Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، دکتر رسول مدنی سردبیر مجله آرشیو موسسه رازی با اشاره به اهمیت نمایه شدن مجلات حوزه پزشکی، دامپزشکی و علوم زیستی و بیولوژی در این نمایه سازها اظهار کرد: سال هاست کتابخانه ملی امریکا تحت موتور جستجویی به نام «پاب مد» مجلات حوزه پزشکی، دامپزشکی و علوم زیستی را بر اساس برخی معیارهای علمی و تکنیکی ارزیابی کرده و بر اساس آن، برخی مجلات را مجاز می کند تا امکان نمایه سازی در پایگاه های استنادی مرتبط با این کتابخانه برای آنان فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تفاوت های فنی و کیفی نمایه سازهای مرجع پاب مد و مدلاین که سبب می شود برخی از مجلات در مدلاین و برخی صرفا در pmc نمایه شوند، افزود: معمولا مجلاتی که در هر دو نمایه هستند، جزو مجلات خاص محسوب می شوند که مجله آرشیو رازی از سال ۲۰۱۸ در مدلاین نمایه شد و پس از حفظ کیفیت در طول این مدت، امکان نمایه سازی آن در pmc نیز ایجاد شد.

سردبیر مجله آرشیو موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با بیان اینکه حدود یک سال صرف اقدامات تکنیکی و ایجاد زیرساخت لازم برای فایل های xml مورد نیاز و رفع اشکالات موجود شد، گفت: پس از ارزیابی علمی مجله و استانداردسازی های ویژه مرتبط با نمایه سازی ها، موفق شدیم ۵۵ مقاله آخر را به عنوان مقالات معتبر در پایگاه pmc نمایه کنیم.

وی ادامه داد: کمترین مزیتی که با ورود به pmc برای یک مجله اتفاق می افتد این است که خواننده های این مجله تنوع کشوری و قومیتی پیدا می کنند، به این ترتیب مجله بیشتر معرفی می شود و ورودی مقالات بین المللی که یکی از نقاط ضعف مجله آرشیو رازی در سال های گذشته بوده، از این طریق برطرف می شود.

مدنی تصریح کرد: در این راستا مقالات حدود ۱۰ کشور جدید از جمله آلمان، فرانسه، لوکزامبورگ، هندوستان، مصر، روسیه، قزاقستان و ازبکستان به آرشیو رازی ارسال شده است.

وی با بیان اینکه این تنوع و گوناگونی در نهایت میزان ارجاعات مقالات موجود در آرشیو رازی را افزایش می دهد، اضافه کرد: یکی از بن بست هایی که مجلات برای ورود به ISI با آن روبرو هستند، موضوع اینترنشنال بودن و ارجاعات است که با ورود مجله آرشیو رازی به مدلاین و PMC ، تاثیر آن را در آینده ای نیزدیک خواهیم دید که تا چه اندازه ارتقا عملکرد و سایتیشن ها تغییر می کند و مطمئنا با توجه به شرایطی که داریم وارد ISI خواهیم شد.

عضو هیئت علمی موسسه رازی تاکید کرد: این اتفاق حاصل زحمات و کار مداوم تیمی در حدود ۹ سال گذشته بود که از نقطه صفر به نزدیک ۱۰۰ رسیده ایم و امید است با ادامه این روند، کیفیت علمی مقالات همچنان حفظ شود؛ این موضوع که فاکتور بسیار مهمی در بهبود کیفیت محسوب می شود، نیازمند همت شایسته اعضای هیئت علمی موسسه و سایر محققین کشور است.

وی با اشاره به تاریخچه مجله آرشیو رازی گفت: این مجله با قدمت بیش از ۸۴ سال اولین مجله علمی تحقیقاتی کشور و خاورمیانه است؛ باید به عنوان سرمایه ملی به آن نگاه کرد و برای حفظ، حراست و ارتقا آن بکوشیم.

مدنی خاطرنشان کرد: در آغاز تاسیس مجله سیاست بر این بود که صرفا نتایج تحقیقات و پژوهش‌های محققین داخل موسسه در این نشریه منتشر شود، اما اکنون به جایگاهی رسیده که تعداد مراجعین، مخاطبین و ارسال کنندگان مقاله به آرشیو رازی به بیش از ۲۷ کشور رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در طی ۸۴ سال گذشته شاید گاهی شاهد افت سرعت مجله بودیم اما روال آن همیشه رو به رشد بوده است، گفت: آرشیو رازی تاکنون به صورت فصلنامه چاپ می شد که به زودی شاهد انتشار آن به شکل ۲ ماهنامه خواهیم بود.

سردبیر مجله آرشیو رازی با بیان اینکه این مجله در سامانه SIDعلمی پژوهشی مربوط به کشور ایران نیز تایید شده است، تصریح کرد: در آینده ای نزدیک با رفع اشکالات موجود به زودی این مجله در ISI نیز نمایه خواهد شد

کد خبر 5342041 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی ایالات متحده امریکا عضو هیأت علمی فیس بوک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان حاکمیت سایبری گوگل نوآوری آمازون خودروی برقی فناوری فضایی امنیت سایبری طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی شرکتهای فناوری لیزر ایالات متحده امریکا مجله آرشیو رازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۸۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد قوچانی سردبیر و صاحب‌امتیاز نشریات "آگاهی نو" و "کتاب نامه" طی نامه‌ای سرگشاده به سازمان تامین اجتماعی، روش برخورد "مغازه"ای کارشناسان این سازمان را برای تایید لیست بیمه مطبوعات مورد نقد قرار داده است‌. متن این نامه که در صفحه‌ی شخصی او در اینستاگرام منتشر شده به این شرح است:

این یک نامه سرگشاده است خطاب به سازمان تامین اجتماعی

دو مجله "آگاهی نو" و "کتاب نامه" با تولید محتوایی بیش از دو هزار صفحه در سال چهار نفر تحریریه ثابت دارد الباقی حق التحریر می‌گیرند. فهرست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیرگروه و یکی از مشاورین مجله که برای آن‌ها بیمه رد می‌شود. ما به دلیل سازمان کوچکمان حتی منشی تحریریه یا مدیر مالی و اداری مستقر نداریم چون بودجه‌اش را نداریم و تا حالا خودمان هم‌زمان منشی و مدیر هم بوده‌ایم. درباره این چهار نفر هم بخشی از حق بیمه را ما پرداخت می‌کنیم و بخشی را وزارت فرهنگ که طبق یک قانون مشخص و عام به نشریات تا یک سطحی تخفیف می‌دهند. سازمان تامین اجتماعی با اعزام بازرس به صورت مکرر ما را کنترل می‌کند که مبادا این فهرست بیمه صوری و جعلی باشد! و چون حرفه روزنامه‌نگاری را با مشاغل دیگر اداری و تجاری قیاس می‌کند معتقد است ما باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر حاضر باشیم. بنابراین با بازرسی غافلگیرانه وقتی ما در حال مصاحبه یا تهیه مقاله بیرون مجله هستیم به دفتر مراجعه و با عدم رویت ما، کارگاه آگاهی نو را تعطیل اعلام می‌کند و تخفیف ارشاد را لغو می‌کند. مثلا ما امروز در حال گفتگو با دکتر ظریف بودیم که سرزده تشریف آوردند و هرچه همکار ما توضیح داده و مجله و نوشته‌های ما را نشان داده بازرس محترم زیر بار نرفته و کارگاه را تعطیل گزارش کرده است. سوال من این است پس این همه محتوا چگونه تولید می‌شود؟ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟ چرا فکر نمی‌کنند من هر روز نمی‌توانم کتاب‌هایم را به دفتر ببرم و مقاله بنویسم ؟ نمی‌توانم همه سیاسیون و روشنفکرانی که با آنان گفتگو می‌کنیم را به دفترمان دعوت کنم؟ نمی‌توانم با روزنامه‌نگاران برخورد اداری کنم! ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیردولتی) بنگاه‌های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون تومان هم در کار ما اثر دارد . اگر ما بیکاره بودیم که دفتر مجله اجاره نمی‌کردیم . چرا در شب‌های صفحه‌بندی که تا صبح کار می‌کنیم بازرس نمی‌فرستید؟ اصلا چرا مجله را ورق نمی‌زنید که کارنامه ما را ببینید . قطع یک تخفیف ناچیز قانونی به مطبوعات کدام مشکل دولت یا بیمه را حل می‌کند؟ کار ما مخفیانه نیست. مجله منتشر می‌شود و میزان کار هر فرد در آن روشن است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره اش را بالا ببریم. روزنامه‌نگاری را به رسمیت بشناسید ... رونوشت : ۱. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲. وزارت کار ۳. سازمان تامین اجتماعی شعبه خیابان ملک ... ۲۵۹۵۷ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901166

دیگر خبرها

  • فیلم| رونمایی از ۴۰۰هزار سند خلیج فارس در آرشیو ملی هند
  • رونمایی از ۴۰۰ هزار سند خلیج فارس در آرشیو ملی هند
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • ۳۰ کیلومتراز محور ترانزیتی خوی به رازی آماده بهره برداری شد
  • نظر هیات منصفه دادگاه مطبوعات درباره رویداد ۲۴ و مجله ناداستان 
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی