامه این جلسه پورسعید مدیر عامل بانک ایران زمین، نقش بانکها به عنوان یکی از بخش های تامین مالی اقتصاد کشور مهم ارزیابی کرد و گفت: انتظاری که از بانک‌ها به عنوان یکی از اساسی ترین بخش‌های تامین مالی و اقتصادی می رود، قرار گرفتن در کنار تولید و تامین بخش مهمی از اعتبار حوزه تولید کشور است.
او با تاکید بر مشارکت بانک‌ها در تامین مالی شرکت‌های تولیدی گفت: بانک ایران زمین در سال‌های اخیر بسیاری از منابع خود را به امر حمایت از تولید اختصاص داده اند.
وی افزود: ما از مدیران خود خواسته ایم براساس خط مشی های تنظیم شده نسبت به حمایت از شرکت‌های تولیدی استان‌های خود اقدام کنند. که در این راستا اقدامات بسیاری انجام که اخبار آن منتشر شده است.

 

 

قائم مقام بانک ایران زمین:
شعار بانک ایران زمین بانک دیجیتال بزودی محقق خواهد شد
مجتبی شیروانی قائم مقام بانک ایران زمین که در سخنرانی خود در جمع مدیران با اشاره به این که افزایش سرمایه بانک ایران زمین به تأیید حوزه نظارت بانک مرکزی رسیده است، افزود: افزایش سرمایه از مبلغ ۴,۰۰۰ میلیارد ریال به ۲۰,۰۰۰ میلیارد ریال از محل آورده نقدی، اتفاقی بزرگ در تاریخ بانک ایران زمین است که می توان آثار مثبت بسیار مطلوبی در عملکرد بانک داشته باشد.
او افزایش قدرت تسهیلات دهی، پوشش انواع ریسک ها و افزایش قدرت چانه زنی و رقابت در بازار از جمله دستاوردهای مهم ناشی از افزایش سرمایه بانک خواند و خاطرنشان کرد: با تحقق این امر، ترازنامه بانک به اندازه کافی متوازن می شود.
عضو هیات مدیره بانک ایران زمین در ادامه به روزرسانی صورت های مالی بانک را گامی دیگر در جهت تحقق اهداف عالیه این نهاد خواند و افزود: با همراهی سهامداران و کمک بانک مرکزی، بانک ایران زمین به زودی در عرصه های جدید بانکداری حرفه وارد خواهد شد.
شیروانی همچنین چشم انداز بانک ایران زمین را تحقق شعار "بانک ایران زمین، بانک دیجیتال" دانست و افزود: تلاش ما ارائه سرویس های بانکی در قالبی نو همراه با فناوری روز دنیا است.
قائم مقام بانک ایران زمین، با اشاره به تغییراتی که در حوزه کسب و کار و ارائه خدمات مالی در کشور رخ داده است، گفت: عرصه کسب و کار در سالهای اخیر شاهد تغییرات زیادی در کشور بوده است که این امر نیازمند گذر صنعت بانکی از شیوه سنتی به سمت بانکداری دیجیتال است. مشتری امروز خواستار خدمات نوین برپایه تکنولوژی روز است.
وی اظهار امیدواری کرد در آینده نزدیک و با ثبت نهایی افزایش سرمایه، بانک ایران زمین بتواند نقش بیشتری در توسعه اقتصادی کشور، ارائه خدمات دیجیتال و نیز کمک به رفع موانع تولید داشته باشد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک ایران زمین حمایت از تولید افزایش سرمایه بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۴۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد

بانک جهانی در آخرین گزارش خود زیر عنوان «بررسی چالش‌ها: مقابله با رکود اقتصادی و تورم» نگاشته است که حمایت از بخش خصوصی در افغانستان می‌تواند تا حدی از فروپاشی اقتصادی این کشور جلوگیری کند.

بانک جهانی گفته است کاهش ۲۶ درصدی رشد تولید ناخالص داخلی و حمایت‌های خارجی، تصویر روشنی را از چشم‌انداز تاریک اقتصادی افغانستان ترسیم می‌کند.

براساس گزارش بانک جهانی ممکن است چالش‌های ساختاری در بخش خصوصی همراه با کاهش حمایت‌های بین‌المللی مانع هر گونه پیشرفت اقتصادی در افغانستان شود.

برپایه این گزارش، این رکود اقتصادی می‌تواند سبب افزایش فقر و بیکاری در افغانستان شود تا جایی که نیمی از جمعیت آن به‌شدت نیازمند کمک‌های خارجی هستند.

به گفته بانک جهانی، کشاورزی در افغانستان می‌تواند سبب رشد اقتصاد در کشور شود.

این نهاد بین‌المللی همچنان سرمایه‌گذاری‌ در زیرساخت‌های آبیاری و نیز دسترسی دهقانان به بازارها برای افزایش بهره‌گیری از محصولات زراعتی‌شان را مهم خوانده است.

این در حالی است که پیش از این‌نیز بانک جهانی گفته بود این نهاد ۸۴ میلیون دلار کمک به افغانستان را به‌منظور مبارزه با بحران‌ اقتصادی و تطبیق پروژه‌های معیشتی در کشور تأیید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • ۲ بانک رئیس هیئت مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی مرجعیت علمی 
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • مدیرعامل آینده باشگاه استقلال مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده استقلال مشخص شد
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد