Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت بهمن‌ موتور در یک نشست خبری با خبرنگاران به تشریح برنامه های توسعه ای بهمن موتور پرداختند و گفت: با توجه به موفقیت عرضه محصولات فیدلیتی و دیگنیتی، به زودی 4 محصول جدید را به بازار عرضه خواهیم کرد.

در این نشست خبری که با حضور محمد ضرابیان مدیرعامل بهمن موتور و عضو هیات مدیره گروه بهمن، علی پور ابراهیم آبادی رییس هیات مدیره بهمن موتور، نیما مومنی مدیر تحقیقات و بازاریابی و فروش، پارسا نوری معاون مهندسی و اسماعیل نوروزی مدیر کسب وکار این شرکت برگزار شد، ضمن تشریح برنامه های توسعه ای بهمن موتور، به سوالات خبرنگاران نیز پاسخ دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرابیان در خصوص برنامه‌های توسعه‌ای شرکت بهمن‌ موتور گفت: 4 محصول جدید شامل یک نوع ون باری (CARGO VAN) در گروه تجاری سبک، یک نوع خودروی سواری و دو نوع خودروی SUV جدید طی شش تا هفت ماه آینده در بهمن موتور عرضه خواهد شد.
وی افزود: دیگنیتی پرستیژ (DIGNITY PRESTIGE)، فیدلیتی پرستیژ ((FIDELITY PRESTIGE، رسپکت (RESPECT) و اینرودز (INROADS) خودروهای جدیدی است که عرضه می شوند.
مدیرعامل بهمن موتور با اشاره به برنامه ریزی ها برای تولید ورژن های جدید دیگنیتی و فیدلیتی گفت: در فیدلیتی پرستیژ که موتور قوی تری هم خواهد داشت، در بخش ایمنی سیستم Advanced Driver – Assistance Systems) ADAS) را داریم که کروز کنترل تطبیقی، ترمز اضطراری، حرکت بین خطوط و چند سیستم دیگر را به همراه دارد. ضمن این که در دیگنیتی پرستیژ هم موتور ٢ لیتری با ٢٣٠ اسب بخار روانه بازار می شود که در بخش سامانه های ایمنی و امکانات رفاهی ارتقاء زیادی انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه مطابق الزام‌های قانونی، شروع تولید همه محصولات این گروه با داخلی‌سازی حداقل ۲۰ درصدی خواهد بود تصریح کرد: تعمیق ساخت داخل همه محصولات به صورت جدی در دستور کار است، به طوری که دو محصول SUV این گروه تا پایان سال به داخلی‌سازی بیش از ۳۰ درصدی خواهد رسید.
ضرابیان در ادامه یادآور شد؛ کارگو ون جدید این شرکت با برنامه داخلی‌سازی بیش از ۵۰ درصدی و سواری جدید این شرکت که در آینده نزدیک به سبد محصولات شرکت اضافه می‌شود، با داخلی‌سازی ۳۰ درصدی طی دو سال عرضه خواهند شد.
مدیرعامل بهمن‌موتور با بیان اینکه داخلی‌سازی قطعات با فناوری بالا زمان‌بر است، خاطرنشان کرد: فناوری‌هایی که بهمن موتور از آن استفاده می‌کند طوری است که تعمیق داخلی‌سازی آنها مستلزم گذشت مدت زمان بیشتری است.
وی در ادامه افزود: با توجه به مشکلات پیش آمده در زمان تحریم‌ها، این شرکت روی برندهای خود سرمایه‌گذاری کرده تا در شرایط ضروری و اضطراری بتواند همچنان چرخه تولید خود را ادامه دهد، همچنان‌ که دو محصول SUV بهمن‌موتور اکنون با برندهای این شرکت در بازار وارد شده است.
ضرابیان بیان‌داشت: همه شرکت‌های خارجی که تا پیش از اعمال تحریم‌ها با این گروه کار می کردند و اکنون همکاری ما با آنها به حالت تعلیق درآمده، همچنان شریک ما باقی خواهند ماند.
عضو هیات مدیره گروه بهمن با بیان اینکه با بهبود مناسبات بین المللی و رفع محدودیت‌های صنعت خودرو، گروه بهمن فعالیت‌های خود را با شرکای گذشته ادامه خواهد داد، بیان کرد: گروه بهمن با شرکت‌های مزدا ژاپن، گریت وال، هاوال و FAW در حوزه خودروهای سواری و SUV و با شرکت های ایسوزو ژاپن، SAIC-MAXUS و FAW در حوزه خودروهای تجاری، پس از رفع احتمالی تحریم‌ها ادامه همکاری خواهد داشت.
وی تاکید کرد که مزدا بیش از 67 سال شریک تجاری گروه بهمن بوده است و قطعا این همکاری با رفع محدودیت های بین المللی ادامه خواهد داشت.
ضرابیان با اشاره به مسائل و مشکلات تحریم ها که دشواری هایی را در زمینه خرید اجزا و قطعات خارجی و انتقال ارز به‌وجود آورد، تصریح کرد: ترخیص نشدن به موقع کالاها از گمرک و عدم تأمین مواد اولیه داخلی، از دیگر مشکلاتی بود که در کوتاه ترین زمان ممکن برطرف و از این رو، خودروهای ناقص کمی در مجموعه بهمن‌موتور وجود داشته است.
 
به صادرات خودرو به عنوان یک مقوله بلند مدت نگاه می کنیم
مدیرعامل بهمن موتور در پاسخ به سوالی در خصوص ورود این خودروساز به مقوله صادرات خودرو، اظهارکرد: ما به صادرات خودرو به عنوان یک مقوله بلند مدت که سبب ایجاد مزیت و تراز تجاری مثبت برای ما خواهد شد نگاه می‌کنیم.
وی با تاکید بر اینکه در مجموعه گروه بهمن هم اکنون روی صادرات خودروهای تجاری برنامه داریم، تصریح کرد: حضور طولانی مدت در بازارهای خارجی به ویژه بازارهای منطقه را در برنامه دارد.
مدیرعامل بهمن موتور همچنین در خصوص طرح ساماندهی صنعت خودرو و واردات در مقابل صادرات خودرو اذعان داشت: اگر به این موضوع با دید تنظیم بازار و رعایت حقوق مصرف‌کننده نگاه کنیم، باید گفت در مقوله رعایت حقوق مصرف کننده بسیار عالی خواهد بود، اما باید دید چه مجموعه و طیفی از مردم از آن بهره خواهند برد و مطالبی که در این زمینه عنوان می‌شود با واقعیت‌ها تطابق ندارد.
مدیرعامل بهمن موتور همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اشکالات روش های فروش و عرضه خودروها از سوی بهمن موتور بیان داشت: سیاست بهمن فروش فوری خودروها با زمان تحویل ۳۰ روزه و تحویل قطعی خودرو به تمام خریداران است و روند ثبت نام و فروش نیز مطابق الزامات و محدودیت های تعریف شده است، مشکلاتی که در روند ثبت نام به وجود می آید نیز ناشی از تقاضای بالای بازار و البته محدودیت تعداد خودروی تجاری شده جهت عرضه می باشد.
وی افزود: دو محصول دیگنیتی و فیدلیتی در طی دوره های فروش اینترنتی گذشته در مراحل ابتدایی تولید انبوه قرار داشتند و مسلما با برنامه ریزی صورت پذیرفته در افزایش تیراژ تولید ماهیانه عرضه محصولات با تعداد بیشتری در مراحل فروش آتی خواهد بود.
ضرابیان اظهار کرد: تنها امکان گروه بهمن، تلاش برای افزایش تیراژ تولید خودروهاست تا ظرفیت فروش ماهانه خود را افزایش دهد و تلاش این گروه برای افزایش تیراژ تولید و رسیدن به هدف عرضه ۹۰۰۰ دستگاه فیدلیتی تا پایان سال ادامه دارد، اما مشکلاتی مانند کمبود کانتینر و تراشه های الکترونیکی که صنعت خودرو را در سطح جهانی تحت تاثیر قرار داده، نیز رسیدن به این هدف را سخت تر از گذشته کرده است.
ضرابیان در ادامه تاکید کرد؛ بستر فروش اینترنتی مورد استفاده توسط شرکت بهمن موتور متعلق به شرکت مگا و درگاه اینترنتی iranecar.com می باشد و شرکت مگا موظف به تامین امنیت ثبت نام و اطلاعات مشتریان می باشد.
 
گام جدی بهمن موتور برای راه اندازی خطوط جدید
در ادامه این نشست، علی پور ابراهیم آبادی رییس هیات مدیره شرکت بهمن موتور نیز در تشریح اقدامات این شرکت در راستای افزایش کیفیت محصولات تولیدی بیان کرد: افتتاح سالن ساین آف ((Sign Off، به روز رسانی خط رنگ شرکت و تهیه تجهیزات مدرن کنترل کیفی خودروها پس از تولید در دستور کار است.
وی همچنین افزود: طی سالیان گذشته ۱۲ هکتار به فضای تولیدی و انبارهای کارخانه بهمن موتور افزوده شده است، همچنین توسعه و ساخت سالن های پرس بدنه، سالن مونتاژ مجزا برای محصول فیدلیتی و خرید تجهیزات برای ایجاد خط تست دوم نیز انجام شده که با راه اندازی این خط تست طی چند ماه آتی، ظرفیت تولید شرکت بهمن موتور افزایش خواهد شد.
رییس هیات مدیره بهمن موتور در پاسخ به این سوال که آیا بهمن موتور با کاهش تولید روبرو بوده است، بیان داشت: در دوران تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران، با مشکلات زیادی همراه بودیم اما با توجه به اینکه یک مجموعه چالاک هستیم با همت همه متولیان و دست اندرکاران بهمن موتور توانستیم بر بسیاری مشکلات فائق آییم.
وی همچنین در خصوص پلتفرم دیگنیتی و فیدلیتی گفت: بر روی این پلتفرم نسل های مختلفی از خودرو های SUV با توان های متفاوت و آپشن های بروز عرضه خواهد شد.  

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صادرات خودرو داخلی سازی بهمن موتور شرکت بهمن گروه بهمن خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۸۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق آلمان و فرانسه روی پروژه مشترک تسلیحاتی پیشرفته

وزرای دفاع آلمان و فرانسه توافقنامه‌ای را برای ساخت مشترک یک سیستم پیشرفته رزم زمینی که ساخت تانک‌های مدرن و فوق پیشرفته برای نبردهای آینده را در دستورکار دارد امضا کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "ویرتشافتزووخه"، آلمان و فرانسه بر سر ساخت مشترک یک سیستم پیشرفته رزم زمینی به توافقی اساسی دست یافتند. بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان و سباستین لکورنو، وزیر دفاع فرانسه یادداشت تفاهمی را در پاریس برای ساخت تانک اصلی نبرد فوق مدرن آینده امضا کردند. این دو وزیر بعد از انعقاد این توافق در این باره خبر دادند.

بر اساس گزارش‌ها، در مورد توزیع وظایف این پروژه بزرگ به ارزش میلیاردها در هشت ستون نیز توافق شده است که آلمان و فرانسه هر کدام در دو رکن پیشتاز هستند. درباره تقسیم وظایف در چهار رکن دیگر باید هماهنگی هایی انجام شود.

این سیستم تسلیحاتی که با نام سیستم اصلی رزم زمینی (MGCS) شناخته می شود، همتای سیستم جنگ هوایی آینده (FCAS) است که توسط فرانسه رهبری می شود. این سیستم در آینده، تانک‌های جنگی را در یک شبکه داده با سلاح‌های پشتیبانی مانند پهپادها و سایر سیستم‌های بدون سرنشین متصل می‌کند، بنابراین امکان جهش در فناوری نظامی را فراهم می‌کند. این سیستم با دنباله روی از تانک‌های نبرد اصلی لئوپارد و لکلرک پیش می رود.

به این ترتیب کشورهای آلمان و فرانسه به جای توسعه بیشتر تانک های Leopard II یا Leclerc در سطح ملی، اکنون بر روی پروژه بزرگ "Main Ground Combat System" تمرکز کرده اند - پروژه ای بزرگ به ارزش میلیاردها دلار که قصد دارد دنیای تانک ها را متحول کند.

به این ترتیب آلمان و فرانسه با توسعه مشترک یک سیستم نبرد زمینی پیشرفته، می خواهند برای تهدیدات نظامی در دهه های آینده آماده شوند. بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان و سباستین لکورنو، همتای فرانسوی او توافقنامه‌ای ("یادداشت تفاهم") در پاریس امضا کردند که همچنین توزیع وظایف را که مدت ها مورد مناقشه قرار داشت، تعیین می کرد.

پیستوریوس در یک کنفرانس مطبوعاتی با همتای فرانسوی خود گفت: ما می‌خواهیم سیستم نبرد زمینی آینده را با MGCS بسازیم. وی افزود: در اینجا مسئله توسعه بیشتر تانک‌های نبرد اصلی لئوپارد و لکلرک نیست، بلکه موضوع کاملا جدیدی است.

در حالی که فرانسه در راس سیستم جنگ هوایی مشترک FCAS قرار دارد، آلمان قرار است سیستم رزم زمینی را کنترل کند. پیستوریوس گفت: ما در حال پیشروی هستیم. در عین حال، صنایع هر دو کشور باید تقریباً به طور مساوی در این پروژه مشارکت داشته باشند. پیستوریوس گفت: ما موافقیم که باید و باید یک ارزش آفرینی متقابل 50 درصدی در صنعت وجود داشته باشد تا این نیز بتواند به وضوح یک مدل برابری باشد.

لکورنو هم گفت: در اینجا مسئله تانک آینده مطرح نیست، بلکه موضوع در مورد آینده سیستم های تانک است. او بر دوستی فرانسه با آلمان تاکید کرد و اظهار داشت که گفت‌وگوهای آزاد در این زمینه صورت گرفته است.

سایر کشورهای اروپایی نیز باید برای مشارکت در این پروژه جذب شوند. پیستوریوس از جمله ایتالیا و لهستان را نام برد.

البته برای پیشبرد این پروژه بسیاری از فناوری ها هنوز نیاز به توسعه بیشتر دارند. درس‌هایی از روند جنگ در اوکراین و فرضیات در مورد توانایی‌های مخالفان احتمالی باید در آن گنجانده شود. این واقعیت که سیستم های تسلیحاتی نیز باید بدون سرنشین کار کنند می تواند بخشی از پاسخ به کمبود سرباز در جوامع غربی و تغییرات جمعیتی باشد. تجربه های قبلی نشان می دهد که تاخیر و افزایش هزینه به عنوان خطر در کمین این پروژه است.

یک کارگروه شرکت پروژه برای برنامه MGCS برنامه ریزی شده است که متشکل از شرکت های KNDS Deutschland (KMW سابق)، KNDS فرانسه، Rheinmetall Landsysteme و Thales SIX است. تحت رهبری مشترک آلمان و فرانسه، قرار است چهار بخش، سکوی سیستم کلی MGCS - سکوی توپ، سکوی موشکی، سکوی پشتیبانی رزمی و سیستم عملیاتی را پوشش دهد.

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو از توافق اصولی فرانسه و آلمان برای ساخت مشترک یک سیستم پیشرفته رزم زمینی تمجید کرد. استولتنبرگ گفت: این خبر خوبی است.

استولتنبرگ گفت: ما از همکاری متحدان ناتو برای ایجاد ظرفیت نظامی استقبال می‌کنیم زیرا این کار ما را قوی‌تر می‌کند. ما عموماً طرفدار همکاری متحدان هستیم. این به ما کمک می‌کند تا بر چندپارگی صنعت دفاعی خود غلبه کنیم."

فرانسه از فهرست 10 اقتصاد برتر جهان حذف می‌شوداحتمال خروج FIA از فرانسه پس از صد سال

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • توافق آلمان و فرانسه روی پروژه مشترک تسلیحاتی پیشرفته
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی