Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست پارک‌های علم و فناوری کشور که در محل وزارت علوم برگزار شد، گفت: صندوق علوم، تحقیقات و فناوری مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است که برای تمامی کشور یعنی توسعه علم و فناوری و کارآفرینی برنامه‌ریزی می‌کند و بخشی از آن جزو وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و زیرمجموعه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری خواهد بود که ریاستش بر عهده رئیس‌جمهور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: درباره بحث تاسیس معاونت فناوری در وزارت علوم باید گفت که با توجه به اینکه در شرایط کنونی کشور توسعه فناوری شرط لازم برای ایجاد اشتغال دانش‌آموختگان تحصیلات تکمیلی است. بنابراین از طریق شرکت‌های دانش‌پایه و دانش‌بنیان ایجاد می‌شود معاونت علمی و فناوری را تأسیس می‌کنیم تا بر مدیریت پارک‌های علم و فناوری نظارت داشته باشد و به این صورت با برنامه‌ریزی‌های لازم شاهد رشد کمی و کیفی تعداد شرکت‌های دانش‌پایه و دانش‌بنیان خواهیم بود.

زلفی گل تصریح کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان در بحث ملزومات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری لازم، برای مقابله با کرونا اقدامات بسیار خوبی مانند نوع داروهای تولیدشده و ... انجام داده‌اند که میزان تاب‌آوری کشورمان را در این پاندمی کرونا افزایش داده‌اند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: شرکت‌های دانش‌بنیان در دوران کرونا در راستای توسعه اقتصادی فعالیت‌های بسیار خوبی را انجام داده‌اند.

او گفت: از طریق بحث دیپلماسی فناوری کشورهای همسایه می‌توانیم بستر لازم را برای صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیانمان ایجاد کنیم.

زلفی گل تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد تا از طریق سازمان برنامه‌ریزی، درصد قابل ملاحظه‌ای از بودجه عمومی را به صندوق علم و فناوری وزارت علوم اختصاص دهیم تا بتوانیم حمایت‌های شایسته‌ای را از بخش علم و فناوری و کارآفرینی و نوآفرینی کشور داشته باشیم.

نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره آغاز بازگشایی حضوری دانشگاه‌ها از ۱۵ آبان گفت: برای بازگشایی دانشگاه‌ها مطیع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم که مصوب کرده دانشگاه‌ها برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی از ۱۵ مهر و برای دانشجویان کارشناسی از ۱۵ آبان حضوری شوند.

او افزود: فعالیت‌های متعددی در این زمینه از جمله جلسه با معاونان آموزشی، معاونان دانشجویان، روسا و مدیران حراست دانشگاه‌های کشور انجام داده‌ایم و چالش‌های پیش رو را بررسی کرده‌ایم و سعی کرده‌ایم تا آمادگی لازم را برای حضوری شدن بحث آموزش را به صورت جدی داشته باشیم.

زلفی گل ادامه داد: بحث تعمیر و بازسازی خوابگاه‌های همه دانشگاه‌های کشور و آزمایشگاه‌ها تا حدودی انجام شده است و قرار شد تا روسای دانشگاه با توجه به شرایطی که دانشگاه دارند حضور دانشجویان را اولویت‌بندی کنند و بحث حضوری شدن آموزش را جدی بگیرند.

وزیر علوم با اشاره به نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم توضیح داد: وقتی آموزش به صورت حضوری ادامه یابد، امتحانات هم به صورت حضوری برگزار خواهند شد.
 

کد خبر 635486 برچسب‌ها دانشگاه - دانشجو محمدعلی زلفی‌گل - وزير علوم كرونا در ايران آزمون سایر دانش بنیان وزارت علوم تحقیقات و فناوری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه دانشجو محمدعلی زلفی گل وزير علوم كرونا در ايران آزمون سایر دانش بنیان وزارت علوم تحقیقات و فناوری تحقیقات و فناوری شرکت های دانش علم و فناوری دانش بنیان دانشگاه ها وزارت علوم وزیر علوم زلفی گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۷۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات

امتحانات نهایی به صورت کشوری برگزار می‌شود و تاثیرات مهمی بر آینده دانش‌آموزان دارد، از همین رو دانش‌آموزان تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا بهترین نمرات را کسب کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که دانش‌آموزان در این خصوص نگرانی دارند و افت تحصیلی در امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که از دغدغه دانش آموزان به شمار می‌رود و این در صورتی است که بنا به گفته مسئولان مربوطه، بخشی از افت تحصیلی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود.

تأثیر انگیزه دانش‌آموزان در نمرات امتحانات نهایی

محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

وی گفت: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یک‌باره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم، این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تأثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

وی ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش‌آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش افزود: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

تاریخ برگزاری امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳

مصطفی پردلی، معاون رسانه مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارت آموزش‌وپرورش در صفحه ویراستی خود از مشخص شدن برنامه امتحانات نهایی خردادماه دانش‌آموزان خبر داد و نوشت:

«بنا بر اعلام مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش

برنامه امتحانات نهایی خرداد ماه مشخص شد

با آرزوی موفقیت برای دانش آموزان عزیز»

کد خبر 748368

دیگر خبرها

  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • برگزاری‌ مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد