Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، دکتر علیرضا فرهمندی فوق تخصص جراحی شانه و آرنج یکی از شناخته شده ترین پزشکان در زمینه معالجه، درمان و جراحی مفصل شانه است. وی فوق تخصص شانه است که در زمینه‌های درمانی و جراحی گوناگونی همچون درمان دررفتگی شانه، درمان و جراحی شکستگی شانه و … فعالیت می‌کند. دکتر فرهمندی که فارغ التحصیل از کالج سلطنتی انگلستان است، علاقمند است به مردم کشور خود خدمات رسانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه تعداد افراد دارای مدرک فوق تخصص شانه در ایران بسیار کم است دکتر فرهمندی می‌تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد ایشان چندین سال است که در زمینه‌های مربوط به جراحی شانه، جراحی‌های ترمیمی، معالجه و درمان آسیب‌های ناشی از انجام ورزش‌ها، جراحی‌های مربوط به فلج اعصاب و شبکه براکیال، جراحی‌های مربوط به تعویض مفصل شانه و هم چنین جراحی‌های مربوط به شکستگی فعالیت می‌کنند.

معرفی بهترین جراح شانه

بهترین جراح شانه کیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟ تعویض مفصل شانه یکی از موثرترین روش‌هایی است که برای کم کردن و یا از بین بردن درد ناشی مفصل توسط فوق تخصص شانه انجام می‌شود. متخصصان این رشته پزشکی از این روش فوق العاده برای درمان بیماری‌های مربوط به آرتروز نیز بهره می‌گیرند. یکی از بزرگترین مزیت‌های این روش، بازدهی بالای بدن بعد از عمل جراحی است.

در رفتگی شانه صدمه‌ای است که در آن بازوی فوقانی بیمار از جای خود بیرون می‌آید. شانه از متحرک ترین مفصل‌های بدن است که ممکن است دچار دررفتگی شود. اگر به دررفتگی شانه، شک دارید و علائمی غیر طبیعی را احساس می‌کنید، به جراح شانه مراجعه کنید و مراحل درمانی زودتر آغاز گردد.

مهم‌ترین علائم در رفتگی شانه چیست؟

شانه‌ای که به وضوح تغییر شکل داده و از جای خود خارج شده است.

تورم درنواحی مورد نظر

کبودی و تغییر رنگ در شانمه و اطراف آن

درد شدید در شانه

عدم توانایی در حرکت مفاصل

درد شدید و محدودیت در انجام حرکات عادی

در رفتگی شانه ممکن است باعث بی حسی، ضعف، سوزن سوزن شدن در نزدیکی جراحت و یا اطراف آن شود و حتی ممکن است رفتگی شدید عضلات را تجربه کنید و درد به مرور افزایش یابد.

مراقبت‌های لازم از شانه در رفته قبل از مراجعه به جراح شانه

تا زمانی که بیمار به پزشک و جراح شانه مراجعه کند، لازم است مراقبت‌هایی را انجام دهد تا شانه بیش از این آسیب نبیند.

مراقبت کنید تا مفصل شانه جا به جا نشود و مفصل شانه را درموقعیت فعلی آن نگه دارید.

چه مواقعی دچار درفتگی شانه می‌شویم؟

ضربه شدید به مفصل شانه که استخوان و مفصل را از جای خود خارج کند.

چرخش شدید مفصل شانه در حین بازی و حرکت

در رفتگی جزیی بر اثر افتادن و ضربه

آسیب‌های ورزشی مانند فوتبال، هاکی، اسکی، ژیمناستیک، وزنه برداری و والیبال

ضربات شدیدی به شانه در اثر تصادفات

یک مشکل ژنتیکی وجود دارد که بیمار دچاربی ثباتی و سستی در عضلات است که بیشتر از افراد دیگر شانس درر فتگی شانه را دارد.

آسیب‌های مفصل شانه

جراحی شانه چه موقعی لازم است؟

در بخش قبل به شکل مختصری درباره آناتومی مفصل شانه توضیح دادیم. حال می‌دانیم که شانه مجموعه پیچیده ای است شامل استخوان، کپسول مفصل، عصب‌ها، تاندون و عضلات. آسیب در هر کدام از این بخش‌ها یکی از دلایل مراجعه به متخصص شانه است. بسیاری از این آسیب‌ها ممکن است با قرص یا تمرینات فیزیوتراپی حل و یا کنترل شود.

اما آسیب‌هایی وجود دارد که تنها با عمل جراحی شانه قابل درمان است. تشخیص روش درمان مشکلات و آسیب‌های شانه، مسئله بسیار مهمی است. چرا که با توجه به عملکرد پیچیده شانه، اگر تشخیص و درمان به درستی انجام نشود، می‌تواند عواقب و مشکلات بعدی را ایجاد کند.

رسوب کلسیم در تاندون شانه

رسوب کلسیم در تاندون شانه یا تاندونیت کلیسیفه، یکی از بیماری‌هایی است که هنوز علت آن مشخص نیست. باور غلطی وجود دارد که این بیماری در اثر مصرف بیش از حد کلسیم رخ می‌دهد. اما واقعیت این است که این بیماری هیچ ارتباط مستقیمی با مصرف کلسیم ندارد. در این بیماری قسمتی از بافت تاندون تغییر می‌کند و فضایی برای رسوب ایجاد می‌شود. پیشرفت این بیماری باعث درد شدیدی می‌شود که از تحمل خارج است.

درمان این بیماری با توجه به پیشرفت و شرایط هر بیمار متفاوت است. اگر بیماری در مراحل اولیه باشد، از روش‌های غیرجراحی برای درمان آن استفاده می‌شود. این روش درمانی شامل حرکات ورزشی است که به بیمار آموزش داده می‌شود. علاوه بر آن داروهای مسکن و تزریق‌هایی ممکن است بر اساس تشخیص پزشک صورت بگیرد تا بیماری متوقف شود.

اما اگر این درمان‌ها جوابگو نباشد و یا رسوب کلسیم بزرگ باشد، لازم است جراحی شانه انجام شود. روش‌های جراحی رسوب کلسیم می‌تواند سه حالت مختلف داشته باشد:

تخلیه استخوان اضافه و تاندون آسیب دیده (آرتروسگوپی به صورت بسته)

جراحی باز

تخلیه با سوزن زدن

اگر شما دچار رسوب کلسیم هستید و یا می‌خواهید درباره روش‌های درمان و تشخیص آن بیشتر بدانید مقاله رسوب کلسیم در تاندون شانه را مطالعه کنید.

دررفتگی مکرر شانه یا ناپایداری مزمن

دررفتگی مکرر شانه یکی از مشکلاتی است که بسیاری از بیماران درباره آن می‌پرسند و یا برای درمان به مطب مراجعه می‌کنند. دررفتگی مکرر شانه زمانی اتفاق می‌افتد که گردی سر بازو از گوی کتف جدا شود.

باید بدانید که تنها روش درمان دررفتگی مکرر شانه، عمل جراحی شانه است. حتی طبق جدیدترین متدهای درمانی، با اولین دررفتگی شانه باید عمل جراحی انجام شود. بعد از عمل جراحی شانه، عملکردی شبیه به یک شانه سالم خواهد داشت. فراموش نکنید که امکان دررفتگی یک شانه سالم نیز وجود دارد.

معرفی یکی از بهترین جراحان آرنج

فوق تخصص جراحی آرنج معمولاً از روش‌های مختلفی برای درمان شکستگی استخوان‌های آرنج استفاده می‌کنند. به طور کلی آرنج دارای سه نوع استخوان است که اسم آنها شامل هومروس، رادیوس و اولنا هستند.

فوق تخصص جراحی آرنج و سایر متخصصان و فوق تخصصان برای خدمت به بیماران از ابزارهای جراحی و یا حتی غیر جراحی برای رضایت و نجات بیماران از حوادث و اتفاقاتی که برای آنها پیش آمده است کمک می‌گیرند و بدون استفاده از آنها به راحتی نمی‌توان بر آنچه که وظیفه ذاتی پزشکان است پیروز شوند.

تعویض مفصل آرنج

اگر بیماری مانند آرتریت روماتوئید، آرتروز، رماتیسم مفصل داشته و یا آسیبی به آرنج وارد شده باشد، پزشک ممکن است برای درمان، جراحی را انتخاب کرده و همینطور راهی برای جایگزین مفصل قبلی را توصیه کند. اما تعویض مفصل آرنج شامل: معایب، مزایا و نکاتی است که در ادامه مطلب به آن‌ها خواهیم پرداخت.

جراحی مفصل آرنج

درطول جراحی مفصل آرنج، جراح آرنج، مفصلی که از یک مفصل مصنوعی ساخته شده و به استخوان بازو متصل است را جایگزین مفصل قبلی می‌کند.

آدرس: خیابان شیخ بهایی جنوبی، پایین‌تر از پل حکیم، بلوار آزادگان، نبش خیابان ۲۱ شرقی، پلاک ۱۳، واحد ۱

تماس :۰۲۱۸۸۸۸۰۶۴۰

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5341793

منبع: مهر

کلیدواژه: عمل جراحی مفاصل کسب و کار کسب و کار کسب و کارهای اینترنتی خرید آنلاین بیمه شخص ثالث قطعات خودرو سئو سایت گروه صنعتی ایران خودرو تولید داخلی آشپزخانه دکوراسیون منزل سیمان پلاستیک بیمه اینترنت جراحی شانه تعویض مفصل برای درمان رفتگی شانه رسوب کلسیم مفصل آرنج جراح شانه عمل جراحی مفصل شانه فوق تخصص آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۴۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سرور عدوانی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به باورهای غلط بیماری MS گفت: اینکه مبتلایان به ام اس نمی‌توانند ازدواج کنند و یافرآیند بچه‌دار شدنشان دچار مشکل است، باوری کاملا اشتباه است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی افزود: با توجه به اینکه بیشتر مبتلایان به ام اس معمولا در سن پایین درگیر این بیماری می‌شوند و یا هنوز به سن باروری نرسیده باشند ممکن است این موضوع برای این افراد نگران کننده باشد، این باور از اساس اشتباه و بیماران مبتلا به ام اس هیچ مشکلی برای ازدواج ندارند و تحت نظر پزشک به راحتی می‌توانند مادر یا پدر شوند.

متخصص بیماری‌های اعصاب و روان درباره احتمال ابتلای فرزندان مبتلا به ام اس نیز توضیح داد: مبتلایان به این بیماری باید این نکته را مد نظر داشته باشند که شاید نوزادانی که از پدر و مادر مبتلا به ام اس متولد می‌شوند ریسک بیشتری ازنظر ابتلا به این بیماری در مقایسه با سایر افراد جامعه داشته باشند ولی اصلا به این شکل نیست که این احتمال درصد بالایی را به خود اختصاص دهد.

عدوانی تاکید کرد: این تفکر که اگر مبتلا به ام اس هستید حتما نوزاد شما هم با این بیماری متولد می‌شود از اساس اشتباه و غلط است.

متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب با بیان اینکه برخی طیف‌های بیماری ام اس می‌تواند از طریق وراثت منتقل شود توضیح داد: تا زمانیکه آزمایش‌های ژنتیک انجام نشده، هیچ فردی نمی‌تواند درباره ریسک ابتلای بالای سایر افراد خانواده به این بیماری نظر قطعی دهد.

وی گفت: تعداد پدران و مادرانی که هر دو مبتلا به ام اس بوده‌اند و نوزادی کاملا طبیعی به دنیا آورده‌اند کم نیستند.

عدوانی با تاکید بر اینکه مسئله‌ای که درباره ام اس مد نظر است فارغ از مسایل ژنتیکی موضوعات محیطی است، اضافه کرد: در نهایت علت اصلی این بیماری و خیلی از فاکتورهای ابتلا به آن هنوز شناخته نشده است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به باور اشتباه دیگری مبنی بر اینکه ام اس بیماری مختص به جوانان است توضیح داد: اصلا به این صورت نیست و این بیماری در کودکان و یا افراد بالای 60 یا 70 سال هم دیده می‌شود.

کاهش طول عمر باور اشتباه دیگری درباره مبتلایان به ام اس است که این متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب به آن اشاره کرد و افزود: این بیماری طول عمر افراد را کاهش نمی‌دهد، خیلی از افراد زمانی که متوجه می‌شوند به ام اس مبتلا شده است، مبنا را بر این قرار می‌دهند که با اختلال عملکرد عمده مواجه‌اند.

وی  با بیان این مسئله که الزاما همه‌ افراد مبتلا به ام اس دچار مشکل شدید در راه رفتن می‌شوند و یا  در نهایت بینایی خود را از دست می‌دهند را تصور اشتباهی عنوان کرد و توضیح داد: بیماری ام اس با توجه به درمان‌های نوینی که وجود دارد به میزان قابل توجهی قابل کنترل است، شاید در سالهای دور مثلا 20 یا 30 سال پیش درمان قابل توجهی برای این بیماری وجود نداشت ولی در حال حاضر بخش عمده‌ای بیماران به صورت موفقیت آمیز درمان شده و به زندگی عادی برمی‌گردند.

عدوانی گفت: ام اس احتمال حملاتی به سیستم عصبی را در پی دارد یا حتی بیماران به صورت موقتی دچار تاری دید، ضعف اندام‌ها، اختلال تعادل و دوبینی می‌شوند ولی با درمان به موقع علامت‌ها به میزان بسیار بالایی و در بیشتر موارد به صورت کامل برطرف می‌شود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد: ام اس قابل کنترل است و هنوز دارویی نداریم که بیمار استفاده کند و به طور کلی درمان شود به طور مثال بیماران دیابتی تا آخر عمر باید داروهای خود را استفاده کنند و اگر دارو را قطع کنند قطعا مشکلات جدی خواهند داشت.

متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب بیمارستان شهدای تجریش تاکید کرد: MS و درمان‌های آن وابسته به درمان موثر در سالهای اول شیوع بیماری است، به این شکل که در صورت تشخیص به موقع اگر درمان‌ها به موقع انجام شود حتی امکان خاموش شدن این بیماری نیز وجود دارد یا در آینده فرد مبتلاکمتر دچار عوارض خواهد شد.

عدوانی هشدار داد: مبتلایان به ام اس بعد از درمان و کاهش نشانه‌های بیماری، روند درمان را قطع نکنند به این دلیل که ام اس ماهیت بهبوده یابنده و حمله کننده دارد شاید مدتها خاموش شود و بعد از مدتی بیمار با حمله‌های بیشتر که کنترل آن مشکل است مواجه شود.

وی درباره باور اشتباه دیگری با این عنوان که بیماران مبتلا به ام اس نباید اصطلاحا مواد غذایی که طبع سرد دارد را استفاده کنند ادامه داد: از نظر علمی و تحقیقاتی هیچ موضوعی مبنی بر اینکه ماده غذایی در کنترل و یا عود بیماری اثر دارد تایید نشده است، در نتیجه رژیم‌های سخت غذایی می‌تواند بدن بیمار را ضعیف کرده و مانع رسیدن مواد مغذی به بدن شود بنابراین تنها توصیه این است که مبتلایان به ام اس رژیم غذایی سالم داشته باشند.

عدوانی در خاتمه توصیه کرد: عاداتی مثل سیگار کشیدن، استفاده از قلیان می تواند سیر بیماری را شدیدتر کند و تشدید حملات را در پی خواهد داشت بنابراین توصیه اکید ترک مواد دخانی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عیادت مدیرعامل باشگاه استقلال از مهدی مهدی پور
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • شانه‌زدن مو‌های آقای رئیس‌جمهور سوژه شد (فیلم)
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟