Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مشاور وزیر علوم در امور علمی تحقیقاتی و فناوری گفت: ما در خلق نوآوری و فناوری ضعیف کار کردیم و باید تشکیلاتی برای بستر کارآفرینی شکل بگیرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، آقای علی خیرالدین در حاشیه نشست رؤسای پارک‌های علم و فناوری افزود: در سال 83 وظایفی بر عهده وزارت علوم تحقیقات و فناوری گذاشته شد که بحث فناوری یکی از مهم‌ترین این وظایف بود، اما در حوزه فناوری هم در وزارت علوم و هم در دانشگاه‌ها زیرساخت‌ها شکل نگرفت و بحث فرهنگ سازی در فرهنگ نوآوری به درستی تبیین نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تأکید کرد: با دریافت مجوز تأسیس پارک‌های علم و فناوری فعالیت این مراکز در حوزه فناوری توسعه پیدا کرد، اما اخیرا پس از بررسی‌های صورت گرفته شاهد بودیم که فعالیت پارک‌های علم و فناوری روند نزولی داشته و این برای ما یک هشدار است.
وی با بیان اینکه ما در خلق نوآوری و فناوری ضعیف کار کردیم تأکید کرد: در سال 1396 تعداد متقاضیان پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد 8 هزار و 700 نفر بود که در سال 99 به حدود 5 هزار و 700 نفر رسید و این نشان از فعالیت نزولی شرکت‌های دانش بنیان است که باید تشکیلاتی برای بستر کارآفرینی شکل بگیرد و در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد ایده پژوهشگران به محصول تبدیل شود.
 
تأسیس معاونت فناوری موازی کاری نیست
آقای خیرالدین در ادامه در پاسخ به سؤالی درباره تأسیس معاونت فناوری در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و موازی کاری آن با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: تأسیس این معاونت موازی کاری نیست بلکه هم افزایی است.
مشاور وزیر علوم در امور علمی تحقیقاتی و فناوری با بیان اینکه فعالیت ما با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یک فعالیت تعاملی و تکاملی است تأکید کرد: با تشکیل این معاونت پارک‌های علم و فناوری متولی پیدا می‌کند و از نظر مالی حمایت می‌شود، در وزارت علوم ایده پژوهشگران پارک‌های علم و فناوری به محصول تبدیل می‌شود و محصول فعالیت این پژوهشگران به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری واگذار می‌شود، بنابراین یک هم افزایی میان فعالیت‌های فناورانه شکل می‌گیرد.
 
صدای فناوری در کشور باید بلند شود
آقای خیرالدین در ادامه به برخی از فعالیت‌هایی که باید در حوزه فناوری شکل بگیرد اشاره کرد و گفت: آمایش فناوری مبتنی بر آمایش سرزمین است و پارک‌های علم و فناوری با توجه به ظرفیت هر منطقه باید توسعه پیدا کند، همچنین باید تبادلات بین المللی بیشتر شود تا شاهد صادرات محصولات فناوری به کشور‌های دیگر باشیم.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وی گفت: ما باید صدای فناوری را در کشور بلند کنیم و باید گفتمان فناوری توسعه پیدا کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نوآوری پارک های علم و فناوری وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۰۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند

رییس جهاددانشگاهی در احکامی جداگانه، رییس، دبیر و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی این نهاد را منصوب کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر حسن مسلمی نائینی؛ رییس جهاددانشگاهی در احکامی جداگانه دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو (رییس)، دکتر ابراهیم نبیونی (دبیر) و دکتر علی سعداله، دکتر محمدحسین عسگرپور، دکتر کامران جعفری، دکتر مسعود حسنلو، دکتر ابوالقاسم رئیسی، دکتر علیرضا کلانترمهرجردی و دکتر محمدصادق سبط‌الشیخ انصاری را برای مدت دو سال به‌عنوان اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی این نهاد منصوب کرد.

آمادگی صندوق نوآوری برای تأمین مالی طرح‌های مسئله‌محور جهاد دانشگاهی

پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی تنها پارک تخصصی در حوزه علوم، فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در گستره ملی ایران محسوب می شود. این پارک با توجه به رسالت جهاددانشگاهی و ظرفیت های موجود در این نهاد و همچنین با در نظر گرفتن نیازهای کشور برای توسعه و تجاری‌‏سازی فناوری‌‏های نرم و اشتغال‏ زایی در بخش فرهنگ و هنر، صنایع دستی، گردشگری با حوزه نفوذ ملی آغاز به کار کرده است.

شبکه گسترده جهاددانشگاهی دامنه موضوعی پارک فناوری ‏های نرم و صنایع فرهنگی را وسعت بخشیده که امکان انتقال تجربیات در سطح تخصصی بالا را در سراسر کشور فراهم می کند.

این پارک به عنوان اولین و تخصصی‌ترین پارک در حوزه اقتصاد فرهنگ، محیطی مناسب برای استقرار، رشد، توسعه و شکوفایی مؤسسات و شرکت‌ها را فراهم می‌آورد و شرکت‌های فناور مستقر در آن در تعامل سازنده با دانشگاه‌ها و سایر مؤسسات پژوهشی و فناوری به فعالیت‌های فناورانه در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری می‌پردازند.

براساس ابلاغ رییس جمهور، شهر جهانی فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و خلاق با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و پارک ملی علوم و فناوری های نرم وصنایع فرهنگی جهاددانشگاهی ایجاد می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد