Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه ایثار وشهادت ایرنا، سردار یعقوب سلیمانی روز سه شنبه در دومین جلسه «شورای اقامه نماز و امر به معروف و نهی از منکر بنیاد شهید و امور ایثارگران» که در سالن جلسات ساختمان شهید سلیمانی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، با تاکید بر لزوم اثربخشی برنامه‌هایی که برگزار می‌شود، افزود: باید مسئولیت‌هایی که می‌پذیریم، به ترویج و تزریق فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بیانجامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر ضرورت هم‌افزایی و هم‌فکری در برنامه‌هایی که با موضوع عفاف و حجاب برگزار می‌شود، تاکید کرد و گفت: همواره باید مشارکت اثرگذار در برنامه‌های عفاف و حجاب داشته باشیم. به عنوان مثال در برنامه‌های «با این ستاره‌ها» که با مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌شود، توانسته‌ایم اثربخشی لازم را داشته باشیم.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: معتقدیم که انجام کار فرهنگی نیازمند سازماندهی و ساماندهی مناسب و توأم با نظارت است. همچنین نیاز است که از ظرفیت دانشجویان نخبه نیز در زمینه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب بهره بگیریم.

بنیاد شهید از نهادهای پیش‌رو در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب

مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران افضل نهادها و بیت‌الشهداست، گفت: این بنیاد همواره در اجلاس سراسری نماز از دستگاه‌های اجرایی برتر بوده است. ما یک سند راهبردی در زمینه اقامه نماز داریم و از سوی دیگر به دلیل عجین بودن با وصیت‌نامه شهدا و فرهنگ دفاع مقدس، دارای یک مزیت رقابتی با سایر نهادها هستیم.

رحیم نریمانی سپس پیشنهادهایی چون «ارایه جلوه‌های نماز در دفاع مقدس و راهکارهای تعمیق فرهنگ اقامه نماز»، «برگزاری مسابقه کتابخوانی با موضوع نماز»، «برگزاری نخستین سمپوزیوم تاثیر نماز در دوران پساکرونا (باتوجه به شیوع افسردگی پس از پاندمی کرونا)»، «نام‌گذاری نمازخانه‌های بنیاد شهید تمامی استان‌ها به نام شهیدان»، «تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگرانی که چراغ نماز جماعت را در مساجد فروزان نگه داشته‌اند» و «بهرگیری از ابزار هنر در ترویج فرهنگ نمازخوانی» را مطرح کرد.

به گفته وی، از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۱۵۰۰ عنوان مطلب با موضوع «نماز» در پایگاه خبری نوید شاهد منتشر شده است.

جلوگیری از موازی‌کاری در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب

 فریده اولاد قباد دبیر عفاف و حجاب بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز بر ضرورت جلوگیری از موازی‌کاری در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب تاکید کرد و گفت: می‌توان با توجه به کتاب‌هایی که با موضوع «نماز در وصیت‌نامه شهدا» منتشر شده است، طی مکاتبه‌ای از استان‌های دیگر خواست که مسابقات کتابخوانی با این موضوع برگزار کنند. همچنین می‌توان از ظرفیت تولید پادکست در این زمینه نیز بهره گرفت.

 «فریبرز خزائی» فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز بر ضرورت تامین بودجه مناسب برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب تاکید کرد و گفت: کارهای اثرگذار در این زمینه نیازمند اختصاص بودجه مناسب است.

ضرورت بهره‌گیری از زبان هنر

سید مهدی مومنی‌ها معاون امور فرهنگی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در سخنانی با اشاره به ضرورت انجام کارهای زیربنایی در حوزه ترویج  فرهنگ اقامه نماز، گفت: این کار باید با زبان هنر و به صورت غیر مستقیم صورت گیرد. همچنین می‌توان در ساخت فیلم‌ها، مستندها و سریال‌هایی که با موضوع ترویج نماز ساخته می‌شود، مشارکت داشت.

حمید اعتماد رییس اداره پیام‌آوران ایثار نیز پس از پخش کلیپی از خاطره‌گویی وی نزد مقام معظم رهبری از ماجرای یافتن پیکر شهیدانی که به واسطه زنگ ساعت یکی از آنان که برای اقامه نماز شب تنظیم شده بود، گفت: توصیه من این است که برای ترویج عفاف و حجاب و ترویج فرهنگ اقامه نماز در جامعه، به معرفی سبک زندگی شهیدان بپردازیم.

پیشنهاد برپایی کنگره شهدای موذن

دکتر شهلا مولوی کارشناس تالیف و نشر نیز در این نشست، پیشنهاد برگزاری «کنگره شهدای موذن» را مطرح کرد و گفت: این کنگره می تواند به معرفی شهیدان موذن که صوت خوبی هم داشتند بیانجامد.

داوود روحانی معاون اداره کل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز به بیان تجربه‌های پژوهشی این اداره‌کل در بررسی دلیل کاهلی در اقامه نماز پرداخت و گفت: برگزاری جلسات آموزشی برای همسران و فرزندان جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارکران و ارایه بسته های فرهنگی به خانواده‌های کارکنان، می‌تواند در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و اقامه نماز کمک کننده باشد.

عادل مهری مدیر کل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر، «سعید کهنسال» مدیر کل پشتیبانی و مهندسی بنیاد شهید و امور ایثارگران و «داوود نورچه‌ای» مدیر کل امور فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست دیدگاههای خود را درباره ترویج عفاف و حجاب ارائه کردند.

«ضرورت فضاسازی و الگوسازی و نمادسازی در زمینه عفاف و حجاب»، «راه‌اندازی پویش‌های مجازی در زمینه عفاف و حجاب»، «برپایی نمایشگاه‌های عکس به صورت مجازی»، «برپایی کرسی‌های آزاداندیشی در فضای مجازی»، «عرضه محصولات عفاف و حجاب به بهای مناسب»، «تجلیل از خانواده‌های با عفاف و با حجاب»، «برپایی نمایشگاه‌های لباس اسلامی» و «اجرای برنامه‌های ترویجی به صورت وبیناری» از سوی حاضران در جلسه مطرح شد.

 به دلیل شرایط ویژه کرونایی، برنامه‌های ترویجی هفته عفاف و حجاب، به صورت وبیناری برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها روز عفاف و حجاب بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روز عفاف و حجاب بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران روز عفاف و حجاب بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز ترویج فرهنگ عفاف و حجاب اقامه نماز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۱۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، امین دوست محمدی در دیدار سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام با اشاره به اینکه همه دستگاه‌های اجرایی مکلف به اجرای قانون جامع حمایت از ایثارگران هستند، افزود: سازمان برنامه و بودجه استان ایلام از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای خدمات رسانی مطلوب به جامعه ایثارگران حمایت می‌کند.

وی با اشاره به همه دستگاه‌های اجرایی استان ایلام از جمله بنیاد شهید و امور ایثارگران از ظرفیت جامعه هدف ایثارگران برای تحقق شعار تلاش کنند، تصریح کرد: برون سپاری خدمات از جمله موارد بسیار مهمی است که در دستگاه‌های اجرایی باید به این ظرفیت قانونی توجه کنند.

دوست محمدی اضافه کرد: واگذاری طرح‌های نیمه تمام به بخش خصوصی از دیگر اولویت‌های مهم است، برنامه ریزی برای واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام به بخش خصوصی طی سال جاری انجام است.

محمد رحیمی سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام نیز با تقدیر از حمایت‌های سازمان برنامه و بودجه از فعالیت‌ها و پروژه‌های عمرانی بنیاد شهید، گفت: ۱۰۰ درصد مصوبات دور اول سفر ریاست محترم جمهوری در حوزه بنیاد شهید استان با اعتبار ۵ میلیارد تومان به اتمام رسیده است.

وی بیان کرد: کارهای زیرساختی و پروژه‌ای بسیار خوبی در حوزه زائرسرا و خانه ایثار برای استان ایلام تعریف شده که این مهم نیازمند حمایت مسئولان ارشد استان در بحث اعتبارات است.

وی تصریح کرد: زائرسرای بنیاد شهید در مهران با ۶۰ درصد پیشرفت از جمله پروژه‌های مهم اداره کل بنیاد شهید است، همچنین برای تمامی املاک بنیاد شهید سند تک برگ اخذ شده است.

کد خبر 6089740

دیگر خبرها

  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی است
  • برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • ایثارگران اسوه عزت و پایداری انقلاب هستند
  • شهدا سرمایه اصلی نظام هستند
  • غفلت از سرکشی به والدین شهدا پذیرفتنی نیست
  • پیگیری حل مشکلات جامعه ایثارگران استان در سطح ملی
  • عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران ایلام قابل تقدیر است
  • غفلت از سرکشی به خانواده‌های شهدا پذیرفتنی نیست