Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - به مناسبت روز جهانی شهرها معاون امور بین الملل شهرداری تهران به صورت ویدئو کنفرانسی در مجمع سالانه بین‌المللی دیپلماسی مردمی با موضوع «صلح و تفاهم متقابل در قرن بیست و یک» که توسط شهرداری شهر ولگوگراد روسیه و با همکاری سازمان شهرداران صلح ژاپن برگزار شد حضور یافت.
به گزارش شهر، حمیدرضا غلام‌ زاده، معاون امور بین‌الملل شهرداری تهران به نمایندگی از شهر تهران به عنوان شهر راهبر ایران سخنان خود را با موضوع نحوه فعالیت‌ های شهرداری تهران و دبیرخانه ایرانی سازمان شهرداران صلح در راستای ترویج و آموزش فرهنگ صلح و همچنین چگونگی حل چالش ‌ها و ایجاد همبستگی میان شهروندان در دوران همه‌گیری کرونا عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون امور بین‌ الملل شهرداری تهران در ابتدا از نقش دبیرخانه ایرانی شهرداران صلح و موزه صلح تهران در به عضویت رساندن هزار و 16 شهر ایران در سازمان شهرداران صلح و تشکیل شبکه ‌ای از نمایندگان شهرداری ‌های ایران، با هدف تشویق و ترغیب این شهرها در برگزاری رویداد هایی در راستای ترویج و آموزش فرهنگ صلح خبر داد.
غلام زاده در ادامه به برخی از فعالیت ‌ها همچون تدوین و رونمایی از کتب مختلف با موضوع صلح، برگزاری دوره ‌های آموزش صلح با موضوعات میانجیگری، ترویج عدم خشونت و نزاع و روش‌های حل و فصل اختلافات برای نسل جوان اشاره کرد.
او در راستای یکی از اهداف سازمان شهرداران صلح که همانا تلاش برای منع استفاده از سلاح های کشتار جمعی است، بیان کرد: ایران از جمله کشورهای قربانی سلاح ‌های شیمیایی در دنیا است که طی جنگ ایران و عراق ده ‌ها شهر آن بمباران، و بیش از دو هزار 500 تُن انواع سلاح‌ های شیمیایی علیه ایران، نه تنها در میادین جنگ، که حتی علیه غیرنظامیان در شهرها و روستا ها به کار گرفته شده است. به همین دلیل دبیرخانه ایرانی سازمان شهرداران صلح همواره بر آگاهی سازی جامعه جهانی نسبت به عوارض و آثار این سلاح ‌ها بر روی سلامت انسان و محیط زیست تلاش کرده و رویداد های مختلفی نیز برای انتقال تجارب این واقعه به نسل ‌های جدید برگزار شده است. در پایان امیدواریم سلاح های کشتار جمعی علیه هیچ کشور دیگری در جهان استفاده نشود.
معاون امور بین‌ الملل شهرداری تهران در بخش بعدی کنفرانس با موضوع بررسی چگونگی حل چالش ‌ها و افزایش همبستگی میان شهروندان در دوران همه‌گیری ویروس کرونا، به تشریح اقدامات شهرداری تهران در این ایام پرداخت و گفت: ویروس کرونا سبک جدیدی از زندگی را پدید آورد، این ویروس در وضعیت زندگی مردم اثرات بسیاری را به همراه داشته که بر رشد اقتصادی، اشتغال و بر وضعیت رفاه و معیشت خانوار مشهود بوده است. همه‌گیری و تبعات ناشی از آن بیشتر از همه بخش ‌هایی را متأثر ساخته که طبقات پایین جامعه را شامل شده، در نتیجه اقدامات فوری در این زمینه مورد نیاز بوده است.
غلامزاده در ادامه به برخی از اقدامات شهرداری تهران در پیشگیری و مبارزه با شیوع کرونا شامل: مشارکت در اجرای طرح شهید سلیمانی (مدیریت و کنترل اپیدمی کووید 19 به شیوه محله و خانواده محور)، در اختیار قراردادن ظرفیت 241 خانه سلامت، برگزاری کنسرت‌ های آنلاین جهت افزایش نشاط شهروندان، جمع‌آوری سریع و مستمر پسماند های شهری، آموزش بیش از 100 مشاور و روانشناس داوطلب برای ارائه خدمات به شهروندان، ضد عفونی روزانه وسایل نقلیه عمومی، ایجاد مراکز واکسیناسیون برای شهروندان تهرانی و علاوه بر آن مهاجران و پناهندگان قانونی و غیرقانونی اشاره کرد.
او در پایان تاکید کرد که این اقدامات با وجود واکسیناسیون بیش از نیمی از مردم تهران همچنان ادامه دارد و امیدواریم تمام شهرهای جهان از این بیماری همه‌گیر مصون شوند.
شایان ذکر است که مجمع سالانه بین ‌المللی دیپلماسی مردمی در تاریخ 30 و 31 اکتبر و 1 نوامبر 2021، با موضوع «صلح و تفاهم متقابل در قرن بیست و یکم» با حضور نمایندگان شهرهای عضو سازمان شهرداران صلح و سازمان‌ های مرتبط با امور شهرها، به مناسبت روز جهانی شهرها (31 اکتبر) برگزار شد.
در این جلسه که به صورت آنلاین و گفتگو محور و به زبان‌های انگلیسی، روسی و اسپانیایی برگزار شد، نمایندگان شورای شهر و شهرداران شهرهای عضو سازمان شهرداران صلح همچون منچستر، هانوفر، گرانولرز، ولگوگراد، هیروشیما، بانکوک حضور داشتند.


On the occasion of the International Day of Cities on October 30th, 2021, the Deputy International Affairs of the Municipality of Tehran participated in the International Forum of People’s Diplomacy on "Peace and Mutual Understanding in the 21st Century", which was organized by the Municipality of Volgograd, Russia in cooperation with the Mayors for Peace (MFP), Japan. During this meeting, first the Secretary General of MFP spoke about the future strategic plan of the organization, then a question and answer session was held with the presence of the Chairman of the Volgograd City Council.
Dr. Hamidreza Gholamzadeh, International Affairs Deputy of the Municipality of Tehran, who had attended the meeting on behalf of Tehran as the Iranian lead city of MFP, emphasized that the peaceful administration of Tehran has always been one of the priorities of the city’s management. Moreover, he explained some of the activities of the Municipality of Tehran and the Iranian Secretariat of MFP in promoting a culture of peace including membership of 1016 Iranian cities in MFP and formation of a network of representatives from Iranian municipalities to encourage them to hold events and related training courses.
Furthermore, Dr. Gholamzadeh mentioned some of the municipality of Tehran’s efforts to deal with challenges resulted from the COVID-19 pandemic including those efforts aimed at preventing the spread of the disease and increasing solidarity among citizens. He named some of the Municipality`s activities such as offering full services of Tehran’s health centers, holding online concerts to boost the vitality of the citizens, training more than 100 volunteer counselors and psychologists to provide services to citizens, daily disinfection of public transportation units and establishment of vaccination centers for all citizens including documented and undocumented immigrants and refugees.
The meeting was held online in English, Russian and Spanish with the presence of representatives from the city councils and municipalities of some member cities of MFP such as Manchester, Hannover, Granollers, Volgograd, Hiroshima and Bangkok.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: الملل شهرداری تهران سازمان شهرداران صلح شهرداری تهران معاون امور بین بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۵۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، خمیس آبادی در نشست کمیته فنی شتر کشور در بافق گفت: اولین کنفرانس بین المللی شتر در آبان ماه ۱۴۰۳ که سال جهانی شتر است، در ایستگاه تحقیق و توسعه شتر تک کوهانه کشور، وابسته به مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی کشور برگزار خواهد شد. 

وی افزود: نشست هماهنگی برگزاری این کنفرانس، به میزبانی فرمانداری بافق برگزار و برای تدوین برنامه‌های آن برنامه ریزی شد چراکه این کنفرانس نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی شهرستان بافق خواهد شد. 

خمیس آبادی بیان کرد: استان یزد از نظر تعداد نفرات شتر، سومین استان کشور ولی از نظرتحقیقات و مطالعات فناورانه و کاربردی انجام شده، جایگاه استان یزد در کشور برتر است.

وی ادامه داد: در سند یزد نوین که برنامه دولت سیزدهم در استان یزد است، قرار است تعداد نفرات شتر از حدود ۱۵ هزار نفر به ۳۰ هزار نفر در بازه زمانی پنج ساله و براساس پهنه‌های موجود در استان، افزایش پیدا کند و فعالیت‌های جمعی و نیاز‌های فناورانه آن به نتیجه برسد.

رئیس مؤسسه تحقیقات دام کشور گفت: در راستای توسعه تحقیقات شتر یکی از محورها، موضوع سامانه بهره وری شتر است که طرح تحقیقاتی آن در چندسال اخیر انجام شد و خروجی این طرح، نرم افزار ساربانیار است که توانسته ایم با این نرم افزار تمامی شتر‌ها و شترداران، را ردیابی کنیم. 

وی، افزود: این نرم افزار باعث می‌شود که شتر‌ها رصد شوند و درصورت خطر و خارج از حوزه چرای خود، نرم افزار اخطار می‌دهد و علاوه بر این، وضعیت تولیدمثلی شتر، تغذیه، وزن شتر و... از طریق این نرم افزار مشخص می‌شود و می‌توان مدیریت تغذیه و بهداشت و... شتر را توسعه داد.

خمیس آبادی بیان داشت: سالیانه در استان یزد حدود ۸۰۰ تن گوشت شتر تولید می‌شود که قرار است طبق سند یزد نوین، این میزان ۲ برابر شود. 

وی گفت: شهرستان بافق دارای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر شتر است که حدود ۵۰۰ نفر بهره بردار در این حوزه فعالیت دارند.

رئیس مؤسسه تحقیقات دام کشور بیان کرد: پهنه ۵۰ هکتاری برای بحث تخصصی و صنعتی کردن پرورش شتر در نظر گرفته شده است که برای واگذاری در حال اقدام است.

دیگر خبرها

  • حضور قاری افغانستانی در بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌هاست
  • انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • حضور هیات ایران در کنفرانس سالانه بین المجالس برای قدس در استانبول
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • دومین جشنواره عکاسی سنندج با حضور ۵۰ عکاس ملی و بین المللی آغاز به کار کرد
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری