Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه ۸۳ درصد جمعیت بالای ۶۰ سال علیه ویروس کرونا واکسینه شدند گفت: در پیک پنجم بیماری آمار ابتلا و بستری بیماران بالای ۶۰ سال به طرز محسوسی کاهش یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محمد خزایی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه تاکنون یک میلیون و 168 هزار و 740 نفر در استان دز  نخست واکسن کرونا را تزریق کردند اظهار داشت: 719 هزار نفر هم هر دو دز را تکمیل کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه متاسفانه 300 هزار نفر از افراد مشمول واکسن هنوز هیچ اقدامی برای واکسیناسیون نداشته‌اند تصریح کرد: افرادی که واکسن تزریق نکنند بیش از دیگران در معرض ابتلا به کرونا و مرگ‌ و‌ میر ناشی از آن هستند.

وی با اشاره به اینکه 83 درصد جمعیت بالای 60 سال علیه ویروس کرونا واکسینه شدند گفت: در پیک پنجم بیماری آمار ابتلا و بستری بیماران بالای 60 سال به طرز محسوسی کاهش یافته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه میزان مرگ‌ و‌ میر بیماران کرونایی در استان همدان کمتر از میانگین کشوری است اظهار داشت: در پیک پنجم آمار مرگ بیماران کرونایی کمتر از موج‌های قبلی بوده است.

خزایی با بیان اینکه تاکنون 76 درصد از جمعیت 12 تا 18 سال استان یک دز واکسن کرونا دریافت کردند گفت: 20 درصد هم هر دو دز را تزریق کرده‌اند.

وی با بیان اینکه مواردی از ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی از آن در بین کودکان مشاهده شده است، تصریح کرد: هیچ گروه سنی از ابتلا به کرونا در امان نیست.

76 درصد مردم در استان خراسان جنوبی واکسن کرونا زدندشرط ورود به مدارس تزریق دو دز واکسن/پنجره کلاس‌های درس باید باز باشدبیش از 90 درصد معلمان و فرهنگیان استان مرکزی واکسن دریافت کردند

خزایی با اشاره به اینکه واکسن‌های سینوفارم، پاستور، برکت و آسترازنکا در سبد مراکز واکسیناسیون موجود است گفت: همه واکسن‌ها تاثیر چشمگیری در کاهش بستری و مرگ‌ و‌ میر ناشی از کرونا دارند‌. 

وی با تاکید بر اینکه اطلاعات واکسن برکت منتشر شده است تصریح کرد: این نوع واکسن دارای تاثیر 85 درصد در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا داشته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه تزریق واکسن برای همه پرسنل و کارکنان ادارات ضروری است گفت: کارمندانی که واکسن نزده باشند اجازه حضور در محل خود را ندارند.

خزایی با بیان اینکه باید باورهای غلط و غیرعلمی را درباره واکسن کرونا کنار بگذاریم اظهار داشت: هر چه آمار افراد واکسینه شده بیشتر باشد زودتر به خط پایان کرونا خواهیم رسید.

وی با اشاره به اینکه شاخص سرایت‌پذیری کرونا در استان به کمتر از عدد یک رسیده است تصریح کرد: این بدان معنی است که زنجیره انتقال کنترل شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه شرایط شکننده است گفت: هر گونه بی‌توجهی به پروتکل‌های بهداشتی زمینه‌ساز بروز پیک جدیدی از بیماری است.

خزایی با بیان اینکه 850 هزار دز واکسن در ذخایر ما وجود دارد تصریح کرد: روزانه ظرفیت تزریق 50 هزار دز واکسن در پایگاه‌های واکسیناسیون استان وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه 90 مرکز واکسیناسیون تجمیعی و غیرتجمیعی در استان فعال است تصریح کرد: در صورت داشتن متقاضی، توانایی تزریق روزانه 85 هزار دز واکسن را داریم‌.‌

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه هر گونه تعلل در تزریق واکسن کرونا برای خود و دیگران خطرناک است گفت: ایمنی واکسن دو هفته پس از تزریق دز دوم ایجاد می‌شود.

انتهای پیام/743/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان واکسن کرونا ویروس کرونا دز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۰۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی