Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، به تازگی در برخی خیابان‌های شهرمان شهروندان دوباره گزارش مشاهده موش‌ها را داده اند. چندسال پیش موضوع حضور موش‌ها در خیابان بهار سبب شد تا شهرداری برنامه ویژه‌ای برای مبارزه با این موجودات موذی در نظر بگیرد و آن طور که رئیس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد گفته است، با اقدامات انجام شده در ۴ سال گذشته کانون‌های حضور موش‌ها در مشهد از ۶۰ کانون به ۱۱ کانون رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمد پذیرا رئیس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد درباره کنترل و مبارزه با موش‌ها در مشهد گفت: از سال ۱۳۹۶ عملیات مبارزه با جوندگان و به ویژه موش‌ها در مشهد آغاز شد و در آن زمان پس از بررسی‌ها مشخص شد که ۶۰ کانون حضور موش در مشهد وجود دارد.

او افزود: با اقداماتی که در این سال‌ها انجام دادیم، موفق شدیم این تعداد کانون را در سال ۱۳۹۸ به ۱۲ و در سال ۱۳۹۹ به ۱۱ کانون کاهش دهیم، اما با توجه به اینکه نباید این توقع را داشت که این کانون‌ها به صفر برسد، کم کردن یک کانون هم کار بسیار سختی است.

رئیس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد درباره این موضوع که چرا نمی‌توان کانون حضور موش‌ها در شهر را به صفر رساند، ادامه داد: موش‌هایی که در مشهد هستند، چند دسته اند؛ یک گونه موش‌ها همان موش خانگی است، اما گونه‌ای دیگر که در شهر است، گونه موش بندری است؛ این موش‌ها بومی مشهد نیستند و با بار‌هایی که از بنادر به مشهد می‌آیند، وارد شهر می‌شوند.

پذیرا با اشاره به اینکه موش‌های بندری میهمان ناخوانده مشهد هستند، بیان کرد: ما هرچه کنترل کنیم، حضور موش‌های بندری با توجه به ارسال کالا از بنادر به مشهد، به ویژه در کالایی مانند گندم انجام می‌شود.

او تصریح کرد: در شهر نمی‌توان از هر ماده‌ای برای مقابله با موش‌ها استفاده کرد، زیرا برخی مواد و طعمه‌های مقابله با موش ممکن است برای انسان‌ها و محیط زیست خطرآفرین باشد؛ از این رو برای مقابله با این جانوران از پودر مخصوص ویژه موش استفاده می‌شود که برای انسان و محیط زیست خطری ندارد.

رئیس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد با اشاره به اینکه موش جانور زرنگی است و نمی‌توان از یک مدل طعمه با یک طعم استفاده نمود، تاکید کرد: درصورتی که از یک طعمه با یک طعم استفاده کنیم و موش‌ها تلف شدن موش دیگری را ببیند، به آن طعمه مشکوک می‌شوند و دیگر از آن استفاده نمی‌کنند؛ از این رو ما هم برای اینکه این موضوع را کنترل کنیم، از پودر مخصوص طعمه موش با طعم‌های مختلف استفاده می‌کنیم.

پذیرا با توجه به اینکه برای شناسایی مسیر رفت وآمد موش‌ها نیز از چراغ قوه‌های یووی استفاده می‌شود، اظهار کرد: وقتی همشهریان ضایعات غذایی شان را داخل جوی‌ها و خیابان‌ها می‌ریزند، سبب می‌شود که موش‌ها نیز زندگی شان را ادامه دهند؛ از این رو همشهریان هم باید در این موضوع همراه ما باشند.

او افزود: شهروندان درصورتی که تعدادی موش در جوی‌ها و خیابان‌ها دیدند، می‌توانند با شماره ۱۳۷ تماس بگیرند و این موضوع را گزارش دهند تا همکاران ما برای بررسی به منطقه اعزام شوند.

انتهای پیام//ا.د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست شهرداری مشهد موش خانگی رئیس اداره محیط حضور موش ها موش ها در مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۷۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل یک قطعه بوتیمار به محیط زیست


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،دادی، رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست خوسف گفت: یک قطعه بوتیمار که در اثر شکستگی بال از نظر جسمانی ضعیف شده بود از سوی یکی از دوستداران طبیعت و نیروهای اداره گاز شهرستان خوسف تحویل نمایندگی حفاظت محیط زیست خوسف شد.

بوتیمار یا غم‌خورک گونه‌ای از راسته پلیکان‌ سانان و خانوادهٔ حواصیلان است، ویژگی اصل این پرنده که آن را از دیگر اعضای تیره حواصیلان متمایز می‌کند، گردن کوتاه‌تر آن است.

بوتیمار رابطه‌ای کاملا نامانوس و غریبانه با انسان‌ها دارد؛ غالبا از آنها دوری می‌کند و بیشتر اوقات در مخفی گاه خود به سر می‌برد.

دیگر خبرها

  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • تحویل یک قطعه بوتیمار به محیط زیست
  • کاهش ۳۰ درصدی شمار پرندگان مهاجر
  • قدردانی از معلمان حامی محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری
  • تجلیل از معلمان حامی محیط‌زیست در چهارمحال و بختیاری
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد