Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی با حضور رئیس کل، دادستان و معاونین دیوان محاسبات کشور، نمایندگان سایر دستگاه‌های نظارتی و وزیر جهاد کشاورزی و معاونین وی برگزار شد.

به گزارش برنا، به نقل از دفتر روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی با حضور رئیس کل، دادستان و معاونین دیوان محاسبات کشور، نمایندگان سایر دستگاه‌های نظارتی و وزیر جهاد کشاورزی و معاونین وی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر مهرداد بذرپاش رئیس کل دیوان محاسبات کشور در این جلسه با تشریح ترک فعل‌ها، انحراف از اجرای قوانین و مقررات و همچنین عملکرد وزارتخانه جهادکشاورزی، از مجموعه این وزارتخانه بابت اقدام به موقع در تامین کالاهای اساسی و ذخایر راهبردی در دولت سیزدهم تشکر کرد.

مدیریت بحران آب، چاه‌های غیرمجاز و فاقد پروانه بهره‌برداری، نصب کنتور به روی چاه‌های مجاز و استفاده از ظرفیت آب‌های مرزی مهار شده، برنامه‌ریزی عملیاتی برای توسعه سامانه‌های آبیاری و پیگیری جدی اتصال سامانه گمرک و انبارها از طریق سامانه بازارگاه، از مهمترین توصیه‌های ارائه شده به وزارت جهادکشاورزی در این جلسه بود.

همچنین دیوان محاسبات کشور جهت توسعه بخش کشاورزی همراستا با تحقق برنامه‌های وزیر جهادکشاورزی، پیشنهادات زیر را به عنوان اقدامات اولویت‌دار ارائه کرد:

۱. تدوین استراتژی الگوی مصرف آب با هدف اصلاح الگوی مصرف در بخش کشاورزی 

۲. تصویب و پیاده‌سازی طرح  الگوی کشت برای تمامی نقاط کشور براساس آمایش سرزمین

۳. اصلاح نظام تامین امنیت غذایی به ویژه کالاهای اساسی

۴. شفاف‌سازی و اطلاع رسانی  تغییر سیاست‌ها، مقررات و رویه‌های اقتصادی بخش کشاورزی در زمان مقتضی قبل از اجرا

۵. روزآمدسازی مستمر در پایگاه اطلاعات آماری کشور 

۶. اجرای بودجه‌ریزی بر مبنای عملکرد 

۷. تهیه نقشه‌های حدنگاری (کاداستر) منابع طبیعی

۸. پایش تغییرات لحظه‌ای مربوط به ارزیابی اراضی و طرح‌های کشور (پنجره واحد زمین)

۹. حمایت از توسعه ظرفیت صادراتی صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی مانند کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان و صنایع بسته بندی محصولات کشاورزی با توجه به مزیت‌های طبیعی، نسبی و رقابتی این صنایع

۱۰. ایجاد خوشه‌های صادراتی، نشان‌های تجاری و اختصاص مشوق‌های صادراتی به صادرات محصولات کشاورزی

۱۱. خوداتکایی در تولید بذر و نهال

۱۲. افزایش ضریب ماشینی کردن

۱۳. ایجاد زیرساخت موردنیاز برای پرورش ماهی در قفس و میگو

۱۴. تدوین استراتژی حفظ، ارتقاء و کیفیت خاک

۱۵. اصلاح ساختار وزارت جهادکشاورزی و متناسب‌سازی آن با برنامه‌های توسعه بخش

۱۶. استفاده از ظرفیت‌های ایجادشده ناشی از مهار آب‌های مرزی در بخش کشاورزی.

در بخشی از این جلسه، سید جواد ساداتی نژاد از اقدامات دیوان محاسبات کشور در تهیه و ارائه زودهنگام تفریغ بودجه و نگاه فناورانه و مردم پایه دیوان محاسبات کشور تقدیر و تشکر کرد.

وزیر جهادکشاورزی خواستار همراهی دیوان محاسبات و سایر دستگاه‌های نظارتی جهت پیشبرد هرچه بهتر امور و عبور از مشکلات شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات جهاد کشاورزی مهرداد بذرپاش قوانین و مقررات وزارتخانه کالاهای اساسی دولت استفاده از ظرفیت گمرک بخش کشاورزی اصلاح الگوی مصرف تامین امنیت کشاورزی خوراک پرورش ماهی بودجه مشکلات وزیر جهادکشاورزی دیوان محاسبات کشور دستگاه های نظارتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۱۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران فاطمه یزدیان، رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره کرد.

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیات جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

کد خبر 6097171

دیگر خبرها

  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • حضور وزیر فرهنگ در جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن از سوی وزیر کار