Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روزنامه اینترنتی رای الیوم، روگل آلفر کارشناس و تحلیلگر صهیونیست دیروز دوشنبه مقاله‌ای در روزنامه عبری هاآرتص منتشر و در آن اعلام کرد «اسرائیل گواهی فوت (نابودی) خود را امضا کرده است و فقط باید منتظر مشخص شدن زمان آن باشیم».

وی عوامل نابودی رژیم صهیونیستی و حذف شدن آن از نقشه را برشمرد و نوشت: اولین عامل نژادپرستی و دوملیتی بودن اسرائیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صهیونیست ها در اسرائیل اکثریت را تشکیل می‌دهند و بیشتر آن‌ها از ادامه اشغال مناطق فلسطینی حمایت می‌کنند. به گفته این تحلیلگر بیشتر آن‌ها نه تنها از اشغالگری حمایت می‌کنند بلکه برای تشدید و تثبیت آن می‌کوشند و بر ادامه حمایت نظری و عملی از اشغالگری تاکید می‌کنند.

به نظر وی، جهان اسرائیل را به اندازه کافی برای پایان دادن به اشغالگری تحت فشار قرار نمی‌دهد. وی اسرائیل را رژیمی وحشی می‌داند.

این نویسنده که گرایش‌های چپگرایانه دارد می‌گوید علت دوم به جنبش حمایت از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی مربوط می‌شود که وی (نویسنده) آن را جنبش نژادپرست، فاشیستی و مخالف دموکراسی می‌داند که از بنیامین نتانیاهو به عنوان مسئولی که متهم به ارتکاب تخلفات کیفری خطرناک است و دیدگاه‌های دیکتاتوری خود را هم پنهان نمی‌کند، حمایت می‌کند. نویسنده همچنین تاکید می‌کند جناح چپ در اسرائیل همچنان ضعیف و ضعیف‌تر می‌شود تا به کلی نابود شود.

به نظر این نویسنده سومین عامل نابودی رژیم صهیونیستی چیزی است که وی آن را منطقه خودمختار یهودیان تندروی دینی در رژیم اشغالگر می‌نامد و تاکید می‌کند این افراد نه کار می‌کنند و نه تولید؛ حال آن که تل آویو هزینه‌های آن‌ها را می‌دهد. نویسنده آن‌ها را باری بر دوش اسرائیل می‌داند.

وی چهارمین عامل نابودی اسرائیل و محو شدن آن از نقشه را در مشکل کیفیت محیط زیست می‌داند. به نظر وی اسرائیل، اراضی اشغالی را به منطقه‌ای شلوغ و پر از زباله و آلودگی (زیست محیطی) و بیش از حد گرم تبدیل کرده است که به نظر وی این امور محیط مناسبی برای طرفداران فاشیست نتانیاهو ایجاد می‌کند.

به گفته وی عامل پنجم نیز به منازعات فرهنگی در جامعه صهیونیستی و فقدان گفتگو در جامعه و به شکل خاص در رسانه‌های اسرائیل مربوط می‌شود. علاوه بر این گسترش برنامه‌های سرگرمی سطح پایین در کانال‌های تلویزیونی اسرائیل نیز اوضاع را بیش از پیش تیره می‌کند، زیرا به گفته نویسنده پدیده انتقاد و نقد به کلی از بین رفته است.

به گفته نویسنده، عامل ششم نیز آغاز جنگ است که طی آن هزاران موشک حزب الله و نیز جنبش فلسطینی حماس به اسرائیل اصابت می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی نژادپرستی فلسطین اشغالی زوال اسرائیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۵۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام ارشد حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم

یک مقام ارشد سیاسی حماس به آسوشیتدپرس گفت که این گروه حاضر است با یک آتش‌بس پنج ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند و در صورت ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، سلاح‌های خود را روی زمین گذاشته و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهد شد.

به گزارش یورونیوز، خلیل الحیه در مصاحبه‌ای که روز چهارشنبه با این خبرگزاری در استانبول انجام داده همچنین تاکید کرد که حماس آمادگی دارد به سازمان آزادی‌بخش فلسطین بپیوندد تا یک دولت واحد برای غزه و کرانه باختری تشکیل شود.

این اظهارات مقام ارشد حماس می‌تواند امتیاز قابل توجهی برای اسرائیل به شمار رود چرا که این گروه فلسطینی همواره تاکید کرده که مبارزه خود را تا زمان نابودی اسرائیل ادامه خواهد داد. الحیه که از مقام‌های بلندپایه حماس به شمار می‌رود که در مذاکرات برای آتش بس و تبادل گروگان‌ها حضور داشته در این مدت گاهی لحن تند و مخالف و گاهی هم بیان آشتی‌جویانه‌ای داشته است.

او در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد که «حماس آمادگی دارد حدود کشور فلسطینی را بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی که تاکید دارد باید در امتداد مرز‌های پیش از جنگ ۱۹۶۷ تشکیل شود، بپذیرد.»

او در خصوص اینکه اگر چنین اتفاقی بیفتد چه سرنوشتی در انتظار حماس خواهد بود گفت: «آن‌وقت شاخه نظامی ما منحل می‌شود. تجربیات افرادی که با اشغالگران جنگیدند چه شده است؟ وقتی به استقلال رسیدند و حقوق خود را کسب کردند به احزاب سیاسی تبدیل شدند و نیرو‌های مبارز هم به ارتش ملی پیوسته‌اند.»

الحیه نگفت که آیا استقبال آشکار او از راه حل دو دولتی به منزله پایان دادن به درگیری فلسطین با اسرائیل است یا گامی موقت به سوی هدف اعلام شده این گروه برای نابودی اسرائیل.

تشکیلات خودگردان فلسطین امیدوار است که یک کشور مستقل در کرانه باختری، اورشلیم شرقی و غزه ایجاد کند، مناطقی که اسرائیل در جنگ ۱۹۶۷ در خاورمیانه تصرف کرد. در حالی که جامعه بین المللی به شدت از چنین راه حل دو دولتی حمایت می‌کند، دولت تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، آن را رد می‌کند.

اسرائیل می‌گوید که از زمان آغاز جنگ، اکثر گردان‌های اولیه حماس را منهدم کرده است، اما چهار گردان باقی‌مانده در رفح مخفی شده‌اند. اسرائیل استدلال می‌کند که حمله به رفح برای پیروزی بر حماس ضروری است.

الحیه، اما می‌گوید که چنین حمله‌ای نمی‌تواند به نابودی حماس بینجامد. او گفت که تماس‌ها بین رهبری سیاسی خارج و رهبری نظامی در غزه بدون وقفه در جریان است و تماس‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و جهت‌گیری‌ها با مشورت بین دو گروه انجام می‌شود.

جنگ غزه نزدیک به هفت ماه طول کشیده و مذاکرات آتش بس متوقف شده است.

دیگر خبرها

  • آحارونوت: زمان آن رسیده کابینه نتانیاهو کنار برود
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • خواسته برخی اعراب از اسرائیل برای نابودی حماس محال است
  • اصرار بر نابودی حماس فاجعه دیگری مشابه طوفان الاقصی را برای اسرائیل رقم خواهد زد
  • اردوغان: در برابر نابودی فلسطینی‌ها سکوت نخواهیم کرد
  • حماس منتظر دریافت پیشنهادات جدید درباره آتش‌بس است/جزئیاتی از سفر هیات مصر به تل‌آویو
  • مقام ارشد حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم
  • آرامکوی عربستان حامی مالی فیفا شد
  • حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم