Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- استاندار تهران گفت: معتقدیم می‌توان کار را منسجم‌تر پیش برد و باید کار موثری انجام دهیم تا مسائل مردم را حل کنیم، در همین زمینه فرصت طلایی در استان تهران برای هم افزایی به وجود آمده است.
به گزارش خبرگزاری آریا، محسن منصوری در نخستین جلسه قرارگاه اجتماعی مسائل تهران افزود: از مهمترین موضوعات تهران در رابطه با رفع دغدغه‌های اساسی مقام معظم رهبری موضوع آسیب‌های اجتماعی می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: حجم مسائل تهران بزرگ است و روز به روز به مسائل اضافه می‌شوند، اما توان ظرفیت، هماهنگی و همدلی بین مردم و دستگاه‌ها ظرفیت فائق آمدن بر مشکلات را به وجود آورده است.
استاندار تهران افزود: در جلسه با رئیس جمهور، مسائل اجتماعی و کلان استان تهران مطرح شده از اینرو قرارگاه خدمات اجتماعی به وجود آمده که ممکن است موضوعات مختلفی مطرح شود، اما آسیب‌های اجتماعی مهمترین موضوعات مطرح در این قرارگاه می‌باشد.
منصوری با اشاره به مطالبه گری در مسائل اجتماعی گفت: در موضوع آسیب‌های اجتماعی نیاز به وحدت نظر، همدلی و هماهنگی داریم که در جلسه با رئیس جمهور با حضور نمایندگان مجلس؛ مطرح شد که ظرفیت همه مجموعه‌ها جهت حل مسائل اجتماعی به کار گرفته می‌شود؛ در همین راستا هفته گذشته سه جلسه با شهردار تهران داشتیم که محور آن آسیب‌های اجتماعی بود.
وی افزود: تهران در ابعاد مختلف نیازمند توجه است به لحاظ سرانه جمعیت، محروم‌ترین استان هستیم، چون متراکم هستیم؛ حل بسیاری از مشکلات از جمله مهاجرت مسئله ملی است؛ سالانه 250 هزار نفر به جمعیت استان تهران اضافه می‌شود اگر منفعلانه برخورد کنیم نمی‌توانیم پاسخگوی نیاز‌ها باشیم.
استاندار تهران افزود: در دوره‌های قبل زحمت کشیده شده، اما معتقدیم می‌توان کار را منسجم‌تر پیش برد و باید کار موثری انجام دهیم تا مسائل مردم را حل کنیم، در همین زمینه فرصت طلایی در استان تهران برای هم افزایی به وجود آمده است.
منصوری ادامه داد: نیروی انتظامی آمادگی برای جمع آوری معتادان متجاهر ظرف چند هفته را دارد، اما این تنها بخشی از کار است و اجتماعی کردن و دیگر مسائل نیز مطرح است؛ برخی از موارد ذاتا وظیفه شهرداری نیست، اما شهردار اعلام آمادگی کرده و گفته مسئولیت می‌پذیرد که این اهمیت و ارزش دارد.
وی افزود: یکی از دلایلی که تاکنون نتایج مطلوب و دلخواه حاصل نشده به این دلیل است که ارتباط بین دستگاه‌های حاکمیتی وسیع بوده و هماهنگی ایجاد نشده؛ خیلی مواقع طرح اجرا می‌شود، اما موفقیتی ندارد، چون استمرار پیدا نمی‌کند.
استاندار تهران گفت: مسائل تهران و شهرستان‌های تهران را نمی‌توان جدا کرد، چراکه مسائل در هم تنیده است از جمله موضوع حمل و نقل در حوزه اجتماعی نیز چنین است که این جلسه برای هماهنگی بالادستی به وجود آمده تا مسائل جدی گرفته شود.
منصوری افزود: نیاز به تقسیم کار وجود دارد و برخی از مسائل در کوتاه مدت حل می‌شود و بعضی درازمدت است؛ در موضوع معتادان متجاهر 21 هزار معتاد داریم که توان سازماندهی آن‌ها وجود دارد و در زمان منطقی می‌توان آن‌ها را جمع‌آوری و نسبت به اجتماعی کردن آن‌ها اقدام کرد و سپس تدبیر برای شغل مناسب و بازگشت آن‌ها به اجتماع انجام شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فرصت طلایی آسیب های اجتماعی استاندار تهران وجود آمده استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۵۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس/ رسیدگی به مسائل نابرابری اجتماعی

رئیس انجمن روانشناسی تربیتی ایران توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس را تشریح کرد.

فریبرز درتاج در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تبریک روز روانشناس توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس را تشریح کرد و گفت: هفدهمین سالگرد روز روانشناس در سازمان ملل، شیوه‌های امیدوارکننده‌ای را که برای افزایش برابری در آموزش و همچنین رسیدگی به مسائل نابرابری اجتماعی از طریق آموزش طراحی شده، برجسته کرده است.

وی افزود: در این روز سازمان ملل به تمامی ایالات عضو، سازمان‌های غیردولتی و سازمان‌های بین‌المللی انسان دوستانه که از نظر فرهنگی پاسخگو هستند پیشنهاد کرد با ترویج برنامه‌ریزی‌ها و مداخلات با پشتیبانی تجربی، برای تضمین آموزش با کیفیت فراگیر و فرصت‌های یادگیری مادام‌العمر برای همه، با تاکید بر مشارکت علم در پیشبرد دستیابی به اهداف توسعه پایدار و برنامه جهانی۲۰۳۰، تلاش کنند.

این استاد دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه روانشناسی به طور منحصر به فردی برای پاسخ به چالش‌های پیش روی جامعه بین‌المللی در ارتباط با دسترسی به آموزش با کیفیت قرار دارد، گفت: آموزش کلید پرورش روابط بین گروهی محترمانه و پرورش جوامع صلح‌آمیز است.

درتاج با اشاره به اینکه سازمان ملل متحد منابع آموزش صلح را برای تشویق جوانان برای حمایت از حذف سلاح‌های کشتار جمعی و ترویج خلع سلاح ایجاد کرده است، خاطرنشان کرد: آموزش همچنین پتانسیل حمایت از پیشرفت جوانان به عنوان شهروندان آگاه در جهان را دارد. نکته قابل توجه، دستور کار دبیر کل برای اجلاس آینده سازمان ملل در سال ۲۰۲۴ شامل فراخوانی برای "تحول آموزش" شامل توصیه‌هایی برای ایجاد تغییرات اساسی در حرفه‌های معلمی، محیط‌های یادگیری و نحوه نگرش به هدف آموزش است‌. دستور کار همچنین اهمیت تضمین حمایت چند جانبه و سرمایه‌گذاری برای دسترسی به آموزش با کیفیت برای همه را تصدیق می‌کند.

رئیس انجمن روانشناسی تربیتی ایران در ادامه به دسترسی به آموزش با کیفیت و همچنین تاثیرات قابل توجه آن بر سلامت و رفاه افراد، خانواده‌ها و جوامع اشاره کرد و یادآور شد: تحقیقات ارتباط بین افزایش پیشرفت تحصیلی و پیامدهای سلامت روانی مثبت را شناسایی کرده است. علاوه بر این، مدارس می‌توانند مستقیما از رفاه روانی دانش‌آموزان، خانواده‌ها و جوامع از طریق تقویت مهارت‌های عاطفی اجتماعی، ارتقاء تاب‌آوری و ارائه ساختار روتین حمایت کنند. با توجه به نقش اساسی معلمان در این تلاش‌ها، ارائه آموزش‌ها، منابع و حمایت‌های موثر به مربیان ضروری است.

درتاج در ادامه با اشاره به اینکه آموزش حق انسانی است و همانطور که توسط برنامه توسعه سازمان ملل متحد ذکر شده و همچنین "یکی از قوی‌ترین و اثبات شده‌ترین ابزار برای توسعه پایدار" است، خاطرنشان کرد: طی ۲۰ سال گذشته پیشرفت‌های قابل توجهی در آموزش در سطح جهان وجود داشته است. به عنوان مثال میزان سوادآموزی افزایش یافته و دختران با نرخ‌های بالاتری نسبت به هر زمان دیگری مدرسه ثبت‌نام می‌کنند. با وجود این موفقیت‌های ستودنی، تفاوت‌های آموزشی بین جوامع شهری و روستایی همچنان قابل توجه است. در برخی مناطق جهان، نزدیک به نیمی از دختران از تحصیل خارج‌اند. علاوه بر این، دسترسی به آموزش کودکانی که در مناطق آسیب‌دیده زندگی می‌کنند به طور خطرناکی محدود است، در حالی که میلیون‌ها کودک فاقد سواد و مهارت‌های ضروری هستند. علاوه بر این، متأسفانه همه‌گیری COVID-19 به طور نامتناسبی بر جوامع تاثیر گذاشته و امتناع از تحصیل را تشدید کرده است که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد
  • مسائل ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک باید تا مردادماه نهایی شوند
  • رییس قوه قضاییه: برخی مسائل نیازمند کار فرهنگی و اقناعی است؛ نمی‌توان صرفاً با رویکرد سلبی و امنیتی، در قبال آن‌ها عمل کرد
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»
  • توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس/ رسیدگی به مسائل نابرابری اجتماعی
  • حل معضل پسماند در استان نیازمند هم افزایی مردم و مسئولان مرتبط است
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • تاکید استاندار اصفهان بر هم‌افزایی مدیران‌ اجرایی