Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور در دیدار شهردار و مدیران شهری قم، تصریح کرد: اسناد مهم و بالادستی در کشور وجود دارد که باید برش‌هایی از این برنامه‌ها در قم بومی و در طراحی‌های جدید توجه ویژه به این اسناد مهم کشور و برش آن شود.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در ادامه با تقدیر از ابتکار شهرداری در زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا و ایثارگران با انتشار کتاب‌های مرتبط عنوان کرد: شهرداری و شورای شهر توجهات خوبی به احیای نام شهدا در شهر داشته و اقدامات قابل‌توجهی در این زمینه در شهر قم اتفاق افتاده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله اعرافی با بیان اینکه همه ملت وامدار شهدا هستیم، چراکه این عزیزان در کنار اخلاص و نجابت برای نجات اسلام و انقلاب جان‌فشانی کرده‌اند، ابراز کرد: ۳۰ کشور مستقیم و ۵۰ کشور غیرمستقیم و حمایتی در جنگ تحمیلی با ایران اسلامی حضور داشتند، ولی آنچه در این عرصه باقی‌مانده این بوده که ایران تنها کشوری است که در چنین جنگ عظیمی اجازه تجزیه نداد که این نشان از سرمایه‌های بالایی به نام شهداست.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور، خانواده شهدا را مشعل فروزان شهادت دانست و افزود: خانواده‌ها، همسران و فرزندان نقش مهمی در پرورش و تربیت شهدا دارند که این اقدام آنان کمتر از ایثارگری نیست و این خانواده‌ها در سال‌های گذشته با مشکلات فراوانی دست‌وپنجه نرم کرده‌اند.

عضو فقهای شورای نگهبان رهبری مشکلات اقتصادی و آسیب‌های اجتماعی را مورد توجه قرار داد و یادآور شد: اگر الگوی زیستی که در دفاع مقدس و اوایل انقلاب در کشور همچنان دنبال شود، همه مشکلات قابل‌حل است و باید در همه عرصه‌ها به این الگو برگردیم.

امام‌جمعه قم با تقدیر از اقدامات شهرداری قم در سال‌های گذشته در سطح شهر تصریح کرد: تحولات شهر قم در سال‌های گذشته واضح و قابل‌لمس است و این نگاه راهبری حاکم در شهرداری قم فصل جدیدی برای گام‌های بزرگ‌تر را ایجاد کرده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با تاکید بر اینکه در آستانه یکصدمین سال احیای حوزه علمیه قم هستیم، عنوان کرد: دبیرخانه‌ای در این زمینه در حوزه تشکیل‌شده که در حال جمع‌آوری اسناد و تولید آثار است که در این زمینه شهرداری قم می‌تواند نقش مهمی داشته باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری جایگاه قم را مورد توجه قرار داد و گفت: قم نگین درخشان و قلب تپنده کشور و اسلام بوده که باید همه مسئولان قدردان قم باشیم، چراکه هیچ کشوری در دنیا و هیچ شهری در ایران اسلامی نبوده که تحت تأثیر و بی‌ارتباط با قم نباشد که این موضوع وظیفه مسئولان را مضاعف کرده‌است.

عضو شورای انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه نگرانی‌هایی امروزه در حوزه آسیب‌های اجتماعی و مسائل فرهنگی در قم وجود دارد، اذعان کرد: قم باید شهر سلامت باشد و همه مسئولان باید با همکاری یکدیگر این نگرانی‌ها را رفع کنند تا همواره قم در رده‌های پایین آمار‌های آسیب‌های اجتماعی قرار بگیرد و برخی از آمار‌ها زیبنده شهر قم نیست.

آیت الله اعرافی عزم شهرداری برای ایجاد عدالت اجتماعی و همسانی مناطق را مورد توجه قرارداد و افزود: جایگاه مسجد در شهر‌ها باید احیا و به جایگاه کلان برسد و واگذاری پرچم امورات به مسجد سبب حل مشکلات می‌شود و ما در قم نیاز به حداقل ۱۲۰۰ مسجد فعال در شهر داریم و این مساجد باید توسط خود مردم اداره شود.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به مشکلات زیست‌محیطی در شهر‌ها یادآور شد: در این مسائل شهرداری تنها یک کنشگر بوده و دیگر کنشگر‌هایی نیز در این زمینه بوده که باید پای‌کار بیایند، چراکه پیش‌بینی‌های نگران‌کننده‌ای در این زمینه وجود داشته که عزم همگانی می‌خواهد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بافت فرسوده حوزه علمیه مدیر حوزه های علمیه کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۰۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند

آفتاب‌‌نیوز :

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان این که ۴۴درصد از بافت این محله فرسوده است، اظهار داشت: علی‌رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، به دلیل ریزدانگی، نزدیک به ۱۰۰فقره پروانه نوسازی بافت فرسوده در این محله صادر شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان این که شهرداری در روز‌های اخیر به‌خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مساله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کما این که در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته‌اند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس محله جوادیه در حال ریزش است، تصریح کرد: تجمع ده‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین درخواست‌های مردم محله جوادیه شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آن‌ها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه‌آهن است که هیچ‌یک به مسئولیت شهرداری بازنمی‌گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود